Meniu

Ecografie sold bebelusi Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vizita la ortoped si examinarea copiilor prin ultrasonografie in primele luni de viata, pentru a depista existenta unei diplazii de sold care i-ar pune in pericol sanatate si dezvoltarea normala, sunt recomandate de tot mai multi neunatologi si pediatri, in acest sens o ecografie sold bebelusi in Iasi putand fi efectuata la centre medicale cu servicii de top din oras. Investigatia este importanta intrucat, in eventualitatea descoperirii unei deficiente de fixare a capului femurului in articulatia soldului, problema se poate corecta usor in primele luni de viata, doar prin purtarea unui ham special.

Pentru ca iti doresti cele mai bune servicii medicale atunci cand este vorba despre copilul tau si, ca proaspat parinte, nu dispui de timpul necesar pentru a face o cercetare proprie despre centrele medicale care fac ecografie pediatrica in Iasi, articolul de fata iti va fi de folos pentru a sti unde sa mergi pentru investigatia de care ai nevoie pentru cel mic.

Unde mergi pentru ecografie sold bebelusi in Iasi?

Asa cum probabil ai auzit, nu orice clinica si nu orice cabinet de imagistica prin ultrasunete efectueaza ecografie sold bebelusi in Iasi, avand in vedere particularitatile micilor pacienti, pentru care sunt necesare experienta si pregatirea unui pediatru. In tabelul de mai jos sunt incluse numele centrelor medicale din oras in care poti merge la ecografie cu micutul tau in primele saptamani de viata.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
Delv
Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pretul unei Ecografii la sold pentru bebelusi este 160 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Medici bine pregatiti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Comunicarea cu pacientii a personalui de la receptie ar putea fi imbunatatita
 • Timp mare de asteptare
Arcadia Medical
130 Ron
 • Pretul unei Ecografii la sold pentru bebelusi este 130 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si empatici
 • Dotari moderne
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Timp de asteptare mare
 • Tarife ridicate
 • Unii pacienti spun ca au primit de la receptie informatii contradictorii
Medlife
275 Ron
 • Pretul unei Ecografii la sold pentru bebelusi este 275 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Timp mare de asteptare
 • Personalul de la receptie ar trebui sa fie mai amabil cu pacientii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care se realizeaza ecografie sold bebelusi in Iasi

Indiferent de recomandari, cu siguranta ai propriile criterii si exigente atunci cand vine vorba despre o ecografie sold bebelusi in Iasi si vei dori sa afli cat mai multe informatii despre clinicile din clasament inainte de a face o programare si a ajunge acolo cu un copil mic. Vrei sa stii care sunt performantele si siguranta aparaturii, competentele medicului care face examinarea, daca este cazul sa astepti si sa te inarmezi cu rabdare, cat trebuie sa platesti si sa te asiguri, cu ajutorul opiniilor scrise ale pacientilor clinicii, de faptul ca faci o alegere inspirata. 

Raspunsurile la toate aceste nelamuriri, precum si la intrebarea legata de locul unde ai putea sa faci mai tarziu ecografie abdominala copii in Iasi, le vei afla citind sectiunea urmatoare a articolului.

1. Delv

Clinica Delv a debutat in Iasi cu servicii de recuperare medicala, in prezent functionand cu o echipa de 13 medici si 21 de specialitati medicale printre care: cardiologie, chirurgie vasculara, pediatrie, ortopedie pediatrica si ecografie de sold bebelusi, ginecologie, pneumologie si medicina somnului, homeopatie. La cabinetul de ortopedie pediatrica ii vei gasi pe dr. Catalin Botez, medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica, doctor in stiinte medicale, si pe dr. Maria-Diana Borcea-Panzaru, medic primar in ortopedie pediatrica, ambii avand competente in ecografia de sold la nou-nascuti.

Preturile practicate de clinica sunt publicate pe site-ul web. Vei putea accesa ecografia de sold pentru bebelusul tau la pretul de 160 de lei.

