Meniu

Ecografie mamara Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai sub 40 de ani si medicul ti-a recomandat sa faci ecografie mamara, in Iasi ai la dispozitie servicii medicale inalt calitative inclusiv in sfera investigatiilor imagistice. Acest examen ecografic este necesar pentru depistarea unei eventuale afectiuni mamare si este recomandat ca parte a controlului de rutina sau atunci cand prezinti simptome ce ar putea indica o problema la san.

Aceasta metoda de examinare a sanului trebuie efectuata periodic si nu este riscanta pentru organism, deoarece nu implica radiatii. Este rapida si nedureroasa, iar in clinicile medicale unde se face ecografie la san in Iasi sunt folosite echipamente performante, care permit obtinerea unor imagini de inalta calitate.

Pretul pentru o ecografie mamara in Iasi

Unul dintre aspectele pe care majoritatea pacientelor vor sa le stie inainte de a alege o clinica din Iasi pentru ecografia mamara este pretul. De regula, acesta depinde de cat de performant este ecograful. Mai jos poti vedea un tabel in care figureaza numele celor mai bune clinici si tarifele pe care le practica pentru ecografia de san:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Centrul Medis
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Ecografie mamara 170 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici profesionisti, empatici si atenti
 • Organizare eficienta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
Dr. Panaite Iulia
180 Ron
 • Pret Ecografie mamara 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Diagnostic corect
 • Profesionalism
 • Experienta si pasiune pentru meserie
 • Amabilitate si explicatii amanuntite
Medimagis
200 Ron
 • Pret Ecografie mamara 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Personal cu experienta
 • Implicare
 • Ora programarii nu este intotdeauna respectata
HermaMed Center
200 Ron
 • Pret Ecografie mamara 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal foarte bine pregatit
 • Amabilitate si interes pentru pacienti
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Rezultate rapide
 • Uneori programarile se decaleaza
Stefania Medical
140 Ron
 • Pret Ecografie mamara 140 Ron
 • Servicii profesioniste
 • Personal organizat si prompt
 • Amabilitate
 • Ambient placut
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinicile unde se face ecografie mamara in Iasi la pret bun

Experienta medicilor, performanta aparaturii folosite si conditiile oferite sunt principalele criterii in functie de care sa alegi o clinica din Iasi pentru ecografia mamara. In acest oras, exista suficiente unitati medicale ce indeplinesc exigentele unui potential pacient care isi doreste sa beneficieze de calitate.

Iata care sunt cele mai apreciate clinici medicale si motivele pentru care sunt alese de un numar mare de pacienti:

1. Centrul Medis

Centrul medical Medis din Iasi se inscrie pe lista unitatilor medicale de top la capitolul ecografiilor mamare. Este un centru de excelenta dedicat femeilor, unde sunt disponibile servicii din urmatoarele specialitati medicale: ginecologie, obstetrica, senologie si imagistica medicala. Misiunea centrului este de a oferi ingrijiri de calitate pacientelor, motiv pentru care se foloseste aparatura ultramoderna si se fac investitii constant in dotarile clinicii. Personalul este format din medici bine pregatiti, care au experienta vasta in domeniile in care sunt specializati si care pun pe primul loc sanatatea femeilor care aleg serviciile clinicii.

Ecografia mamara costa 170 lei.

Foarte multe persoane au trecut pragul acestui centru medical, iar cei care si-au exprimat parerea in mediul online au caracterizat personalul ca fiind profesionist, rabdator, dedicat si empatic. Medicii actioneaza cu promptitudine, dau dovada de interes si grija, explica pas cu pas procedurile si sunt atenti. Atmosfera este primitoare, iar multe paciente spun ca vin la aceasta clinica de ani de zile si de fiecare data au beneficiat de servicii de calitate. Mai sunt apreciate faptul ca programarile se respecta si ca organizarea este una eficienta. Un alt plus il reprezinta dotarea centrului cu aparatura de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medis
Vezi Pareri

2. Dr. Panaite Iulia Vanda

Pacientele din Iasi pot alege Cabinetul Medical Individual Dr. Panaite Iulia Vanda, specializat in radiologie si ecografie. Cabinetul propune o gama vasta de servicii din aceste specialitati medicale si asigura o calitate inalta a investigatiilor, sustinuta de experienta personalului si de performanta aparaturii. Fiecare pacienta beneficiaza de consiliere medicala personalizata si de un diagnostic corect in cadrul acestui cabinet, care a fost deschis in anul 2007.

