Meniu

Endocrinologie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Efectuarea unei consultatii de endocrinologie in Braila te poate ajuta sa descoperi care sunt cauzele simptomelor tale si ce poti face pentru a le gestiona intr-o maniera eficienta sau chiar elimina, acolo unde este posibil. Mai mult decat atat, medicii din cadrul clinicilor din oras iti pot oferi informatii utile, pentru a preveni eventualele afectiuni la nivelul hormonilor. 

In Braila ai mai multe optiuni in materie de servicii de endocrinologie, asa ca inainte de a alege o clinica, ideal este sa te interesezi de modul in care aceasta isi desfasoara activitatea. Aspectele pe care le au in vedere cel mai adesea oamenii sunt experienta personalului medical, preturile practicate de clinica si diversele pachete pe care aceasta le pune la dispozitia lor. 

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Braila? 

Cu privire la preturile practicate de un cabinet de endocrinologie din Braila, exista posibilitatea ca acestea sa difere. Unul din motivele diferentelor de pret poate sa fie pregatirea medicului care se ocupa de consultatie. O alta explicatie este contractul pe care clinica il are cu o casa de asigurari, ceea ce le permite oamenilor sa beneficieze de servicii in mod gratuit. Consulta tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Mateus
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici primari
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Comunicarea ar putea fi imbunatatita
West Clinique
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipamente performante
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Personal nepregatit la receptie
Centrul Grivita
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipamente medicale moderne
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Program flexibil
 • Curatenie
 • Atitudinea personalului de la receptie necesita imbunatatiri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de endocrinologie in Braila 

Pentru a gasi un endocrinolog bun in Braila, te poti folosi de topul urmator, in care au fost inserate clinicile in portofoliul carora sunt incluse si serviciile din acest domeniu. Daca bugetul nu reprezinta un factor important pentru tine, atunci te poti folosi de informatiile legate de aparatura, experienta profesionala si pachete de servicii, pentru a lua o decizie cat mai potrivita pentru tine: 

1. Centrul Medical Mateus 

Lista incepe cu Centrul Medical Mateus, unde isi practica meseria doi medici endocrinologi din Braila: Dr. Gabriela-Cristina Caragea si Dr. Elena Emilia Stan. In afara de consultatie si control, in cadrul centrului se mai efectueaza si ecografia cu elastografie, ecografia tiroida si de san bilateral. Pe langa experienta in domeniu, echipa este sprijinita si de aparatura medicala moderna, precum ecograful Philips Affinity 70G, utilizat pentru diverse investigatii de tip endocrinologie, gastroenterologie, medicina interna, urologie etc. In plus, centrul dispune si de propriul laborator de analize, dotat corespunzator. Spatiul pe care il are la dispozitie este unul generos. 

Costul unei consultatii de endocrinologie este de 200 de lei, iar daca este vorba de un control, acesta scade la doar 100 de lei. 

Mai multe persoane au beneficiat de serviciile Medical Mateus, iar impresia pe care le-a lasat-o centrul a fost una pozitiva. Printre aspectele apreciate de acestia se numara curatenia de la centru, profesionalismul medicilor si atentia la detalii. Mai mult decat atat, personalul inspira incredere si siguranta la cote maxime. Din pacate, au existat si niste episoade mai putin placute, legate strict de personalul de la receptie, care nu este pregatit pentru interactiunea cu pacientii. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Mateus
Vezi Pareri

2. West Clinique  

O alta clinica la care isi desfasoara activitatea un endocrinolog in Braila este West Clinique, unde pacientii o pot gasi pe Dr. Dariana Ionita. Povestea clinicii a inceput in urma cu 10 ani, iar de atunci personalul medical a continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru si sa investeasca in echipamente performante, in scopul de a obtine cele mai bune rezultate. Serviciile realizate aici sunt consultatia endocrinologica, ecografia tiroidiana, ecografia mamara, urmarirea pacientului endocrinolog si consilierea nutritionala, alaturi de regimul alimentar. De asemenea, la clinica exista si un laborator dedicat analizelor medicale. Programarile se pot face cu ajutorul numarului de telefon. Ideal este ca persoanele interesate sa sune in timp util, pentru a avea mai multe sanse sa obtina o programare la ora pe care si-o doresc. 

Costul consultatiei de specialitate este de 150 de lei. 

Personalul West Clinique este apreciat ca fiind profesionist si amabil, ceea ce-i determina pe multi oameni sa recomande cu multa caldura clinica. Daruirea fata de pacienti iese in evidenta de fiecare data. In schimb, o problema care se regaseste si aici este cea a personalului nepregatit de la receptie, care face programari fara a se asigura ca un medic este disponibil in ziua respectiva. Aceasta lipsa de organizare a dus in mai multe randuri la nerespectarea programarilor.  

3. Centrul Medical Grivita 

Tot pentru expertiza unui medic endocrinolog in Braila, oamenii mai au ca optiune Centrul Medical Grivita, dotat cu echipamente medicale moderne si cu o echipa profesionista. De ramura de endocrinologie se ocupa Dr. Cristina Caragea, medic specialist, iar serviciile pe care le efectueaza sunt consultatia initiala, de control, de osteoporoza, ecografia tiroidiana, cu elastografie noduli tiroidieni si punctia tiroidiana cu ac fin sub ghidaj ecografic. De asemenea, medicul ofera recomandari cu privire la analizele hormonale si interpreteaza rezultatele. Programul este unul flexibil, ceea ce le permite pacientilor sa se programeze atat dimineata, cat si seara, in functie de preferinte si de nevoi. 

O consultatie de endocrinologie costa 200 de lei, insa pacientii pot beneficia si de pachetul in care este inclusa ecografia tiroidiana, la 320 de lei. 

Experienta pozitiva de care au avut parte mai multi pacienti care au ales serviciile Centrului Medical Grivita se datoreaza profesionalismului si atentiei la detalii. Curatenia de la centru este una exemplara, iar oamenii sunt dornici sa ajute. Aspectele negative sunt, din nou, legate de personalul de la receptie, care nu este eficient. 

Concluzii

In cele din urma, exista mai multe clinici la care iti poti face o programare, pentru a beneficia de expertiza unui doctor endocrinolog in Braila, iar alegerea perfecta depinde de tine. Pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta, trebuie sa ai in vedere tarifele practicate, pregatirea medicilor si dotarea clinicii. Acum ca ai toate informatiile necesare in acest sens, te poti programa!