Ecografie bebelusi sold Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inclusa astazi de medicina moderna intre investigatiile care se realizeaza nou-nascutului si care depisteaza malformatiile posibile la nivelul articulatiei soldului, ecografia de sold la bebelusi poate fi efectuata in Cluj la una dintre clinicile specializate si are ca scop eliminarea oricarui risc ca bebelusul sa dezvolte o luxatie congenitala de sold care se poate transforma pe termen lung intr-un handicap pe viata. Potrivit statisticilor, 5% dintre nou-nascuti se nasc cu displazie de sold, iar la fete, riscul este de patru ori mai mare decat la baieti.

Cea mai sigura metoda de a depista precoce displazia de sold la bebelusi este ecografia de sold, investigatie imagistica realizata cu ajutorul ultrasunetelor, nedureroasa si neinvaziva, care nu presupune radiatii si care se poate efectua inca din primele zile de viata ale nou-nascutului pana la varsta de 4-6 saptamani. De obicei, iesirea din maternitate la Cluj este insotita de recomandarea acestei investigatii pentru nou-nascutul externat.

Unde mergi cu bebelusul pentru ecografia de sold?

Fiecare parinte isi doreste servicii medicale de inalta calitate pentru copilul sau, iar clinicile din Cluj raspund cu brio la aceste exigente atunci cand vine vorba despre ecografia de sold la bebelusi si alte investigatii. Personalul profesionist, conditiile de igiena si grija pentru micul pacient sunt cele mai frecvente preocupari ale parintilor. In acest sens, urmatorul tabel surprinde alegerile de top pentru aceasta investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie Sold Bebelusi
Rating
Website
Clinica Pro Vita
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Ecografiei la sold pentru bebelusi este 150 Ron
 • Servicii medicale complexe
 • Optiune de top in ecografia de sold la bebelusi
 • Clinica moderna si curata
 • Personal medical profesionist si implicat
 • Sunt oameni nemultumiti de atitudinea personalului auxiliar
EcoDiagnost
250 Ron
 • Pretul Ecografiei la sold pentru bebelusi este 250 Ron
 • Evaluare ecografica de inalta rezolutie
 • Expertiza imagistica ecografica
 • Second opinion
 • Ambianta placuta
 • Conditii bune de cazare
 • Raport calitate-pret avantajos
Centrul de Pediatrie
200 Ron
 • Pretul Ecografiei la sold pentru bebelusi este 200 Ron
 • Gama vasta de servicii pediatrice
 • Consultatii la domiciliu
 • Personal medical profesionist si bine pregatit
 • Ambianta placuta si adaptata pentru cei mici
 • Nu se respecta intotdeauna programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici din Cluj unde poti face ecografie sold bebelusi

Ecografia de sold la bebelusi face parte din serviciile oferite de o varietate mare de clinici din judetul Cluj, astfel ca parintii trebuie sa aleaga un loc in care cei mici sa beneficieze de ingrijire de calitate superioara. In continuare, va fi prezentat un clasament in care au fost incluse 3 clinici de top in acest sens:

1. Clinica Pro Vita

La aceasta clinica din Cluj gasesti servicii medicale complexe si tocmai de aceea reprezinta o alegere principala pentru ecografia de sold la bebelusi. Serviciile se efectueaza la standarde inalte, iar sub deviza „Pentru ca viata conteaza”, personalul clinicii isi pune la dispozitia pacientilor inalta pregatire de specialitate, experienta si amabilitatea.

Pretul pe care trebuie sa il achite parintii micului pacient pentru aceasta investigatie este de 150 lei.

Majoritatea clientilor declara ca experienta avuta la aceasta clinica a fost una de care sunt multumiti, ca procedurile si tratamentele au dat rezultate foarte bune. Clinica este curata si moderna, preturile sunt accesibile, iar personalul este caracterizat de profesionalism si seriozitate. Exista si pacienti care, desi nu contesta pregatirea cadrelor medicale, nu au apreciat atitudinea personalului.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Pro Vita
Vezi Pareri

2. EcoDiagnost

Specializat pe ecografie, cabinetul EcoDiagnost din Cluj este o alta optiune pentru ecografia de sold la bebelusi, deoarece se adreseaza pacientilor interesati de o evaluare ecografica de inalta rezolutie, atat pentru cazurile generale, cat si pentru situatiile in care se doreste o expertiza imagistica ecografica, un diagnostic diferential sau opinie secundara.

Parintii bebelusului pot alege intre o ecografie de sold nou-nascut (bilateral) la pretul de 250 lei si pachetul ecografie sold nou-nascut + fontanela, la pretul de 350 lei.

Pacientii care au trecut pragul acestui cabinet se declara multumiti de calitatea serviciilor, scotand in evidenta avantaje precum ambianta clinicii, profesionalismul si empatia personalului medical. Camerele sunt curate, iar clinica este dotata cu echipamente moderne. Raportul calitate pret este unul avantajos.

3. Centrul de Pediatrie – Nemo

Centrul de pediatrie asigura o gama larga de servicii medicale pediatrice, printre care si ecografia de sold la bebelusi, in cele trei cabinete ale sale din Cluj-Napoca. Noutatea in domeniu o reprezinta faptul ca medicii efectueaza si consultatii la domiciliu, daca parintii micului pacient cer aceasta modalitate de examinare si, bineinteles, daca aparatura pentru investigatiile medicale poate fi transportata.

Tarifele pentru ecografie sunt urmatoarele: ecografie sold – 200 lei si ecografie sold la domiciliu – 350 lei.

Rabdarea, punctualitatea si profesionalismul sunt doua dintre calitatile personalului medical din acest centru de pediatrie, conform recomandarilor celor care au trecut pragul unuia dintre cele trei cabinete. Cadrul modern si curat constituie alte aspecte notate pozitiv. Exista si pacienti a caror experienta nu a fost cea mai placuta, pe fondul nerespectarii programarilor.

Concluziile noastre  

Ecografia de sold la bebelusi, ce poate fi efectuata la o clinica din Cluj cu istoric pozitiv, a devenit astazi una dintre investigatiile medicale uzuale cu care este intampinat nou-nascutul si care depisteaza din timp displazia de sold la bebelusi, ajutand medicul si parintii in stabilirea unei metode de tratament si a repararii malformatiei in termen scurt, astfel incat sa nu existe riscul unei luxatii de sold sau al trasformarii acesteia intr-un handicap pe viata..

Ecografia de sold la bebelusi efectuata la centre medicale de top din Cluj asigura parintilor micului pacient o examinare la standard inalte, cu aparatura corespunzatoare si personal medical specializat, astfel incat acestia sa isi inlature orice dubii legate de potentiala pozitie defectuoasa a oaselor sau sa o poata trata si remedia usor, cat timp copilul este mic.