Meniu

Endocrinologie Deva 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie de endocrinologie in Deva iti poate oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a urma un plan de tratament potrivit situatiei tale. In oras exista mai multe clinici in cadrul carora isi defasoara activitatea specialisti pe acest domeniu, asa ca ai mai multe optiuni din care sa alegi, iar daca n-ai idee de unde sa incepi cautarile, articolul de fata iti vine in ajutor! 

Efectuarea serviciilor de endocrinologie este posibila datorita aparaturii performante ce se afla in dotarea clinicilor din Deva. Pe langa detaliile care tin de tehnologie, personalul pune accent pe crearea unor conditii optime de siguranta si confort, astfel incat pacientul sa aiba parte de o experienta cat mai placuta, indiferent de complexitatea cazului sau. 

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Deva? 

Inainte de a vizita un cabinet de endocrinologie in Deva, ideal este sa-ti faci o idee in legatura de tarifele practicate in cadrul acestuia. Exista atat optiuni accesibile, cat si optiuni putin mai costisitoare. In plus, unele clinici au contract cu diverse case de asigurari sau ofera pachete de servicii la preturi rezonabile, pentru ca un numar cat mai mare de oameni sa aiba acces la ele. In tabelul urmator poti observa sumele de la care pornesc, in mod normal, aceste tarife: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Conditii optime de confort
 • Nu se respecta programarile
Dr. Banica Diana
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic specialist
 • Contract CAS
 • Atmosfera placuta
 • Timp de asteptare scurt
 • Dezvoltare continua pentru serviciile oferite
CM Promed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Suport tehnic de ultima generatie
 • Locatie centrala
 • Experienta in domeniu
 • Laborator de analize propriu
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
 • Program de munca restrans
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care poti apela pentru o consultatie de endocrinologie in Deva 

De expertiza unui medic endocrinolog in Deva poti beneficia, printr-o programare la una din clinicile din lista urmatoare. Pentru a crea un top cat mai util, au fost luate in calcul atat detalii care tin de domeniul tehnic, cat si informatii strict legate de pregatirea personalului medical. Facilitatile pe care le asigura clinica sunt si ele importante. Analizeaza fiecare prezentare in parte: 

1. Laurus Medical 

Primul loc la care pot apela oamenii in vederea obtinerii unei consultatii de endocrinologie in orasul Deva este centrul Laurus Medical. In cadrul acestuia isi practica meseria Dr. Roxana Brebu, medic specialist in endocrinologie. Serviciile prestate la centru sunt consultatia de endocrinologie propriu-zisa, consultatia de sexologie-andrologie, ecografia endocrina si interpretarea DEXA. Cele patru tipuri de ecografii efectuate aici sunt cea de san, de tiroida, a glandelor suprarenale si de pelvis. Tehnologia de ultima generatie sprijina realizarea portofoliului variat de investigatii, astfel incat pacientii sa poata obtina rezultate clare si care sa reflecte realitatea. In plus, pentru a imbunatati in continuare serviciile medicale, centrul a incheiat parteneriate strategice cu companii de top. Se pune accent si pe educatia continua personalului medical. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 200 de lei. 

Exista persoane care apeleaza de multa vreme la serviciile Laurus Medical, tocmai datorita locatiei primitoare si a personalului care da dovada de profesionalism, amabilitate si seriozitate de fiecare data. Trebuie mentionate si conditiile optime de siguranta si confort, pe care le asigura centrul. In acelasi timp, mai multe persoane au sesizat faptul ca programarile nu se respecta. 

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical 
Vezi Pareri

2. Dr. Banica Diana  

Cabinetul Dr. Diana Cristina Banica ofera consultatii si investigatii endocrinologice in Deva tuturor pacientilor care au nevoie de ele. Studiile le-a efectuat in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, iar in perioada ce a urmat, a participat anual la cursuri de perfectionare cu diverse tematici. Serviciile efectuate in cadrul cabinetului sunt consultatie de specialitate si ecografia de tiroida. De asemenea, cabinetul are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, ceea ce inseamna ca oamenii care se prezinta cu bilet de trimitere pot beneficia de consultatii in mod gratuit. Printr-o vizita la cabinet, pacientii beneficiaza de consiliere terapeutica intr-o serie de probleme, de la patologie tiroidiana, la obezitate. Programarile se fac la telefon. 

Costul unei consultatii de specialitate este de 100 de lei. 

Aspectele pe care mai multe persoane le-au apreciat la activitatea Dr. Diana Cristina Banica sunt dedicarea, profesionalismul si empatia. Fiecare pacient este tratat cu respect, pentru ca experienta lui sa fie una cat mai placuta. In plus, timpul de asteptare este scurt. Toate aceste lucruri ii determina pe oameni sa recomande cu multa caldura cabinetul de endocrinologie.  

3. CM Promed 

Cu o ampla experienta in domeniul serviciilor medicale, clinica CM Promed si-a extins echipa pe parcursul activitatii sale, astfel incat, in prezent, sa includa si un endocrinolog din Deva. De efectuarea serviciilor de pe aceasta ramura se ocupa Dr. Diana Banica, medic specialist. De asemenea, clinica dispune de propriul laborator de analize, asa ca daca medicul recomanda efectuarea unui set de investigatii, pacientii le pot face in acelasi loc, astfel incat sa primeasca rezultatele de care au nevoie in timp util. Suportul tehnic de ultima generatie asigura acuratetea rezutatelor obtinute in urma investigatiilor respective. Programul pentru consultatii este unul restrans, asa ca persoanele interesate trebuie sa se programeze din timp, prin intermediul numarului de telefon de la clinica. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 170 de lei

Centrul este amplasat intr-o zona centrala, accesibila, la care oricine poate sa ajunga. Cu privire la activitatea personalului medical, pacientii apreciaza amabilitatea, rabdarea si atentia la detalii de care medicii dau dovada. Atmosfera este una placuta, iar la acest aspect contribuie respectarea unor norme stricte de curatenie. O problema de care s-au lovit mai multe persoane este cea a programarilor care nu sunt respectate, intrucat mai multi pacienti sunt programati la aceeasi ora. 

Concluzii

In cele din urma, pentru o consultatie de endocrinologie efectuata in Deva, cele trei clinici prezentate mai devreme iti stau la dispozitie cu servicii de calitate, intr-un ambient placut si relaxant. Medicii specialisti din cadrul clinicilor respective vor face tot posibilul sa-ti ofere o experienta care sa se ridice la nivelul standardelor tale!