Meniu

Ecografie sold bebelusi Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care vor sa gaseasca o clinica unde se face ecografie de sold la bebelusi in Sibiu se pot adresa mai multor centre medicale, unde se fac ecografii utilizandu-se aparatura de ultima generatie. Este recomandat ca aceasta investigatie sa fie efectuata in primele zile dupa nastere, fiind necesara pentru depistarea precoce a deformarilor articulare. 

De regula, aceasta ecografie se face bebelusilor cu risc crescut de displazie de sold (istoric familial de displazie, nastere pelvina etc.). Aceasta afectiune nu se observa usor cu ochiul liber, motiv pentru care este recomandat ca ecografia sa fie efectuata cat mai repede dupa nasterea bebelusului. Daca esti in cautarea unei clinici unde se fac ecografii la bebelusi, citeste in continuare articolul pentru a afla care sunt cele mai bune optiuni. 

Ecografie de sold la bebelusi in Sibiu: cat costa aceasta investigatie?

Daca vrei sa afli care este pretul ecografiei de sold la bebelusi in orasul Sibiu, mai jos poti vedea care sunt tarifele practicate in cadrul celor mai apreciate clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 300 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, amabilitate si empatie
 • Explicatii detaliate si pe inteles
 • Preturi accesibile
 • Uneori programarile se suprapun
Medlife Polisano
185 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 185 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cadre medicale profesioniste
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Personal amabil la receptie
 • Cativa pacienti reclama lipsa de punctualitate
Dr. Metes Calin
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 170 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic cu experienta de peste 20 de ani
 • Explicatii concrete
 • Atitudine prietenoasa si pozitiva
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici medicale pentru ecografia de sold la bebelusi

Ecografia de sold la bebelusi trebuie facuta in primele zile sau saptamani dupa nastere, iar parintii din Sibiu care vor sa se documenteze din timp cu privire la clinicile si centrele medicale ce ofera acest serviciu se pot folosi de urmatorul clasament, in care au fost incluse unitatile medicale de top.

Acestea sunt considerate a fi cele mai bune din perspectiva raportului calitate-pret si a feedack-ului pozitiv din partea unui numar mare de pacienti. De asemenea, poti alege aceste clinici inclusiv pentru ecografie abdominala la copii in Sibiu:

1. RMN Diagnostica

Pe partea de ecografii, inclusiv pentru ecografii de sold la bebelusi, RMN Diagnostica ramane o optiune de top a locuitorilor din orasul Sibiu. Prezenta in cinci orase din tara, aceasta policlinica a fost deschisa la Sibiu in anul 2007. La inceput, era specializata in imagistica medicala si rezonanta magnetica, iar ulterior a dezvoltat o gama completa de servicii, acoperind peste 40 de specialitati medicale. Astfel, a devenit un centru medical integrat, unde pacientii pot beneficia de invetigatii complete. Misiunea clinicii este de a oferi acces la ingrijiri medicale inalt calitative, acestea fiind puse la dispozitie de catre o echipa multidisciplinara. 

La RMN Diagnostica, ecografia pediatrica de sold costa 300 lei. 

Dintre pacientii care si-au povestit experinta avuta la RMN Diagnostica in mediul online, cei mai multi spun ca asteptarile le-au fost depasite si ca au beneficiat de servicii de buna calitate. Printre calitatile medicilor se numara profesionalismul, amabilitatea, disponbilitatea si empatia. Personalul de la receptie preia rapid pacientii, iar medicii explica intr-un limbaj accesibil procedurile si diagnosticul. Intreaga echipa este laudata pentru comportamentul exemplar, iar un alt aspect pozitiv il constituie preturile. Exista si cateva persoane nemultumite, care spun ca au ajuns la clinica si programarea lor nu a fost respectata, avand mai multi pacienti in fata. 

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

2. MedLife Polisan

In Sibiu, se fac ecografii de sold la bebelusi inclusiv la MedLife Polisano, hyperclinica ce insumeaza mai multe specialitati medicale. In componenta clinicii intra si un centru integrat de pediatrie, unde micutii pacienti beneficiaza de o gama variata de consultatii, servicii preventive si investigatii. Centrul gazduieste o echipa medicala multidisciplinara, din care fac parte profesionisti care asigura atingerea unor standarde inalte de calitate a actului medical. 

Ecografia de sold costa 185 lei.

Referitor la feedback-ul pacientilor, cei mai multi dintre acestia spun ca au avut o experienta placuta si descriu personalul medical ca fiind profesionist si disponibil sa ofere explicatii clare si raspunsuri la toate intrebarile. De asemenea, personalul de la receptie este amabil, zambitor si atent. Majoritatea parerilor sunt poitive, insa exista si persoane care mentioneaza in recenziile lor lipsa de punctualitate in ceea ce priveste respectarea programarilor. 

3. Dr. Metes Calin

Parintii care locuiesc in Sibiu si sunt interesati de un medic bun care efectueaza ecografii de sold la bebelusi se pot adresa cabinetului de pediatrie dr. Metes Calin, unde se ofera consultatii de specialitate pentru copii si unde se preiau inclusiv urgente. Serviciile sunt puse la dispozitie de catre dr. Metes Calin, care activeaza in domeniul pediatriei de peste doua decenii. Este medic primar in specialitatea pediatriei, iar experienta dobandita pe parcursul anilor de studiu s-a concretizat prin intermediul unor stagii de specialitate desfasurate in strainatate, in Franta, Germania si SUA. 

La acest cabinet, ecografia de sold pentru bebelusi costa 170 lei. 

Dr. Metes Calin este un medic pediatru foarte apreciat de parintii din Sibiu, asa cum se poate vedea si din feedback-ul pe care l-a primit in mediul online de la cativa dintre acestia. Dr. Metes este profesionist, ofera explicatii concrete si are o atitudine prietenoasa. Este o fire glumeata si zambitoare, motiv pentru care multi parinti il aleg atunci cand copiii lor au nevoie de consultatii. Majoritatea recenziilor sunt pozitive, dar exista si cateva persoane care spun ca au intampinat dificultati de comunicare atunci cand l-au contactat telefonic pe medic. 

Concluzii

Ecografia de sold la bebelusi este o investigatie importanta, deoarece poate depista displazia de sold, medicii din Sibiu oferind optiuni eficiente de tratament daca nou-nascutul prezinta aceasta afectiune. Ecografia nu este invaziva sau dureroasa, astfel ca poate fi repetata de mai multe ori daca este necesar, fara sa reprezinte un pericol pentru sanatatea bebelusului.