Meniu

Endocrinologie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Diabetul, sindromul ovarelor polichistice sau osteoporoza sunt cateva dintre afectiunile cronice care sunt strans legate de sistemul endocrin, motiv pentru care te incurajam sa mergi si la un control de endocrinologie in Oradea daca suferi de una sau mai multe dintre cele trei probleme amintite. Mergi cel putin o data pe an la controlul endocrinologic daca te confrunti cu probleme cronice care se afla in contact direct cu glanda tiroida si tine cont de sfaturile medicale primite.

In cele ce urmeaza iti vom prezenta cinci centre in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici endocrinologi din Oradea cu o experienta vasta in domeniu. Pe langa investigatiile si consultatiile efectuate, medicii iti pot oferi si indicatii cu privire la un posibil tratament, astfel incat sa iti tii sub control afectiunile cronice si sa nu mai prezinti simptome neplacute. Citeste mai departe si afla care clinica din orasul tau iti poate oferi servicii medicale la o calitate superioara.

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Oradea?

Daca locuiesti in Oradea si vrei sa afli care este pretul unei consultatii de endocrinologie inainte de a merge la clinica de specialitate, parcurge tabelul de mai jos. Pe langa faptul ca vei afla care sunt numele institutiilor medicale la care poti apela, vei afla si care sunt tarifele practicate de fiecare in parte:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Raze
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical complet si apreciat
 • Investigatii ireprosabile si servicii calitative
 • Tratamente personalizate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
 • Respectarea programarilor
Clinica Grandmed
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare si placuta
 • Investigatii ireprosabile
 • Profesionalism, amabilitate si promptitudine
Bioinvest
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medici bine pregatiti
 • Atmosfera prietenoasa
 • Aparaturi performante si moderne
 • Investigatii ultrasonografice ireprosabile
 • Preturi ridicate
Clinica Euclid
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Echipamente de ultima ora
 • Investigatii precise si corecte
 • Medic primar in endocrinologie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Medena
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Investigatii precise si rapide
 • Aparaturi moderne si eficiente
 • Tratamente personalizate
 • Rezultate pozitive
 • Programari respectate
 • Lipsa de implicare a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in endocrinologie in Oradea

Vrem sa ai certitudinea ca poti apela la clinici de incredere specializate in endocrinologie in Oradea, motiv pentru care ti-am pregatit mai jos o lista cu unele dintre cele mai frecventate si apreciate institutii medicale din orasul tau. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte, dar si cat de bine echipate sunt acestea:

1. Clinica Raze

Clinica Raze este o institutie medicala privata in cadrul careia isi desfasoara activitatea unii dintre cei mai buni medici endocrinologi din Oradea. Fiind multidisciplinara, pacientii cu diverse nevoi pot apela la ajutorul medicilor bine pregatiti in domeniul de referinta. Departamentul de endocrinologie dispune de doctori experimentati si profesionisti, printre care se remarca si: dr. Claudia Frentusca, medic specialist si dr. Felicia Marc, medic specialist. Consultatia de endocrinologie efectuata de cadrele medicale cuprinde: istoric medical complet, examenul clinic si analize de laborator. Suplimentar se poate efectua si o ecografie tiroidiana multumita aparaturilor de ultima generatie capabile sa obtina imagini la o rezolutie ridicata. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de endocrinologie este de 150 lei, iar un control este de 120 lei.

Medicii care fac parte din colectiv sunt de elita, asigurand un act medical complet si laudat de multi dintre pacienti. Standardele serviciilor sunt inalte, investigatiile sunt ireprosabile, iar tratamentele recomandate sunt personalizate in functie de nevoile pacientului. Alaturi de acestea se remarca si utilizarea aparaturilor de ultima generatie, prin intermediul carora rezultatele obtinute sunt precise. Atmosfera este primitoare, iar programarile sunt respectate.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Raze
Vezi Pareri

2. Clinica Grandmed

Clinica Grandmed din Oradea este multidisciplinara si ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a opta pentru servicii de endocrinologie la standarde superioare. Echipa medicala este formata din conferentiari universitari, medici primari si specialisti, capabili sa stabileasca un diagnostic precis, dar si sa elaboreze un tratament eficient. In cadrul departamentului de endocrinologie isi desfasoara activitatea dr. Magdalena Kis, medic specialist, care are competenta de a efectua consultatii de specialitate, dar si ecografii tiroidiene. Serviciile se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, care se confrunta cu probleme endocrine. In privinta dotarilor, se utilizeaza doar aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora investigatiile ultrasonografice decurg ireprosabil.

O consultatie de endocrinologie este de 160 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii sunt multumiti de serviciile prestate de clinica. Medicii isi dau interesul pentru a stabili un diagnostic corect si un tratament eficient, avand acces la aparaturi de ultima generatie, iar atmosfera din cadrul departamentului de endocrinologie este primitoare si placuta pentru toata lumea, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Profesionalismul, amabilitatea si promptitudinea sunt principalele calitati care au fost cel mai mult apreciate.

