Meniu

Ecografie sold bebelusi Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inclusa astazi de medicina moderna intre investigatiile care se realizeaza nou-nascutului si care depisteaza malformatiile posibile la nivelul articulatiei soldului, ecografia de sold la bebelusi poate fi efectuata in Cluj la una dintre clinicile specializate si are ca scop eliminarea oricarui risc ca bebelusul sa dezvolte o luxatie congenitala de sold care se poate transforma pe termen lung intr-un handicap pe viata. Potrivit statisticilor, 5% dintre nou-nascuti se nasc cu displazie de sold, iar la fete, riscul este de patru ori mai mare decat la baieti.

Cea mai sigura metoda de a depista precoce displazia de sold la bebelusi este ecografia de sold, investigatie imagistica realizata cu ajutorul ultrasunetelor, nedureroasa si neinvaziva, care nu presupune radiatii si care se poate efectua inca din primele zile de viata ale nou-nascutului pana la varsta de 4-6 saptamani. De obicei, iesirea din maternitate la Cluj este insotita de recomandarea acestei investigatii pentru nou-nascutul externat.

Unde mergi cu bebelusul pentru ecografia de sold?

Fiecare parinte isi doreste servicii medicale de inalta calitate pentru copilul sau, iar clinicile din Cluj raspund cu brio la aceste exigente atunci cand vine vorba despre ecografia de sold la bebelusi si alte investigatii. Personalul profesionist, conditiile de igiena si grija pentru micul pacient sunt cele mai frecvente preocupari ale parintilor. In acest sens, urmatorul tabel surprinde alegerile de top pentru aceasta investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Ecografie sold bebelusi 350 Ron
 • Servicii calitative
 • Rezultate excelente
 • Echipa medicala profesionista
 • Experienta vasta
 • Buna pregatire
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Diagnostic corect
 • Tratament corespunzator
 • Atmosfera primitoare
Clinica Pro Vita
2
170 Ron
 • Pret Ecografie sold bebelusi 170 Ron
 • Servicii medicale complexe
 • Optiune de top in ecografia de sold la bebelusi
 • Clinica moderna si curata
 • Personal medical profesionist si implicat
Centrul de Pediatrie
3
220 Ron
 • Pret Ecografie sold bebelusi 220 Ron
 • Gama vasta de servicii pediatrice
 • Consultatii la domiciliu
 • Personal medical profesionist si bine pregatit
 • Ambianta placuta si adaptata pentru cei mici
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici din Cluj unde poti face ecografie sold bebelusi

Ecografia de sold la bebelusi face parte din serviciile oferite de o varietate mare de clinici din judetul Cluj, astfel ca parintii trebuie sa aleaga un loc in care cei mici sa beneficieze de ingrijire de calitate superioara. In continuare, va fi prezentat un clasament in care au fost incluse 3 clinici de top in acest sens:

1. Centrokinetic

Esti in cautarea unei unitati medicale in cadrul careia sa faci o programare pentru o ecografie de sold pentru bebelusi in Cluj-Napoca? Atunci Centrokinetic este exact ce ai nevoie pentru a obtine rezultatele dorite. Echipa medicala este formata din doctori specialisti in ortopedie pediatrica, competenti in diagnosticarea corecta a fiecarui pacient in parte, dar si in elaborarea unui plan eficient de tratament. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de o performanta inalta, rezultatele investigatiilor si examinarilor sunt rapide si eficiente, contribuind la stabilirea unui verdict clar cu privire la starea de sanatate a celui mic. Printre afectiunile pe care medicii le pot trata se numara si: deformari ale coloanei (scolioza, cifoza etc.), ale picioarelor (hallux valgus, hallux rigidus, picior var equin etc.). Sub o indrumare de specialitate, fiecare afectiune, indiferent cat de severa ar fi, poate fi tratata in cadrul cabinetului din Cluj Napoca. 

Pretul pentru o ecografie de sold la bebelusi este de 350 lei. 

Toate recenziile postate in mediul online cu privire la activitatea acestei clinici sunt pozitive, avand in vedere ca pacientii beneficiaza de servicii calitative. Rezultatele excelente obtinute se datoreaza atat echipei medicale profesioniste, experimentate si bine pregatite in domeniu, cat si aparaturilor de inalta performanta, prin care medicii pot stabili un diagnostic corect, diagnostic ce sprijina elaborarea tratamentului corespunzator. De asemenea, atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Clinica Pro Vita

La aceasta clinica din Cluj gasesti servicii medicale complexe si tocmai de aceea reprezinta o alegere principala pentru ecografia de sold la bebelusi. Serviciile se efectueaza la standarde inalte, iar sub deviza „Pentru ca viata conteaza”, personalul clinicii isi pune la dispozitia pacientilor inalta pregatire de specialitate, experienta si amabilitatea.

Pretul pe care trebuie sa il achite parintii micului pacient pentru aceasta investigatie este de 170 lei.

Majoritatea clientilor declara ca experienta avuta la aceasta clinica a fost una de care sunt multumiti, ca procedurile si tratamentele au dat rezultate foarte bune. Clinica este curata si moderna, preturile sunt accesibile, iar personalul este caracterizat de profesionalism si seriozitate. Exista si pacienti care, desi nu contesta pregatirea cadrelor medicale, nu au apreciat atitudinea personalului.

3. Centrul de Pediatrie – Nemo

Centrul de pediatrie asigura o gama larga de servicii medicale pediatrice, printre care si ecografia de sold la bebelusi, in cele trei cabinete ale sale din Cluj-Napoca. Noutatea in domeniu o reprezinta faptul ca medicii efectueaza si consultatii la domiciliu, daca parintii micului pacient cer aceasta modalitate de examinare si, bineinteles, daca aparatura pentru investigatiile medicale poate fi transportata.

Tariful pentru o ecografie de sold este de 220 lei.

Rabdarea, punctualitatea si profesionalismul sunt doua dintre calitatile personalului medical din acest centru de pediatrie, conform recomandarilor celor care au trecut pragul unuia dintre cele trei cabinete. Cadrul modern si curat constituie alte aspecte notate pozitiv. Exista si pacienti a caror experienta nu a fost cea mai placuta, pe fondul nerespectarii programarilor.

Concluziile noastre  

Ecografia de sold la bebelusi, ce poate fi efectuata la o clinica din Cluj cu istoric pozitiv, a devenit astazi una dintre investigatiile medicale uzuale cu care este intampinat nou-nascutul si care depisteaza din timp displazia de sold la bebelusi, ajutand medicul si parintii in stabilirea unei metode de tratament si a repararii malformatiei in termen scurt, astfel incat sa nu existe riscul unei luxatii de sold sau al trasformarii acesteia intr-un handicap pe viata..

Ecografia de sold la bebelusi efectuata la centre medicale de top din Cluj asigura parintilor micului pacient o examinare la standard inalte, cu aparatura corespunzatoare si personal medical specializat, astfel incat acestia sa isi inlature orice dubii legate de potentiala pozitie defectuoasa a oaselor sau sa o poata trata si remedia usor, cat timp copilul este mic.