Ecografie sold bebelusi Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Nou-nascutii sunt supusi riscului de a se confrunta cu o multime de probleme de sanatate, din cauza faptului ca sunt extrem de fragili, motiv pentru care este recomandat sa se realizeze din timp ecografia la sold pentru bebelusi. In Bucuresti, din fericire, exista o multime de clinici specializate in pediatrie, capabile sa puna la dispozitia parintilor astfel de servicii. Preventia si diagnosticarea din timp a unor posibile afectiuni sunt unele dintre cele mai eficiente abordari prin care starea de sanatate a nou-nascutului este tinuta sub control.

Desi exista o multime de optiuni viabile de clinici in capitala, stim ca iti este greu sa o alegi pe cea potrivita, motiv pentru care ti-am pregatit, mai jos, o selectie de cinci cele mai bune cabinete medicale specializate in ecografia pediatrica in Bucuresti. Citeste in continuare si afla care sunt acestea!

Cat costa o ecografie la sold pentru bebelusi in Bucuresti?

Pretul pentru o ecografie la sold pentru bebelusi in Bucuresti difera de la o clinica la alta in functie de performanta echipamentelor medicale folosite, dar si in functie de expertiza cadrelor medicale. Pentru a te scuti de cautarea pretului actualizat, ti-am pregatit mai jos un tabel cu tarifele practicate la clinicile de specialitate din capitala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
Nativia
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 300 Ron
 • Personal medical experimentat, empatic si amabil
 • Clinica moderna
 • Rating pozitiv
 • Aparaturi si echipamente medicale performante
 • Servicii variate si de calitate
 • Raport calitate-pret excelent
Dr. Alexandru Herdea
350 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 350 Ron
 • Medic cu experienta vasta in domeniul chirugiei ortopedice pediatrice
 • Preturi accesibile
 • Servicii de calitate
 • Prestatie medicala ireprosabila
 • Profesionalism, atentie la detalii, grija fata de pacienti
 • Aparatura performanta
Rosana Medical
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 250 Ron
 • Preturi accesibile
 • Spatiu curat si modern
 • Echipamente de ultima generatie si aparatura moderna
 • Personal medical competent
 • Servicii de calitate
 • Programarile nu se respecta intotdeauna
 • Amabilitatea personalului de la receptie este discutabila
Qmed
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 150 Ron
 • Preturi accesibile
 • Servicii de calitate
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Personal medical implicat si profesionist
 • Varietate de servicii
Memormed
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 170 Ron
 • Echipa profesionista
 • Aparate si echipamente de ultima generatie
 • Diversitate in investigatii
 • Servicii de calitate
 • Personalul de la receptie greu de contactat
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza ecografia la sold pentru bebelusi in Bucuresti

Alege sa mergi la o clinica specializata in examinarile ecografice la sold pentru bebelusi in Bucuresti pentru a beneficia de rezultate precise si de un act medical de calitate. Pentru a-ti simplifica procesul de cautare, mai jos ai pregatit un top cinci al celor mai frecventate si apreciate cabinete medicale chiar din orasul tau:

1. Nativia

Nativia este un cabinet medical aflat sub coordonarea prof. dr. Gheorghe Peltecu, profesionist in chirurgia ginecologica si in efectuarea examinarilor ecografice la sold pentru bebelusi in Bucuresti. Echipa medicala din spatele conceptului Nativia este experta in obstetrica si ginecologie, capatand o experienta vasta in urma stagiilor de pregatire care au fost efectuate in spitalele prestigioase din Europa. Principala grija a intregii clinici se concentreaza in jurul sanatatii femeii, prin controale ginecologice de rutina, uroginecologice, oncologice. Pe langa toate acestea, echipa medicala poate oferi a doua opinie in ceea ce priveste interventiile chirurgicale, oferind monitorizare completa pe toata perioada sarcinii, dar si investigatii imagistice de exceptie.

Pretul pentru o ecografie la sold a nou-nascutului este de 300 lei. 

Numarul pacientilor care au apelat la serviciile clinicii Nativia este de peste 600, ceea ce inseamna ca sunt multe persoane care au beneficiat de serviciile medicale din cadrul cabinetului din capitala. De asemenea, rating-ul obtinut este unul foarte ridicat, ceea ce inseamna ca aproape toata lumea a fost multumita de prestatia cadrelor medicale, dar si de aparaturile utilizate. Multi dintre pacienti sustin ca Nativia este o clinica de incredere, moderna, cu un personal medical experimentat si empatic.

Vezi parerile pacientilor despre Nativia
Vezi Pareri

2. Dr. Alexandru Herdea

Herdea Alexandru este un medic ortoped specializat in chirurgie ortopedica pediatrica si in realizarea ecografiei la sold la bebelusi in Bucuresti. Doctorul s-a concentrat, in ultima perioada, in traumatologia sportiva, identificand si tratand afectiuni cu care cei mici se confrunta inca de la varsta de 8 ani. Printre problemele de sanatate pe care medicul Herdea Alexandru le trateaza sa numara si: leziunile de menisc intern si extern, menisc discoid, muxatie primara, ruptura ligamentului incrucisat anterior si posterior etc. In cadrul sferei sale de interes intra deformarile membrelor inferioare, inegalitate la nivelul membrelor, devieri de la coloana vertebrala, cum ar fi scolioza, cifoza, hiperlordoza. De asemenea, este specializat si in identificarea luxatiei congenitale de sold, problema care poate aparea, mai ales, in cazul fetitelor, avand totodata si competenta de a efectua ecografii la sold pentru nou-nascuti. 

