Meniu

Endocrinologie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici care ofera servicii de endocrinologie in sector 3? Prin parcurgerea articolului de fata vei descoperi cinci astfel de exemple, in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici specialisti. Obiectivul lor este de a te ajuta sa tratezi si acolo unde este posibil, chiar sa previi afectiunile asociate cu sistemul endocrin. 

Aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere in momentul in care alegi o clinica, indiferent ca este vorba de sectorul 3 sau de o alta zona a capitalei, sunt reputatia acesteia, tarifele practicate si calitatea serviciilor. Gradul de importanta al acestor aspecte difera de la un caz la altul, asa ca pentru unele persoane, reputatia clinicii este mai importanta decat accesibilitatea preturilor.  

Cat costa o consultatie de endocrinologie in sector 3? 

In ceea ce priveste pretul consultatiei de endocrinologie in sectorul 3, acesta poate sa difere in baza a mai multi factori. Spre exemplu, o consultatie initiala tinde sa fie mai scumpa decat un control de rutina. Daca te intereseaza sa afli mai multe despre suma de la care pornesc tarifele respective, ti-am pregatit tabelul de mai jos, in care au fost incluse toate informatiile necesare:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Veridia
Clinica-Verificata
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Medici specialisti
 • Locatie centrala
 • Gama variata de servicii
 • Diverse parteneriate
 • Laborator de analize medicale
 • Nerespectarea programarilor
Medic Line
190 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 190 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Programarile nu se respecta
Rom Med 2000
120 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 120 Ron
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Conditii optime de confort
 • Preturi accesibile
 • Personal nepregatit la receptie
P. Baba Novac
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Echipamente noi si profesionale
 • Medic specialist
 • Contract CASMB
 • Pachete de servicii
 • Programari nerespectate
Clinica Gral
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Colaborare CAS
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Preturi ridicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de endocrinologie in sector 3 

In lista urmatoare sunt prezentate informatii relevante, care te pot ajuta sa alegi clinica ideala pentru servicii de endocrinologie din sectorul 3. Pe urma, tot ce ramane de facut este sa te programezi la o consultatie de specialitate. Endocrinologul iti va oferi indicatiile de care ai nevoie, pentru a-ti imbunatati starea de sanatate: 

1. Veridia

Povestea clinicii Veridia a inceput cu mai bine de 17 ani in urma, iar in prezent, portofoliul de servicii pe care il pune la dispozitia pacientilor cuprinde 25 de specializari, printre care si endocrinologia, in sectorul 3. De aceasta ramura se ocupa medici specialisti precum Dr. Iustina Gherasim si Dr. Pavel Jalba, printre competentele caruia se numara ecografia endocrina-tiroidiana, mamara si testiculara. Gama de servicii este una variata, iar pe langa ecografii, include si controlul de infertilitate, de nutritie si referatul medical. Inainte de a primi un diagnostic, in functie de situatia pacientului, medicul va recomanda diverse analize de laborator, pe care acesta le poate efectua la aceeasi clinica. Programarile se pot face atat telefonic, cat si online. 

Consultatia initiala de endocrinologie costa 230 de lei, iar daca este vorba de un control, pretul scade la 150 de lei. 

Pe partea de endocrinologie, pacientii care au beneficiat de serviciile clinicii Veridia au apreciat in mod deosebit amabilitatea personalului medical. Serviciile sunt de calitate, iar colectivul se implica in totalitate. Un aspect mai putin placut este personalul insuficient de la receptie, motiv pentru care mai multor pacienti le-a fost imposibil sa-si faca o programare. Chiar si atunci cand reusesc sa le faca, exista riscul ca programarile sa nu fie respectate. 

Vezi parerile pacientilor despre Veridia 
Vezi Pareri

2. Medic Line 

Cu peste 14 ani de experienta in domeniu, clinica Medic Line continua sa ofere servicii de calitate, indiferent ca este vorba de dermatologie, oftalmologie sau endocrinologie, toate acestea in sector 3. Principala misiune a clinicii este de a imbunatati calitatea vietii fiecarui pacient, iar acest ideal este posibil datorita dotarilor de ultima generatie si a personalului competent. Din echipa fac parte atat medici primari endocrinologi, precum Dr. Daniela Voicu, Dr. Lucica Irina Grigorascu, Dr. Amalia Ritivoiu, cat si medici specialisti endocrinologi ca Dr. Gabriela Zarioiu si Dr. Georgiana Bianca Biban. Portofoliul de servicii este unul divers: ecografia mamara bilaterala si unilaterala, la tiroida, pelvis etc. Tot aici se poate intocmi si referatul medical. 

In functie de medicul ales, pretul consultatiei de endocrinologie variaza intre 190 si 250 de lei. 

