Meniu

Endocrinologie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pierderea in greutate reprezinta o problema serioasa pentru tine si suspectezi ca suferi de o afectiune endocrina care iti incetineste procesul de a slabi, motiv pentru care vrei sa te programezi la un cabinet de endocrinologie in Hunedoara? Adevarul este ca o mare parte dintre afectiunile tiroidiene pot avea un impact negativ asupra calitatii vietii, ingreunand diverse procese, cum ar fi pierderea kilogramelor in plus. De exemplu, sindromul ovarelor polichistice este suficient de raspandit in randul femeilor si poate cauza o multime de probleme, printre care se numara si dificultatea de a slabi, desi se respecta conditiile unei vieti sanatoase. 

Din fericire, in Hunedoara exista trei centre medicale care cuprind departamente de endocrinologie si care se adreseaza direct pacientilor cu diverse tulburari sau disfunctionalitati ale glandei tiroide. Parcurge articolul pana la final si descopera care sunt clinicile pe care ti le-am pregatit, dar si cat de bine pregatite sunt fiecare in parte.

Care este pretul unei consultatii de endocrinologie in Hunedoara?

Pretul pus in aplicare pentru o consultatie de endocrinologie in Hunedoara variaza de la o clinica la alta, in functie de experienta si statutul medicului care o efectueaza. De exemplu, daca optezi pentru o consultatie la un medic primar, vei observa ca pretul pe care trebuie sa il platesti este mai ridicat decat in cazul unei consultatii la un medic specialist. Parcurge tabelul de mai jos si afla concret care sunt tarifele practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CarollMed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament eficient
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Medici de o buna pregatire
Dr. Diana Banica
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Abordare moderna
 • Consultatie de specialitate
 • Investigatie endocrina ireprosabila
 • Aparaturi de actualitate
 • Atmosfera prietenoasa si primitoare
Clinica Tarbus
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Seriozitate, implicare, buna pregatire
 • Investigatii ireprosabile
 • Tratamente atent personalizate
 • Diagnostic corect
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Lipsa elementelor de siguranta pentru persoanele cu dizabilitati
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in endocrinologie in Hunedoara

Daca te-ai hotarat sa faci o investigatie specializata intr-un cabinet de endocrinologie in Hunedoara si nu cunosti care sunt exact institutiile medicale pe care sa le iei in considerare, cele pe care ti le prezentam mai jos iti vor fi de ajutor. Nu numai ca au dotari de actualitate, dar dispun si de medici de exceptie, care indeplinesc un act medical corect:

1. CarollMed

Prima unitate medicala pe lista care este specializata in endocrinologie in Hunedoara este CarollMed, care desfasoara o activitate multidisciplinara. Colectivul este format dintr-un personal plurispecializat, experimentat si bine pregatit, care acorda atentie si implicare tuturor pacientilor, indiferent cat de severe sunt problemele pe care le experimenteaza. Departamentul de endocrinologie este reprezentat de doi medici experimentati: dr. Carollina Radu, medic coordonator, specializat in boli endocrine si infectioase, ecografie de tiroida, san, abdomen si dr. Mircea Adrian Radu, administrator CarollMed, absolvent al Facultatii de Medicina Generala UMF „Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca si medic rezident anul 3 in boli endocrine. In plus, aparaturile folosite sunt performante si de actualitate, astfel incat investigatiile efectuate sa fie ireprosabile.

Pretul aplicat pentru o consultatie de endocrinologie la CarollMed este de 150 lei.

Majoritatea recenziilor atribuite acestei unitati medicale sunt favorabile, mai ales datorita serviciilor calitative prestate. Medicii dau dovada de amabilitate, seriozitate, implicare si o buna pregatire, iar investigatiile efectuate sunt precise, favorizand diagnosticarea corecta, urmata de un tratament corespunzator. In plus, aparaturile folosite sunt de ultima generatie, permitand efectuarea unor investigatii ireprosabile.

Vezi parerile pacientilor despre CarollMed
Vezi Pareri

2. Dr. Banica Diana

A doua optiune pe care ti-o recomandam este cabinetul individual al dr. Diana Cristina Banica, care se afla in Deva si Hunedoara. Acesta ofera tuturor pacientilor consultatii si investigatii in domeniul patologiei endocrine. Medicul are competenta de a efectua si o consiliere terapeutica pentru cei care sufera de diverse patologii tiroidiene (noduli, hipotiroidia, hipertiroidia etc.), obezitate, osteoporoza, infertilitate, tulburari de ciclu menstrual, tulburari de menopauza. Partea si mai buna este ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii asigurati au sansa de a beneficia de consultatii gratuite. Medicul este specializat si in efectuarea investigatiilor ultrasonografice, astfel incat sa stabileasca un diagnostic precis.

Consultatia de endocrinologie este de 100 lei pentru pacientii neasigurati sau care se prezinta la cabinet fara bilet de trimitere.

Aproape toti pacientii care au trecut pragul cabinetului dr. Diana Cristina Banica se declara multumiti de abordarea moderna a medicului, dar si de serviciile de calitate. Pe langa faptul ca efectueaza o consultatie amanuntita, aceasta realizeaza si ecografie endocrina, cu ajutorul echipamentului pe care il are in dotari. In plus, atmosfera este una prietenoasa si primitoare.

3. Clinica Tarbus

Ultima, dar nu cea din urma clinica pe care ti-o prezentam este Tarbus din Hunedoara, o alta optiune pe care o poti lua in considerare pentru a beneficia de o consultatie de endocrinologie. Fondata in anul 2019, clinica Tarbus este o companie privata romaneasca, unde pacientii pot opta pentru specialitati multiple. Pe langa endocrinologie, exista si urmatoarele sectii: obstetrica ginecologie, dermatologie, gastroenterologie, medicina interna, cardiologie, chirurgie, urologie, neurologie, ortopedie si ORL. In departamentul de endocrinologie isi desfasoara activitatea dr. Mihaela Negrila, medic primar, care are competenta de a efectua urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, ecografie tiroidiana si interpretarea rezultatelor. Datorita aparaturilor de actualitate si performante, toate investigatiile si procedurile medicale efectuate la clinica Tarbus sunt de o calitate superioara.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie este de 140 lei. 

Seriozitatea, implicarea, buna pregatire si profesionalismul medicilor din cadrul clinicii Tarbus sunt principalele aspecte pentru care pacientii apreciaza serviciile medicale prestate in aceasta clinica. Investigatiile sunt ireprosabile, tratamentele stabilite sunt atent personalizate, iar diagnosticul stabilit este corect, multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotari. Cu toate acestea, cladirea nu intruneste toate elementele de siguranta pentru persoanele cu dizabilitati.

Concluzii

Clinicile de mai sus sunt unele dintre cele mai apreciate si frecventate unitati medicale atunci cand vine vorba de consultatiile endocrinologice in Hunedoara. Daca suferi de afectiuni endocrine si ai nevoie de parerea unui medic specialist, asigura-te ca iei in considerare optiunile pe care ti le-am prezentat, datorita dotarilor superioare in materie de aparaturi medicale, dar si datorita medicilor cu o buna pregatire.