Pretul pentru o ecografie la sold pentru bebelusi este de 350 lei.

Pacientii care au apelat la ajutorul medicului Alexandru Herdea au fost incantati in unanimitate de serviciile de care au beneficiat, datorita prestatiei medicale ireprosabile, dar si datorita aparaturii performante puse la dispozitia celor mici. Datorita experientei vaste in domeniu, medicul este capabil sa efectueze investigatii la o calitate superioara, stabilind un diagnostic corect. Profesionalismul, atentia la detalii si grija fata de pacienti au fost alte calitati apreciate de pacienti.

3. Rosana Medical

Rosana Medical este o policlinica din capitala care poate sa fie luata in considerare pentru efectuarea unei ecografii la sold pentru bebelusi in Bucuresti. Serviciile puse la dispozitie sunt cat mai diverse, ceea ce inseamna ca Rosana Medical raspunde mai multor nevoi ale pacientilor cu diverse probleme de sanatate. Consultatiile de specialitate, investigatiile, analizele pot fi acum realizate intr-un spatiu curat, modern, care este echipat in mod corespunzator cu echipamente medicale de ultima generatie si cu aparaturi performante. Ecografia este realizata de medici cu experienta in domeniul radiologiei, care recomanda efectuarea unei astfel de investigatii intre lunile 0 si 4.

Pretul pentru ecografia la sold a nou-nascutului este de 250 lei.

Conform parerilor pacientilor care au pasit pragul policlinicii Rosana Medical, experientele traite de acestia difera de la un caz la celalalt. Majoritatea sunt multumiti de serviciile de care au beneficiat, remarcand o prestatie medicala ireprosabila, in timp ce alte persoane spun ca programarile nu au fost respectate si ca personalul de la receptie nu are rabdarea necesara pentru a clarifica unele nelamuriri. 

4. Qmed

Qmed este o policlinica din capitala care se axeaza pe o multime de specialitati medicale, printre care se numara si ecografia pediatrica, cu posibilitatea efectuarii ecografiilor la sold pentru bebelusi in Bucuresti. De asemenea, parintii care sunt in cautarea unei policlinici in cadrul careia sa gaseasca un personal medical specializat si in ecografia abdominala la copii in Bucuresti, pot lua in considerare tot Qmed. Datorita serviciilor calitative, a aparaturii performante si a echipei medicale cu experienta, pacientii au certitudinea ca beneficiaza de investigatii la o calitate superioara. Prin intermediul echipamentului de ultima generatie, se pot depista in timp util posibilele afectiuni. 

Pretul pentru o ecografie la sold pentru bebelusi este de 150 lei, iar pentru o ecografie abdominala totala la copii este de 200 lei. 

Potrivit parerilor pacientilor, serviciile puse in aplicare de medicii experimentati sunt la o calitate superioara, datorita echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie. Spre deosebire de celalalte clinici, preturile sunt mult mai accesibile la Qmed. Multe persoane spun ca au avut parte de o experienta placuta, recomandand tuturor celor interesati serviciile puse la dispozitie.

5. Memormed

Memormed este un centru medical care activeaza in domeniul de sanatate de peste 14 ani, fiind dotat cu echipamentele necesare pentru efectuarea investigatiilor complexe, cum ar fi ecografia la sold pentru bebelusi in Bucuresti. Echipa medicala de profesionisti este mereu in cautarea celei mai bune solutii, desfasurandu-si activitatea ireprosabil cu ajutorul aparatelor performante special concepute pentru investigarea tuturor organelor interne atat la adulti, cat si la copii. Printre specialitatile multiple, pe langa pediatrie, pe care clinica le onoreaza de fiecare data cu atentie si grija fata de pacient se numara si: cardiologie, ginecologie, gastroenterologie, urologie, nefrologie, pneumologie, alergologie etc.

Pretul pentru o ecografie la sold la nou-nascuti este de 170 lei.

In ceea ce priveste impresiile pacientilor, cei mai multi dintre ei au lasat recenzii pozitive, evidentiind serviciile de calitate, profesionalismul, grija personalului medical si aparatele de inalta performanta prin intermediul carora se pot obtine rezultate precise. Din pacate, exista si recenzii care nu reflecta multumirea pacientilor, acestia sustinand ca au fost abordati cu superficialitate si ca programarile nu au fost respectate. In plus, personalul de la receptie este greu de contactat.

Concluzii

Inainte de a alege o clinica specializata in efectuarea ecografiilor la sold pentru bebelusi in Bucuresti, poti lua in considerare variantele prezentate mai sus, tinand cont totodata de impresiile pacientilor reflectate in recenziile lasate la fiecare centru medical in parte. Afla care varianta se potriveste mai mult nevoilor copilului tau pentru ca rezultatele obtinute in urma investigatiei sa fie cat mai exacte.