Meniu

Ecografie musculoscheletala Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru evaluarea sau diagnosticarea problemelor muschilor, articulatiilor sau tendoanelor se recomanda cu prioritate o ecografie musculoscheletala in Constanta. In acest oras, sunt doua clinici foarte bine cotate in care se efectueaza aceasta investigatie imagistica de mare precizie.

Acest tip de ecografie ajuta la evaluarea si diagnosticarea problemelor musculoscheletale precum: leziuni sportive, inflamatii, dureri articulare si multe altele. Ecografia este preferata de medici si pacienti ca metoda de investigatie medicala pentru ca este nedureroasa, nu implica radiatii si se realizeaza rapid. Citeste in continuare pentru a afla unde anume in Constanta poti sa te prezinti pentru o ecografie musculoscheletala.

Cat costa o ecografie musculoscheletala in Constanta

O ecografie musculoscheletala in municipiul Constanta are un tarif asemanator cu cele ale altor clinici de profil din tara. Iata tarifele in tabelul de mai jos!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie musculoscheletala
Rating
Website
Imamed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii musculoscheletale este 250 Ron
 • Centru medical cu diverse specialitati
 • Personal bine instruit
 • Pachete de evaluari ecografice complete pentru femei si barbati
 • Buna comunicare cu pacientii
 • Numeroase tipuri de ecografii
 • Medici cu experienta
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Posibilitate de a achita in rate pentru anumite servicii
Fiziozone
220 Ron
 • Pretul unei Ecografii musculoscheletale este 220 Ron
 • Servicii axate pe recuperarea medicala
 • Personal medical profesionist si amabil
 • Echipamente de ultima ora
 • Clinica moderna si primitoare
 • Personal bine pregatit la receptie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o ecografie musculoscheletala in Constanta

Sunt doua clinici la care te poti programa pentru o ecografie musculoscheletala in Constanta. Afla mai multe detalii despre ele in cele ce urmeaza!

1. Imamed

Imamed Constanta este un centru medical cu servicii de: ginecologie, ecografie, endocrinologie, dermatologie, analize de laborator, in incinta caruia se realizeaza si ecografie musculoscheletala. Sunt trei medici primari si specialisti care efectueaza aici ecografii: dr. Mihaela Buhociu, dr. Ciprian Filipiuc si dr. Gabriela Butoi, iar echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, 3D si 4D, oferind precizie in monitorizare si diagnostic. O gama vasta de investigatii ecografice se pot realiza in aceasta locatie, de la ecografii musculoscheletale si de parti moi, la ecografii mamare, abdominale, renale, testiculare sau tiroidiene. 

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala efectuata la Imamed este de de 250 de lei, iar ecografia musculoscheletala superficiala costa 150 de lei.

Cele mai multe dintre recenzii vorbesc la superlativ despre serviciile din aceasta clinica. Oamenii motiveaza ca: au intalnit medici cu experienta care i-au ajutat, cu profesionalism si daruire, sa depaseasca problemele de sanatate, ca personalul este amabil si ca in clinica este curat si o atmosfera destinsa. Multi declara ca s-au simtit bine si in siguranta in aceasta locatie si ca personalul exceleaza si la capitolul comunicare cu pacientii.

Vezi parerile pacientilor despre Imamed
Vezi Pareri

2. Fiziozone

Fiziozone este o clinica de recuperare medicala situata in Constanta, dar se efectueaza aici si ecografii musculoscheletale. Oferta de servicii este una destul de larga: reumatologie, ortopedie, posturologie, ozonoterapie, fizioterapie etc. Ecografiile musculoscheletale sunt realizate de catre dr. Liliana Stamate, de dr. Gabriela State si de dr. Adriana Dragan. Specialistii de aici spun ca ecografia musculoscheletala cea mai solicitata in cadrul clinicii este cea de umar, unde pot aparea probleme la nivelul tendoanelor, in special (inflamatorii, degenerative, post-traumatice etc.).

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala este de 220 de lei.

Si serviciile acestei clinici sunt apreciate, in cea mai mare parte, pe internet. Pacientii spun ca au intalnit aici servicii diverse si specialisti foarte buni. Despre clinica ei spun ca este moderna si primitoare si ca este dotata cu echipamente performante. De asemenea, sunt laudate promptitudinea si amabilitatea personalului, de la receptie si pana in cabinete. Unele recenzii vorbesc insa despre nerespectarea programarilor.

Concluziile noastre

O ecografie musculoscheletala in Constanta este foarte utila pentru diagnosticarea precoce si implicit pentru tratamentul eficient al suferintelor articulare, ale muschilor, ligamentelor sau tendoanelor.

In cele doua clinici din Constanta pe care ti le-am prezentat sunt oferite servicii de calitate superioara, gratie personalului medical specializat si cu experienta, care lucreaza cu echipamente ultramoderne.