La o clinica pluridisciplinara, se intampla ca pacientii sa aiba experiente diferite in legatura cu prestatiile acesteia. Unii pacienti apreciaza ca serviciile de aici sunt de calitate, personalul este profesionist si amabil, medicii sunt bine pregatiti si ofera solutii bune de tratament. Pe de alta parte, unii pacienti sustin ca personalul de la receptie este lipsit de solicitudine, iar programarile sunt decalate.

Vezi parerile pacientilor despre Delv
Vezi Pareri

2. Arcadia Medical

In Iasi, poti merge pentru o ecografie de sold bebelusi la Arcadia Medical, la dr. Dan Apostol, medic primar in ortopedie pediatrica si competente in ecografie. Unitatile medicale din reteaua Arcadia se recomanda pacientilor din regiunea Moldovei pentru cele mai noi tehnici de interventie si dotari ultraperformante, folosite pentru diagnosticare si tratament de catre o echipa medicala numeroasa, alcatuita din medici bine pregatiti, care garanteaza un act medical sigur, eficient si rezultate de calitate. Arcadia Medical are un componenta un spital privat multidisciplinar, un spital de cardiologie interventionala, 3 centre de imagistica medicala, o maternitate, 6 clinici si un spital de recuperare medicala. 

Pretul pentru o ecografie de sold bebelusi in Iasi este de 130 de lei.

Parerile pacientilor referitoare la Arcadia Medical sunt bune, desi cotatiile in recenziile de pe Google pot fi diferite in functie de unitatea medicala la care au apelat. Cea mai mare parte a pacientilor vorbesc despre servicii de calitate, medici profesionisti si empatici, dotari moderne, tratamente cu rezultate bune. Sunt si multi pacienti care spun ca partea organizatorica ar putea fi imbunatatita, ca timpul de asteptare este mare, tarifele ridicate, iar personalul de la receptie furnizeaza uneori informatii contradictorii.

3. Medlife

La Hyperclinica Medlife din Iasi, poti conta pe experienta si pregatirea unui medic bun pentru efectuarea unei ecografii de sold la bebelusi, in persoana dr. Sergiu Straticiuc, medic primar specializat in chirurgie pediatrica, ecografie pediatrica si ortopedie pediatrica. Centrul medical face parte din cea mai vasta retea de clinici, spitale si laboratoare private din Romania, care functioneaza de aproape 30 de ani pe piata serviciilor medicale din tara noastra, cu peste 50 de unitati medicale prevazute cu tehnica medicala de ultima generatie.

Poti accesa aici pachetul consultatie + ecografie de sold la pretul de 275 de lei.

In ceea ce priveste activitatea clinicii Medlife din Oradea, parerile pacientilor sunt impartite. Sunt persoane care si-au exprimat multumirea, considerand ca serviciile sunt de calitate, medicii profesionisti si ca tratamentele efectuate sau recomandate au dus la rezolvarea problemelor pacientilor. Pe de alta parte, exista si multi pacienti care sustin ca nu se respecta orele programarilor si ca personalul de la receptie ar trebui sa aiba un comportament mai amabil. 

Concluzii

Desi statisticile arata ca numai 2 bebelusi din 1000 prezinta diplazie de sold la nastere, indicand totodata o predispozitie mai ridicata a fetitelor si a primilor nascuti, este bine sa mergi pentru ecografie sold bebelusi in Iasi pentru a scapa de orice suspiciuni si dubii. La clinicile cuprinse in clasamentul de mai sus vei beneficia nu numai de examinarea ultrasonografica, ci si de experienta si interpretarea rezultatelor de catre medici specializati in ortopedie pediatrica, bine pregatiti si apreciati de catre parintii din Iasi care au mers cu cei mici pentru diferite probleme de sanatate ale copiilor sau pentru controale de rutina.