Experientele pozitive pe care le-au avut oamenii in cadrul clinicii Medic Line se datoreaza personalului amabil, care este alaturi de pacient pe tot parcursul tratamentului. Chiar si asa, lipsa de organizare a dus la cazuri nefericite in care cei ce si-au facut programare la clinica n-au fost de fapt inregistrati in sistem, motiv pentru care nu au putut beneficia de consultatie. 

3. Rom Med 2000

Activitatea Rom Med 2000 a inceput, in mod oficial, in anul 1999, iar odata cu trecerea timpului, gama de servicii s-a extins si in prezent oamenii pot opta pentru servicii de endocrinologie si nu numai in sectorul 3, la aceasta clinica. Din echipa care se ocupa serviciile din aceasta ramura fac parte medici specialisti endocrinologi ca Dr. Gabriela Branza, Dr. Nicoleta Totolici si Dr. Larisa Caradjova. Cu privire la serviciile prestate, pacientii pot opta pentru ecografia tiroida, de san, scrisoare medicala, interpretarea analizelor etc. De asemenea, clinica face tot posibilul sa asigure niste conditii optime de confort, prin facilitati precum TV, reviste, aer conditonat etc. 

La aceasta clinica, pretul pentru o consultatie de endocrinologie variaza intre 120 si 190 de lei. 

Printre caracteristicile pe care oamenii le apreciaza la activitatea clinicii Rom Med 2000 se afla profesionalismul, promptitudinea si calitatea serviciilor. Au existat si situatii mai putin placute, din cauza personalului nepregatit de la receptie, care fie nu a oferit suficiente informatii, fie nu a programat pacientul la medicul pe care acesta si-l dorea. 

4. Policlinica Baba Novac  

Urmatoarea policlinica la care pot apela pacientii in vederea obtinerii unor servicii de endocrinologie de calitate in sectorul 3 este Baba Novac. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Adriana Juravle, medic specialist in endocrinologie si in diabet, nutritie si boli metabolice. Policlinica este dotata cu echipamente noi, tocmai pentru a sprijini efortul medical. De asemenea, medicul se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, asa ca pacientii pot obtine serviciile de care au nevoie la preturi accesibile. Tot ce trebuie sa faca in acest sens este sa se programeze prin intermediul biletului de trimitere. 

Pretul consultatiei initiale este de 180 de lei, iar pentru un control de rutina, de 100 lei. Pacientii pot opta si pentru pachetul in care este inclusa atat consultatia, cat si ecografia tiroidiana, la pretul de 300 de lei. 

Dupa cum au observat pacientii care au beneficiat de serviciile policlinicii Baba Novac, personalul medical da dovada de profesionalism si multa cunostinta medicala. Serviciile sunt impecabile, iar preturile, accesibile. Au existat si situatii in care programarile pe care le aveau pacientii au fost amanate de mai multe ori, ceea ce a dus la o pierdere de timp. 

5. Clinica de Diagnostic Gral 

Clinica de Diagnostic Gral acopera peste 30 de specialitati medicale, printre care se numara si consultatiile de specialitate de endocrinologie, efectuate in sectorul 3. De-a lungul activitatii sale, clinica a acumulat o experienta de mai bine de un deceniu in domeniu. De serviciile de endocrinologie se ocupa medici specialisti precum Dr. Raluca Muntean, Dr. Iuliana Claudia Ilie Barna si Dr. Luciana Mihaela Oprea. Obiectivul clinicii este acela de a oferi o alternativa la sistemul medical actual. Cu privire la consultatiile de endocrinologie oferite de Dr. Iuliana Ilie, acestea pot fi decontate de Casa de Asigurari de Sanatate. In portofoliul de servicii sunt incluse ecografia abdominala generala, mamara, tiroida, testiculara, de zona cervicala etc. Se poate elibera si referat medical.  

Pretul unui consult de endocrinologie cu un medic specialist este de 270 de lei. 

Personalul care se ocupa de serviciile de endocrinologie este apreciat pentru profesionalism si implicare, in special in ceea ce o priveste pe Dr. Luciana Mihaela Oprea. Un aspect care ar mai putea fi imbunatatit este cel al tehnologiei. Nici preturile nu sunt cele mai accesibile din acest sector. 

Concluzii

In cele din urma, clinicile prezentate in randurile de mai sus iti stau la dispozitie cu o gama variata de servicii de endocrinologie, efectuate in sectorul 3 al capitalei. Unele optiuni sunt mai accesibile decat altele, din punct de vedere al preturilor, in timp altele exceleaza la capitolul tehnologie. In functie de nevoile tale, alege-o pe cea pe care o consideri cea mai potrivita!