Pentru ecografie mamara, pacientele vor plati 180 lei.

Majoritatea pacientelor care au apelat la dr. Panaite Iulia Vanda se declara multumite de calitatea serviciilor. Acestea spun ca li s-a pus un diagnostic corect si ca au avut parte de o colaborare deosebita. Medicul este dedicat profesiei, are experienta, este amabila, are o atitudine calma si raspunde la toate intrebarile despre diagnostic sau proceduri.

3. MEDimagis

Clasamentul celor mai bune optiuni de unitati medicale pentru pacientele din Iasi care urmeaza sa faca ecografie mamara continua cu MEDimagis, centru care pune la dispozitie servicii variate de radiologie si imagistica medicala. Examenele imagistice sunt efectuate de o echipa din care fac parte medici primari, medici specialisti si tehnicieni cu experienta in acest domeniu. Calitatea actului medical este sustinuta de inalta pregatire a acestora, cat si de folosirea tehnologiilor de varf din sfera imagisticii.

Ecografia mamara costa 200 lei.

Mai multe persoane recomanda serviciile centrului MEDimagis, mentionand prin recenzii pe diferite platforme online ca au avut parte de o experienta placuta. Personalul are o atitudine calma, are experienta si da dovada de implicare. Pe de alta parte, exista si pareri mai putin pozitive, de la persoane care afirma ca ora programarii nu se respecta intotdeauna si ca tariful comunicat la telefon nu corespunde cu suma care trebuie achitata pentru investigatie.

4. HermaMed Center

Cu peste 16 ani de experienta medicala, HermaMed Center se inscrie pe lista optiunilor de top ale pacientelor din Iasi care isi doresc sa faca ecografie mamara. La aceasta clinica isi desfasoara activitatea o echipa formata din 40 de specialisti, fiind acoperite mai multe discipline medicale. Din colectiv fac parte medici care si-au consolidat experienta in cadrul unor spitale renumite din tara si din strainatate, care isi doresc sa aiba o contributie reala la dezvoltarea si imbunatatirea sistemului medical iesean. HermaMed Center a fost infiintat de catre dr. Hermina Schvam, care activeaza de peste patru decenii in domeniul medical.

La acest centru medical, o ecografie mamara costa 200 lei.

In mediul online, vei observa ca HermaMed Center se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti. Acestia se declara multumiti de felul in care au fost intampinati, de pregatirea intregului personal si de faptul ca ora programarii se respecta. Profesionalismul, amabilitatea, corectitudinea si promptitudinea sunt doar cateva dintre calitatile medicilor, care dau dovada de interes pentru pacient si sunt comunicativi. Serviciile sunt de inalta calitate si rezultatele se predau rapid. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si pacienti care spun ca au asteptat chiar si o ora sa intre in cabinet, desi aveau programare.

5. Stefania Medical

La capitolul ecografiilor mamare, multe paciente din Iasi aleg sa mearga la Stefania Medical, laborator medical unde se efectueaza si investigatii imagistice de inalta acuratete. Centrul ofera o gama complexa de servicii medicale, fiind prezent in acest oras inca din 2004. Obiectivul acestei unitati medicale este de a incuraja preventia, recomandand pacientelor sa vina periodic la control si oferindu-le ingrijiri de calitate.

La Stefania Medical, ecografia de san costa 140 lei.

Pe internet, au fost exprimate atat pareri favorabile, cat si pareri mai putin pozitive. Pe de o parte, numerosi pacienti spun ca au beneficiat de profesionalism, promptitudine si de un ambient placut. De asemenea, ei puncteaza ca organizarea este eficienta. Pe de alta parte, exista si persoane nemultumite, care spun ca au avut o experienta neplacuta, insa in departamentul de recoltare analize.

Concluzii

Ecografia mamara este una dintre investigatiile pe care trebuie sa le faci periodic, iar daca locuiesti in Iasi va fi usor sa identifici o clinica sau un centru medical pentru acest serviciu. Multe dintre acestea au castigat aprecierea pacientilor prin faptul ca asigura un act medical inalt calitativ, acuratetea imaginilor si abordare profesionista din partea personalului.