Meniu

Ecografie tiroida Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Urmeaza sa faci ecografie de tiroida in Iasi? Mai multe unitati medicale propun liste de servicii complexe la capitolul imagistica, iar cateva dintre acestea sunt apreciate pentru raportul bun calitate-pret si pentru acuratetea imaginilor. Ecografia tiroidiana este investigatia necesara pentru a depista problemele de la nivelul glandei tiroide, de care depind mai multe functii ale organismului.

Ecografia de tiroida este recomandata pacientilor care prezinta noduli tiroidieni palpabili sau o crestere a glandei pe care medicul o sesizeaza in cadrul examinarii fizice. Investigatia nu doare si nu implica radiatii, astfel ca poate fi repetata ori de cate ori este nevoie. In acest articol, poti vedea care sunt cele mai apreciate clinici din Iasi unde se face ecografie tiroidiana. 

Care sunt tarifele pentru o ecografie de tiroida in Iasi?

Iasi este unul dintre orasele mari din Romania care gazduiesc numeroase clinici medicale, o parte dintre acestea facand si ecografii de tiroida. Examinarea ajuta la depistarea unor formatiuni chistice si la urmarirea problemelor de la nivelul glandei despre existenta carora pacientul si medicul sau stiu deja. Daca locuiesti in acest oras si vrei sa te programezi la ecografie tiroidiana, iata care sunt preturile in cadrul celor mai bune unitati medicale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie tiroida
Rating
Website
Centrul Medis
Clinica-Verificata
140 Ron
 • Pretul unei Ecografii pentru tiroida este 140 Ron
 • Servicii de calitate ireprosabila
 • Medici foarte bine pregatiti, empatici si implicati
 • Explicatii amanuntite
 • Amabilitate si primire calduroasa
 • Organizare eficienta
 • Aparatura de ultima generatie
Dr. Panaite Iulia
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii pentru tiroida este 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Corectitudine in diagnostic
 • Atitudine calma
Copou Center
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii pentru tiroida este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Aparatura moderna
 • Preluare rapida
 • Atmosfera primitoare
MEDimagis
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii pentru tiroida este 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal implicat si profesionist
 • Amabilitate
 • Timpul de asteptare este uneori lung
 • Unii pacienti spun ca pretul comunicat la telefon difera de cel real
Stefania Medical
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii pentru tiroida este 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate si promptitudine
 • Buna organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici pentru ecografie de tiroida in Iasi

Pentru acuratetea imaginilor si pentru un pret corect in cazul efectuarii ecografiei de tiroida, te poti orienta catre clinicile medicale din Iasi care au o reputatie buna, justificata de calitatea serviciilor. In clasamentul de mai jos poti afla mai multe detalii despre ele:

1. Centrul Medis

Centrul Medis din Iasi acopera mai multe specialitati medicale, printre care si endocrinologia si imagistica medicala, devenind astfel o optiune principala pentru pacientii care trebuie sa faca ecografie tiroidiana. Activitatea centrului a inceput in anul 1999 si de atunci s-a aflat intr-o continua dezvoltare, diversificand lista de servicii oferite. Una dintre prioritatile centrului o reprezinta investitia constanta in aparatura ultramoderna, care contribuie semnificativ la calitatea serviciilor. Personalul reuneste medici care au experienta vasta si competente in diverse ramuri ale medicinei. 

Ecografia tiroidiana costa 140 lei la centrul Medis.

Dintre cei care au ales Centrul Medis, foarte multi si-au impartasit experienta si pe internet, unde clinica se bucura de aprecieri din partea a zeci de pacienti. Medicii dau dovada de rabdare si interes in timpul examinarilor, explicand procedura pas cu pas. Profesionalismul, respectul fata de pacient, implicarea, empatia, dedicarea si amabilitatea sunt alte trasaturi pe care pacientii le atribuie medicilor. Serviciile sunt de calitate ireprosabila, personalul este foarte bine pregatit si primirea intotdeauna calduroasa. Organizarea este eficienta si se remarca dorinta de dezvoltare. De asemenea, in centru se foloseste aparatura de ultima generatie. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medis
Vezi Pareri

2. Dr. Panaite Iulia Vanda

La Cabinetul Medical Individual Dr. Panaite Iulia Vanda din Iasi, ecografia tiroidiana este doar una dintre numeroasele tipuri de investigatii imagistice de care pot beneficia pacientii. Cabinetul si-a inceput activitatea in 2007 si de atunci activitatea personalului graviteaza in jurul dorintei de a oferi servicii si consiliere medicala de calitate superioara. Experienta personalului si utilizarea tehnicilor moderne din domeniu asigura acuratetea investigatiilor. 

