Meniu

Ecografie parti moi Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Boliile inflamatorii ale pielii, abcesele tegumentare, hematoamele si dermatitele alergice sunt doar cateva dintre afectiunile care pot fi depistate prin intermediul unei ecografii parti moi. In Iasi, o astfel de investigatie poate sa fie efectuata la o multime de clinci de specialitate care se gasesc chiar in oras si care sunt echipate in mod corespunzator pentru efectuarea fiecarei examinari ecografice la standarde inalte. 

Pentru ca exista o multime de clinici si cabinete medicale specializate in astfel de investigatii in Iasi, ti-am pregatit in cele ce urmeaza o lista cu unele dintre cele mai apreciate si cel mai bine cotate clinici chiar din orasul tau. Prin intermediul ecografiei de parti moi, ai sansa de a descoperi din timp daca te confrunti cu diverse patologii ale pielii, muschilor sau daca esti complet sanatos.

Cat costa o ecografie de parti moi in Iasi?

Pretul pentru o ecografie parti moi in Iasi variaza de la o situatie la alta. In cazul in care clinica respectiva este prestigioasa, dotata cu o aparatura performanta si guvernata de o echipa medicala de profesionisti, pretul poate sa fie mai ridicat decat in cazul unei clinici care nu este la fel de cunoscuta si care nu este dotata cu un echipament de ultima generatie. Pentru a sti exact care sunt preturile la care sa te astepti, ti-am pregatit mai jos un tabel cu tarifele practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie parti moi
Rating
Website
Dr. Panaite Iulia
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii pentru parti moi porneste de la 150 Ron
 • Investigatii multiple si calitative
 • Aparatura performanta
 • Servicii medicale decontate prin CAS
 • Medic specializat in radiologie si imagistica medicala
 • Cabinetul nu este modern
Medimagis
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii pentru parti moi este 170 Ron
 • Investigatii multiple
 • Echipa medicala profesionista, rabdatoare, calma
 • Aparatura performanta
 • Diagnostic corect
Arhimed
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii pentru parti moi porneste de la 200 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista, amabila si intelegatoare
 • Diagnostic precis
 • Pacienti multumiti
 • Personalul de la receptie
Promedica
175 Ron
 • Pretul unei Ecografii pentru parti moi este 175 Ron
 • Diagnostic precis si rapid
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratamente eficiente
 • Investigatii profesionale
Centrum Gym
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii pentru parti moi porneste de la 150 Ron
 • Personal medical profesionist, experimentat si empatic
 • Aparaturi la standarde europene
 • Servicii calitative
 • Atentie la detalii
 • Nerespectarea orei programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in ecografia parti moi in Iasi

Numarul clinicilor specializate in ecografia parti moi in Iasi poate fi coplesitor, pentru ca exista o multime de variante la care poti apela cu incredere. Din acest motiv, mai jos ai pregatit un top cinci al celor mai apreciate clinici din orasul tau. Citeste mai departe si descopera care au fost impresiile celorlalti pacienti:

1. Dr. Panaite Iulia Vanda

Cabinetul individual al dr. Panaite Iulia Vanda este specializat in radiologie si imagistica medicala, punand la dispozitia pacientilor ocazia de a beneficia de ecografie parti moi in Iasi. Principalul obiectiv al cabinetului este ca toti pacientii sa fie tratati cu grija si sa fie diagnosticati corect, lucru care s-a reflectat si in impresiile pozitive ale acestora. Aparatura utilizata este performanta si moderna, avand capacitatea de a identifica afectiunea intr-un timp scurt. Pe langa ecografia partilor moi, cei interesati mai pot beneficia si de: ecografie abdominala, mamara, tiroidiana, pelvina, Doppler vasculara, artere, vene membre inferioare, glande salivare. In plus, investigatiile pot fi decontate prin CAS prin intermediul biletului de trimitere in limita fondului disponibil.

Pretul pentru o ecografie parti moi porneste de la 150 lei.

Parerile pacientilor sunt atat pro, cat si contra. Unele persoane mentioneaza ca serviciile de care au avut parte au fost calitative, ca medicul este de o calmitate iesita din comun, iar aparatura folosita este performanta. Din pacate, exista si pacienti care sunt nemultumiti de serviciile de care au beneficiat, aducand la cunostinta ca interiorul cabinetului nu este modern.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Panaite Iulia Vanda
Vezi Pareri

2. Medimagis

Medimagis este un centru medical de diagnostic imagistic in cadrul caruia pacientii pot opta cu incredere pentru o ecografie parti moi in Iasi. Datorita echipei medicale experimentate si profesioniste, pacientii au ocazia de a beneficia de tratamente si recomandari personalizate, in functie de problemele cu care se confrunta. De asemenea, centrul medical este echipat cu o aparatura de ultima generatie, care este de un real ajutor in stabilitarea unui diagnostic corect intr-un timp scurt. In ceea ce priveste ecografiile, pe langa cea a partilor moi, pacientii mai pot opta si pentru: ecografie abdominala, pelvina, tiroidiana, mamara, Doppler carotide, Doppler vascular membre inferioare bilaterale, mamografie. 