3. Bioinvest

Bioinvest este o institutie medicala din Oradea care desfasoara o activitate multidisciplinara si in cadrul careia se practica si consultatii endocrinologice. In departamentul dedicat acestui domeniu medical profeseaza dr. Goel Prashant, medic primar in endocrinologie, medic primar in diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, avand competenta de a efectua urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, ecografie tiroidiana Doppler, interpretarea analizelor, a doua opinie pentru ecografia la tiroida, osteodensitometrie de calcai, referat medical. Pentru ca dotarile clinicii sunt de o performanta inalta, atunci si investigatiile efectuate sunt corecte. Pe baza lor, medicul poate stabili un diagnostic precis, iar, ulterior, poate elabora un plan eficient de tratament. In cadrul unitatii medicale functioneaza si un laborator de analize, unde pacientii pot opta pentru investigatii complexe si amanuntite.

Consultatia de endocrinologie este de 220 lei, iar o ecografie tiroidiana Doppler este de 170 lei.

Centrul medical din Oradea a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, pentru ca au beneficiat de servicii de calitate. Colectivul este format din medici bine pregatiti, capabili sa desfasoare un act medical corect si sa asigure o atmosfera prietenoasa pentru toata lumea. Acesta are acces la aparaturi si echipamente de o performanta ridicata, prin care toate investigatiile ultrasonografice sunt efectuate ireprosabile, iar analizele de laborator sunt atent prelucrate. Din pacate, preturile sunt destul de ridicate.

4. Clinica Euclid

Clinica Euclid din Oradea activeaza in domeniul privat si, printre specialitatile multiple pe care le inglobeaza se numara si endocrinologia. Personalul medical este experimentat si bine pregatit, prioritizand diagnosticarea corecta, dar si tratarea corespunzatoare a pacientilor, indiferent cat de severe sunt afectiunile pe care le experimenteaza. In cadrul clinicii exista un singur medic endocrinolog, dr. Goel Prashant, medic primar. Printre serviciile de care pacientii au parte la departamentul de endocrinologie se numara si: consultatia de specialitate, ecografia endocrina (la tiroida) si analize medicale markeri endocrini. Unitatea medicala poate oferi sprijin si pentru cei care sunt in cautarea urmatoarelor specialitati: obstetrica-ginecologie, neonatologie-pediatrie, chirurgie, gastroenterologie, laborator de analize medicale, radiologie digitala si ecografie, ortopedie pediatrica, urologie si chirurgie vasculara.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie este de 120 lei, iar un pachet format din consultatie si ecografie este de 220 lei.

Clinica Euclid destinata sanatatii femeii a primit o multime de recenzii pozitive, datorita varietatii generoase de servicii, dar si datorita calitatii acestora. In departamentul de endocrinologie profeseaza un medic primar, capabil sa diagnosticheze corect si sa trateze eficient, in functie de patologia pacientului. Datorita echipamentelor de ultima ora care se afla in cadrul clinicii, si investigatiile efectuate sunt precise si corecte. Pe de alta parte, trebuie mentionat si ca programarile nu sunt intotdeauna respectate.

5. Clinica Medena

Daca esti in cautarea unei institutii medicale care sa cuprinda specialitatea de endocrinologie in Oradea, iti recomandam sa iei in considerare clinica Medena. Institutie medicala multidisciplinara, clinica Medena a fost infiintata in anul 2011, prin infiintarea Centrului de Osteoporoza in care se efectuau osteodensitometriilor DEXA. Ulterior s-a extins ingloband mai multe specialitati, cum ar fi: endocrinologie, diabet zaharat (diabetologie), nutritie si boli metabolice, cardiologie, alergologie-imunologie clinica, obstetrica-ginecologie, reumatologie, psihiatrie, psihologie, oftalmologie, medicina interna. In cadrul departamentului de endocrinologie se efectueaza urmatoarele servicii: consultatie initiala, ecografie tiroidiana, elastografie tiroidiana, punctie aspirativa cu ac fin a nodulilor tiroidieni si punctie evacuatorie a chisturilor tiroidiene. Aparaturile si echipamentele de ultima ora care se afla in dotarile institutiei medicale sunt cele contribuie la efectuarea tuturor acestor investigatii la o calitate ridicata.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie cu ecografie este 150 lei cu bilet de trimitere si 250 lei fara bilet de trimitere.

Multi dintre pacientii care au luat in considerare serviciile clinicii Medena au fost recunoscatori pentru buna pregatire si implicarea cadrelor medicale. Investigatiile sunt atent efectuate cu ajutorul aparaturilor moderne si eficiente, tratamentele sunt personalizate, iar rezultatele obtinute sunt, de cele mai multe ori, pozitive. In plus, programarile sunt respectate cu strictete. Cu toate acestea, au fost sesizate nemultumiri cu privire la personalul de la receptie, care nu da dovada de implicare.

Concluzii

Ai vrut in ultima perioada sa iti faci programare la un medic endocrinolog in Oradea, dar nu stii catre care clinica sa iti indrepti atentia? Atunci te sfatuim sa iei in considerare optiunile pe care ti le-am prezentat anterior, pentru a beneficia de un act medical corect si eficient. Nu amana vizita la doctor, mai ales daca medicul de familie ti-a recomandat sa i te adresezi unui medic de specialitate pentru a primi tratamentul corespunzator.