Meniu

Ecografie sold bebelusi Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Imediat dupa ce au dat nastere unui copil, mai ales daca acesta a venit pe lume prematur sau prin nastere pelvina, mamele sunt indrumate sa efectueze o ecografie de sold pentru bebelusi in Arad, pentru a depista o eventuala displazie sau luxatie congenitala a soldului.

Aceasta ecografie se realizeaza intr-un cabinet de specialitate, de catre un medic radiolog sau pediatru specializat in ecografie, fiind recomandata pana la varsta de 6 luni a bebelusului. Durata acestei ecografii este de circa 20 de minute, si se realizeaza dupa aplicarea unui gel pe pielea de pe sold, apoi, cu miscari usoare, transductorul este plimbat pe zona examinata pana preia toate informatiile de care este nevoie si le transforma in imagini ce vor fi analizate si interpretate de specialist. Vezi in continuare unde sa mergi in Arad pentru aceasta ecografie!

Cat costa o ecografie de sold pentru bebelusi in Arad

Pretul pentru ecografia de sold pentru bebelusii din Arad poate sa varieze de la un medic la altul si de la o clinica la alta. Tabelul de mai jos iti prezinta cateva tarife, astfel incat sa stii ce buget sa pregatesti pentru investigatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
Policlinica AS
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii la sold pentru bebelusi este 170 Ron
 • Numeroase servicii medicale la un loc
 • Ecografii de sold pentru bebelusi si alte tipuri de ecografii
 • Medici pediatri cu experienta
 • Laborator de analize medicale
 • Echipa tanara
 • Parcare spatioasa
 • Multe specialitati in contract cu CAS
 • Nu se respecta programarile
Mediqa
90 Ron
 • Pretul unei Ecografii la sold pentru bebelusi porneste de la 90 Ron
 • 20 de specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Preturi accesibile
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Timp mare de asteptare
Ecomed
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii la sold pentru bebelusi este 150 Ron
 • Numeroase servicii de ecografie
 • Medic cu experienta in ecografie
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinci unde se efectueaza ecografie de sold bebelusi in Arad

Poti efectua o ecografie de displazie de sold la bebelusi in Arad la una dintre clinicile de mai jos, in care se remarca medicii cu experienta si cabinetele dotate cu aparatura moderna.  

1. Policlinica AS

Policlinica AS din Arad ofera numeroase servicii medicale, printre care si ecografii de sold pentru bebelusi. O echipa numeroasa de specialisti te asteapta aici, indiferent de problema de sanatate, punandu-ti la dispozitie servicii pentru tine si intreaga familie: analize medicale, consultatii si tratamente in numeroase specialitati medicale, investigatii imagistice etc.  Serviciile de pediatrie din aceasta policlinica revin in sarcina unor profesionisti cu experienta, cum sunt: dr. Zeno Moldovan, medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica sau dr. Stanculet Carmen, medic specialist pediatru.

Pretul unei ecografii de sold pentru bebelusi este de 170 de lei.

Pe internet sunt numeroase recenzii postate de pacienti despre Policlinica AS din Arad. Multi dintre acestia spun ca serviciile sunt de buna calitate, ca echipa este tanara si competenta, iar faptul ca este in relatie contractuala cu CJAS Arad este de asemenea un plus. Sunt apreciate atat serviciile de laborator, cat si aparatura moderna, pregatirea solida a cadrelor medicale sau serviciile pentru copii. In schimb, unii aradeni sunt nemultumiti ca nu se respecta programarile sau ca se asteapta mult la telefon pentru a vorbi cu un operator call-center.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica AS
Vezi Pareri

2. Mediqa

Centrul Medical Mediqa din Arad furnizeaza o varietate de servicii terapeutice avansate, dar poate fi o optiune si pentru o ecografie de sold pentru bebelusi. Clinica a fost infiintata in 2012 pentru a le oferi aradenilor si tuturor locuitorilor din vestul tarii acces la servicii medicale private de calitate. Tratamentele in ambulatoriu vizeaza 20 de specialitati medicale, printre care si pediatria, dar si imagistica medicala. Sunt doi medici specializati in pediatrie la acest centru: dr. Sorin Serbanut, medic specialist chirurgie pediatrica si dr. Luiza Sebanut, medic specialist pediatrie. La Mediqa se realizeaza ecografii de sold inclusiv pentru pediatrie, dar si alte tipuri de ecografii: de tiroida, de cord, Doppler vascular, de organ, de parti moi, pelvina, transvaginala.

Pretul ecografiei de sold pentru bebelusi porneste de la 90 de lei, acesta fiind un pret promotional.

De la receptie si pana in cabinete, aradenii considera ca serviciile Mediqa sunt unele de calitate, remarcandu-se o buna organizare si un interes sporit pentru experienta placuta a pacientilor. Sunt enumerate, de asemenea, atentia la detalii, o buna comunicare medic-pacient si curatenia din clinica, dar si cateva aspecte mai putin placute de catre pacienti, printre care timpul mare de asteptare.

3. Ecomed

In cabinetul Ecomed din Arad pot fi accesate numeroase servicii de ecografie: de sold, pentru bebelusi, Doppler, 2D sau 3D, consultatii medicale, medicina de familie, tratamente etc. Ecografiile sunt realizate de catre dr. Maria Livia Uretu, medic primar medicina de familie cu competenta in ecografie. Sunt mai multe tipuri de ecografii puse la dispozitie, pe langa cea de sold: mamara, ginecologica, abdominala, de tiroida, de tesut superficial, pediatrica. 

Ecografia de sold pentru bebelusi are un tarif de 150 de lei.

In review-urile din mediul online, aceasta clinica este bine cotata, fiind apreciate mai multe aspecte: aparat ecograf avansat,  medicul care are experienta si o abordare amabila, atmosfera placuta si relaxanta. Multe persoane recomanda cabinetul pentru serviciile de ecografie, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Concluziile noastre

Pentru o ecografie de sold pentru bebelusi in Arad te poti adresa uneia dintre cele trei clinici prezentate in acest articol, care sunt destul de bine cotate in recenziile pacientilor. 

Aceasta investigatie imagistica poate fi realizata de medici pediatri sau radiologi specializati in ecografie si ofera informatii pretioase despre o eventuala displazie de sold (o afectiune in care capul femurului nu se pozitioneaza corect in acetabul) sau despre luxatia congenitala de sold, in care capul femurului este complet dislocat din acetabul.