Ecografie tiroida Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie sa faci ecografie de tiroida in Timisoara? Medicul iti poate recomanda aceasta investigatie daca observa o marire in volumul glandei tiroide in timpul examinarii fizice sau daca analizele de sange indica existenta unor afectiuni la nivelul glandei.   

Investigatia nu este invaziva sau dureroasa si nu foloseste radiatii. Cu ajutorul imaginilor obtinute, medicul poate examina indeaproape glanda tiroida si poate depista rapid formatiunile suspecte, cum ar fi nodulii. In Timisoara, aceasta investigatie se poate efectua in cadrul mai multor clinici si centre medicale. 

Care este tariful pentru o ecografie de tiroida in Timisoara?

In Timisoara, ecografia de tiroida sau ecografia tiroidiana se poate face in cadrul mai multor clinici specializate in sfera ecografiei. Aceasta investigatie serveste atat la depistarea unor probleme la nivelul glandei, cat si la monitorizarea unor afectiuni care au fost descoperite in trecut. Iata care sunt preturile pentru ecografia tiroidiana in cadrul celor mai reputate clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie tiroida
Rating
Website
Centrul Dr. D
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Implicare si grija pentru pacient
 • Aparatura de ultima generatie
 • Ambianta placuta
Advitam Medicis
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Echipa amabila
 • Atitudine pozitiva
Senologica
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Corectitudine si promptitudine
 • Empatie si rabdare
Profilaxia
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Echipa bine pregatita
 • Grija pentru pacient
Neuromed
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Explicatii amanuntite
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie exemplara
 • Atitudinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita
 • Apelurile sunt uneori preluate greu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici unde poti merge pentru ecografie de tiroida in Timisoara

Timisoara este unul dintre orasele mari ale Romaniei, care gazduieste un numar mare de clinici medicale, cateva dintre ele oferind posibilitatea de a face ecografii de tiroida. Daca te numeri printre pacientii care trebuie sa efectueze in curand aceasta investigatie si vrei sa te programezi la o unitate medicala cu reputatie foarte buna, te poti orienta dupa clasamentul de mai jos:

1. Centrul Medical Dr. D

Specializat in endocrinologie, Centrul Medical Dr. D este o optiune de top pentru pacientii din Timisoara care au nevoie de ecografie de tiroida. Acest centru de monospecialitate asigura o gama completa de servicii din sfera patologiei endocrin-metabolica, venind in intampinarea pacientilor cu metode avansate si noninvazive de evaluare a glandei si nodulilor. Echipa centrului aduce la un loc medici primari, medici specialisti si cadre universitare care prioritizeaza starea de sanatate a pacientului. 

La Centrul Medical Dr. D., o ecografie tiroidiana costa 200 lei. 

Zeci de persoane au ales acest centru medical si se declara multumite de calitatea actului medical. Medicii sunt laudati pentru profesionalism, amabilitate, implicare si grija pentru pacient. Inclusiv personalul de la receptie este politicos. Ambianta este placuta si cabinetul este dotat cu aparatura de ultima generatie, ridicandu-se la standarde europene. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Dr. D
Vezi Pareri

2. Advitam Medicis

Ecografia de tiroida este una dintre ecografiile care se pot face la centrul medical Advitam Medicis din Timisoara. Cabinetul este specializat in medicina generala si medicina de familie, avand o lista complexa de investigatii pe care le asigura. Echipa centrului medical este formata din medici primari si medici specialisti, care au o pregatire vasta in diverse specialitati medicale, printre care medicina interna, precum si competente in ecografia generala. 

Ecografia de tiroida costa 150 lei. 

Majoritatea pacientilor care si-au relatat experienta in mediul online puncteaza ca avantaje pregatirea cadrelor medicale, care au o atitudine pozitiva si sunt amabile. De asemenea, exista persoane care spun ca au mers la cabinet cu copiii si ca acestia au fost incantati de felul in care medicul i-a tratat. 

3. Senologica

Senologica, centru de imagistica dedicat femeilor, este amplasat in Timisoara si reprezinta o optiune foarte buna daca ti s-a recomandat sa faci ecografie de tiroida. Scopul acestui centru este de a contribui la depistarea in stadiu incipient a diverselor afectiuni de la nivelul sanului, organelor genitale feminine si glandei tiroide, astfel incat acestea sa poata fi tratate mai usor. Sunt disponibile investigatii imagistice de inalta calitate, efectuate cu ajutorul echipamentelor ultraperformante. Din colectiv fac parte medici cu peste 10 ani de specializare in sfera sanatatii feminine. 

La Senologica, ecografia tioridiana costa 200 lei. 

Multe persoane spun ca au avut o experienta placuta la acest centru, unde au avut parte de intelegere, profesionalism din partea medicilor, corectitudine si promptitudine. Serviciile sunt de calitate si colectivul este apreciat pentru rabdare, empatie si pentru faptul ca intampina pacientii cu zambetul pe buze. 

4. Profilaxia

Profilaxia este o clinica medicala foarte apreciata din Timisoara, pe care un numar mare de pacienti o aleg atunci cand trebuie sa faca ecografii de tiroida. Sunt disponibile servicii din mai multe specialitati medicale, clinica gazduind specialisti cu pregatire in mai multe domenii ale medicinei. Acestia se remarca prin parcursul academic si profesional complex, dar si prin faptul ca pun pe primul loc siguranta pacientului. Printre ei se numara medici care si-au consolidat pregatirea in strainatate, prin stagii de formare. 

La aceasta clinica, pacientii vor plati 200 lei pentru o ecografie tioridiana.

Amabilitatea si profesionalismul sunt principalele calitati ale personalului, pe care cativa dintre pacientii clinicii le-au scos in evidenta in recenziile oferite pe internet. Majoritatea persoanelor care au ales clinica Profilaxia se declara multumite de calitatea serviciilor si apreciaza faptul ca personalul este dornic sa ajute. 

5. Neuromed

La Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed din Timisoara, pacientii pot beneficia de o gama variata de investigatii imagistice. Se folosesc tehnologii de varf din domeniul ecografiei, astfel incat sa se asigure imagini de inalta calitate. Personalul este format din medici cu experienta. Acestia se afla intr-o pregatire continua, deoarece anual se fac investitii considerabile in instruirea si supraspecializarea lor. 

Ecografia tiroidiana costa 200 lei. 

Privitor la opinia pacientilor, in mediul online feedback-ul este in mare parte pozitiv. Personalul este laudat pentru profesionalism si pentru faptul ca ofera explicatii pe intelesul pacientilor. Cadrele medicale sunt atente la detalii, rabdatoare, empatice si bine pregatite. Rezultatele sunt interpretate rapid si fara erori, iar aparatura folosita este de ultima generatie. De asemenea, curatenia este exemplara. Cativa pacienti spun ca atitudinea personalului de la receptie nu este cea mai profesionista si ca nu li se raspunde la telefon atunci cand incearca sa faca programare. 

Concluzii

Ecografia tiroidiana este investigatia de care ai nevoie daca medicul suspecteaza ca ai putea avea probleme cu glanda tiroida, iar in Timisoara exista numeroase centre si clinici medicale dintre care poti alege. Este recomandat sa te orientezi catre cele apreciate pentru precizia rezultatelor, profesionalismul cadrelor medicale si performanta aparaturii folosite.