Pretul pentru o ecografia partilor moi este de 170 lei.

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile medicale ale clinicii Medimagis au fost multumiti atat de prestatia ireprosabila a medicilor, cat si de aparatura folosita pentru efectuarea procedurilor de investigatie. Echipa medicala este calma, rabdatoare si atenta la nevoile pacientului, oferind un tratament potrivit pentru problemele de sanatate ale fiecarei persoane in parte. 

3. Arhimed

Arhimed este un centru de radiologie si imagistica specializat si in realizarea ecografiilor de parti moi in Iasi. Datorita echipamentelor medicale performante si moderne, Arhimed ofera servicii multiple, care acopera mare parte din examinarile radiologice si imagistice de rutina pe care pacientii trebuie sa le efectueze regulat. Investigatiile principale pe care medicii s-au concentrat sunt cele musculoscheletale, mamare si toracice. Echipa medicala iese in evidenta printr-o experienta vasta, fiind capabila sa isi ajute pacientul indiferent de situatia pe care o experimenteaza. 

Pretul pentru ecografia partilor moi porneste de la 200 lei.

Experienta pacientilor care au optat pentru centrul medical Arhimed a fost placuta. Personalul medical este amabil, intelegator, serios si responsabil, avand ca misiune principala bunastarea pacientului, iar aparatura utilizata corespunde celor mai noi si ridicate standarde europene. Astfel, diagnosticul si procedurile medicale sunt efectuate in conditii optime. Cu toate acestea, exista anumite nemultumiri cu privire la personalul de la receptie.

4. Promedica

Clinica Promedica a fost infiintata in anul 2005 in cadrul careia isi desfasoara activitatea cadre medicale prestigioase experimentate in procedurile ecografice, printre care se numara si ecografia partilor moi in orasul Iasi. Serviciile medicale sunt desfasurate de un cadru medical competent, care vine in sprijinul pacientului cu solutii, tratamente si investigatii profesionale. Echipamentele medicale sunt de ultima generatie, capabile sa ofere rezultate precise si rapide, astfel incat pacientul sa poata beneficia de un tratament potrivit intr-un timp scurt de la diagnosticare.

Pretul pentru o ecografie la partile moi este de 175 lei.

Recenziile postate in mediul online sunt in mare parte pozitive, pentru ca pacientii au beneficiat de servicii medicale de exceptie. Aparatura utilizata este de ultima generatie, avand capacitatea de a oferi un diagnostic corect si rapid, iar cadrele medicale au o experienta vasta in practicarea unor astfel de investigatii. Tratamentele recomandare ulterior sunt eficiente. Din pacate, exista si situatii in care programarea nu a fost respectata in intregime.

5. Centrum Gym

Daca vrei sa beneficiezi de o ecografie a partilor moi in Iasi, poti lua in considerare Centrum Gym, un centru medical fondat in 2006 si specializat in serviciile medicale de recuperare si reabilitare. Principalul scop al clinicii este sa ofere servicii calitative, astfel incat pacientul sa se vindece in mod eficient si sa se bucure de rezultatele mult asteptate. Din fericire, aparatura folosita pentru efectuarea ecografiei de parti moi este moderna si performanta, avand capacitatea de a oferi imagini clare in timp real. Astfel, cadrele medicale pot oferi un diagnostic precis, alaturi de un plan de tratament, pentru o vindecare mult mai eficienta si rapida. 

Pretul investigatiei este de 150 lei/segment.

Multi dintre pacientii care au venit la Centrum Gym si-au exprimat multumirea pentru serviciile de care au beneficiat, fiind incantati cu precadere de personalul medical profesionist, responsabil, amabil, experimentat si empatic. De asemenea, s-au declarat multumiti si de dotarile centrului medical, care sunt la standarde europene. Singurul minus legat de aceasta clinica este redat de nerespectarea orei programarilor.

Concluzii

Vrei sa beneficiezi de o ecografie parti moi in Iasi si nu stii care este clinica spre care sa iti indrepti atentia? Din fericire, centrele medicale prezentate anterior in articol sunt unele dintre cele mai bune variante pe care le poti lua in considerare pentru efectuarea unei astfel de investigatii. Personalul medical este experimentat, iar echipamentele utilizate sunt moderne, fiind de un real ajutor in stabilirea unui diagnostic corect.