Meniu

Ecografie pulmonara Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a evita expunerea radiologica repetata, medicul pneumolog sau chiar cardiologul poate recomanda o ecografie pulmonara. In Cluj, aceasta poate fi efectuata la unul dintre cabinetele specializate din clinicile de top ale orasului.

Efectuarea unei investigatii ecografice a plamanului poate sa depisteze afectiuni pe care radiografia nu le poate identifica, poate sa ofere medicului indicii importante cu ajutorul carora poate diferentia bolile si, de asemenea, este un instrument util prin care se pot deosebi intre cauzele cardiace si cauzele pulmonare ale insuficientei respiratorii.

Unde poti gasi ecografie pulmonara in Cluj?

Cautarea unui cabinet de ecografie pulmonara in Cluj poate consuma timp si energie, de aceea, cea mai buna solutie este consultarea clasamentului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie pulmonara
Rating
Website
Cuore Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii pulmonare este 200 Ron
 • Cadre medicale cu experienta
 • Medici caracterizati de profesionalism si implicare deosebita
 • Consultatii si proceduri realizate cu atentie la detalii
EcoDiagnost
200-300 Ron
 • Pretul unei Ecografii pulmonare este 200-300 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Dagnostic detaliat si tratament eficient
 • Echipamente moderne
 • Ambianta placuta
Asteco
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii pulmonare este 200 Ron
 • Gama larga de investigatii si consultatii de specialitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Rabdare fata de problemele pacientilor
 • Contract cu Casa de Asigurari de Sanatate
 • Comunicarea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita
Medimages
210 Ron
 • Pretul unei Ecografii pulmonare este 210 Ron
 • Profesionalismul si empatia mediculor
 • Increderea insuflata pacientilor
 • Investigatii efectuate minuntios, cu rabdare
 • Timpul lung de asteptare, mult dupa ora programata
 • Atitudine lipsita de respect a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune clinici unde se poate face ecografie pulmonara in Cluj

Alegerea unui cabinet pentru o ecografie pulmonara in Cluj trebuie sa tina cont de mai multe aspecte precum: calitatea serviciilor clinicii in care activeaza, aparatura folosita, medicul care efectueaza procedura si gradul de satisfactie a pacientilor care au beneficiat de investigatii. Clasamentul celor mai bune clinici unde se poate ecografia plamanilor in Cluj-Napoca evalueaza toate variabilele mentionate anterior.

1.  Cuore Medical

Indiferent de sex si varsta, poti obtine o ecografie pulmonara in Cluj la Cuore Medical, o clinica dedicata cu precadere problemelor de sanatate ale femeilor. Echipa medicala tanara, dar experimentata si dinamica evalueaza pacientii cu seriozitate si profesionalism, doctorii colaborand intre ei pentru obtinerea celor mai bune rezultate in materie de diagnostic si tratament.

Persoanele care aleg Cuore Medical din Cluj pentru o ecografie pulmonara vor achita un pret de 200 lei pentru aceasta investigatie.

Pacientii clinicii recomanda serviciile de calitate ale acesteia si au lasat recenzii favorabile in acest sens. Ei apreciaza si rabdarea, profesionalismul si implicare deosebita a medicilor. Consultatiile si procedurile se desfasoara aici cu mare atentie la detalii.

Vezi parerile pacientilor despre Cuore Medical
Vezi Pareri

2. EcoDiagnost

In cadrul centrului medical Eco Diagnost din Cluj activeaza doua cabinete unde se poate realiza ecografie pulmonara, cu aparatura diferita. La cabinetul Aplio tehnologia folosita  permite investigatii ecografice de inalta rezolutie, in scopul diagnosticarii afectiunilor pentru cazuistica generala, dar si pentru situatiile in care este nevoie de expertiza imagistica ecografica, un diagnostic diferential ori emiterea unei pareri secundare avizate. In interiorul cabinetul Xario se poate obtine diagnosticul ecografic general, precedat si/sau urmat de consultatii complementare de medicina interna sau endocrinologie.

Pretul unei ecografii pulmonare la aceste cabinete depind de aparatura utilizata si poate avea o valoare de 200 sau 300 lei. De asemenea, centrele medicale pot efectua investigatia in regim de urgenta, pacientul platind in acest caz cu 100 lei mai mult.

Pacientii punctelor de lucru Eco Diagnost din Cluj-Napoca se declara foarte multumiti in legatura cu serviciile medicale la care au apelat. Ei recomanda clinica pentru ambianta placuta, calitatea ireprosabila a diagnosticului si tratamentului aplicat, amabilitatea personalului, empatia de care da dovada, precum si pentru rabdarea de a oferi explicatii pe intelesul pacientilor.

3. Asteco

Pentru efectuarea unei radiografii pulmonare in Cluj, pacientii pot apela la serviciile clinicii Asteco, centru in care activeaza medici din mai multe specializati, orientati pe diagnosticul si tratamentul non-chirurgical al diferitelor afectiuni. Are o vechime de peste 12 ani, iar astazi la Asteco lucreaza un personal format din 30 de medici si alti specialisti in 15 ramuri medicale. Centrul are contracte încheiate cu Casa Nationala de Asigurari (pentru 5 ramuri medicale), precum si cu asiguratori privati.

Pretul pentru o ecografie pulmonara este de 200 lei la aceasta clinica medicala din Cluj.

Pacientii Asteco si-au exprimat in general multumirea fata de serviciile la care au apelat. Recenziile lasate pe Google remarca o gama larga de investigatii si consultatii pe care le pot realiza la aceasta clinica. Totodata, ei recomanda experienta la cabinetele centrului pentru profesionalismul medicilor, amabilitatea acestora si rabdarea cu care analizeaza problemele. Un plus al clinicii este existenta contractul incheiat cu Casa de Asigurari de Sanatate, care permite decontarea unor servicii. Exista si pacienti nemultumiti de comunicarea cu personalul de la receptie.

4. Medimages

Centrul Medimages este specializat pe senologie imagistica, dar clientii pot efectua si alte investigatii, printre care si ecografie pulmonara. Clinica se recomanda prin prezenta primului medic roman atestat pe plan internațional de catre Societatea Europeana de Imagistica Sanului (EUSOBI).

Ecografia pulmonara poate fi efectuata la Medimages la pretul de 210 lei.

Pacientii sunt in mare parte multumiti de serviciile acestui centru de imagistica. Cei care au exprimat opinii favorabile mentioneaza profesionalismul, empatia si increderea pe care o insufla medicii. De asemenea, este apreciata rabdarea si examinarea minutioasa in timpul ecografiilor, in timp ce medicul raspunde intrebarilor care ii sunt adresate. Ca aspecte care genereaza nemultumirea sunt amintite timpul de asteptare lung, chiar cu programare, si atitudinea lipsita de respect a personalului de la receptie.

Concluzii

Calitatea actului medical este deosebit de importanta in efectuarea unor investigatii precum ecografia pulmonara. In Cluj, pacientii pot alege sa beneficieze de aceasta examinare la una dintre clinicile dotate cu un cabinet de imagistica si care indeplinesc standardele de calitate recunoscute si apreciate de clienti.