La acest cabinet, vei plati 200 lei pentru ecografia tiroidiana.

Majoritatea persoanelor se declara multumite de calitatea actului medical, apreciind amabilitatea si profesionalismul de care medicii dau dovada. Cativa pacienti au mentionat, prin intermediul recenziilor, ca au avut o colaborare reusita cu dr. Panaite Iulia Vanda si ca diagnosticul a fost pus corect. De asemenea, dr. Panaite este laudata pentru atitudinea calma, pentru experienta si disponibilitatea de a oferi explicatii pe intelesul pacientului.

3. Copou Medical Center

Pentru solutii medicale eficiente si ingrijiri din partea unei echipe medicale de elita, pacientii din Iasi se pot adresa centrului Copou Medical inclusiv pentru ecografii tiroidiene. Lista de servicii este foarte extinsa si acopera mai multe specialitati medicale, iar misiunea clinicii a fost inca de la infiintare sa se dezvolte si sa ofere servicii medicale integrate. Colectivul este format din medici interesati de perfectionare pe plan profesional, iar tehnologiile folosite sunt de ultima generatie.

Tariful pentru ecografia tiroidiana este de 200 lei.

Persoanele care si-au exprimat in mediul online parerea despre serviciile acestui centru medical, mai precis pe o platforma de socializare cunoscuta, se arata foarte multumite de calitatea acului medical. Acestia spun ca atmosfera este primitoare, ca se foloseste aparatura de ultima generatie si ca pacientii sunt preluati rapid. Cat despre personal, acesta este laudat pentru profesionalism, amabilitate si promptitudine.

4. MEDimagis

MEDimagis este una dintre locatiile spre care te poti indrepta daca locuiesti in Iasi sau in apropiere si medicul ti-a recomandat sa faci ecografie de tiroida. Aici se pot efectua diverse tipuri de investigatii imagistice, fiind utilizate echipamente dintre cele mai moderne de pe piata de profil. Calitatea actului medical si acuratetea imaginilor este sustinuta atat de nivelul tehnic avansat, cat si de experienta colectivului ce reuneste medici primari, medici specialisti si tehnicieni din domeniul radiologiei si imagisticii. 

La MEDimagis, ecografia tiroidiana costa 170 lei.

Personalul este implicat si are o atitudine calma, potrivit recenziilor din mediul online. Amabilitatea si profesionalismul sunt doua puncte forte. Majoritatea parerilor sunt pozitive, dar cateva persoane scot in evidenta si aspecte negative. Printre acestea se numara timpul de asteptare si faptul ca preturile de la clinica sunt mai mari decat cele comunicate la telefon.

5. Stefania Medical

Situat in Iasi, centrul Stefania Medical a fost deschis in 2004 si ofera servicii complexe de investigatie si tratament, ecografia de tiroida fiind unul dintre acestea. Se folosesc echipamente performane, cu ajutorul carora se asigura o acuratete inalta a imaginilor obtinute, facandu-se permanent investitii in aparatura de ultima generatie. Intregul personal incurajeaza preventia si ofera servicii calitative de diagnosticare precoce. Pe partea de endocrinologie, serviciile sunt oferite de catre dr. Catalin Buzduga, care este doctor in stiinte medicale si are o experienta vasta in ceea ce priveste diagnosticul si tratamentul problemelor de la nivelul glandei tiroide. 

Ecografia tioridiana costa 100 lei. 

Mai multi pacienti recomanda serviciile acestei untitati medicale, spunand ca au avut o experienta pozitiva. Sunt scoase in evidenta mai multe calitati ale personalului, cum ar fi profesionalismul, buna organizare si promptitudinea.

Concluzii

Aceste clinici sunt alese de un numar tot mai mare de pacienti din Iasi, atat pentru ecografii de tiroida, cat si pentru alte servicii medicale. Calitatea actului medical, transparenta si profesionalismul cadrelor medicale, precum si tarifele corecte sunt principalele motive pentru care au castigat aprecierea persoanelor ce locuiesc in acest oras.

Ecografia tiroidiana este o investigatie simpla, insa trebuie sa alegi specialisti cu experienta, care folosesc tehnologii performante, astfel incat rezultatele sa ofere o imagine cat mai clara.