Meniu

Endocrinologie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te poti programa la endocrinologie in Pitesti la recomandarea medicului de familie, a unui medic specialist sau pur si simplu pentru ca vrei sa stii cum stai cu sanatatea sistemului endocrin. In cabinetul din aceasta specialitate medicala se efectueaza consultatii, precum si ecografii de tiroida, care pot depista noduli sau alte probleme medicale.

Daca vei citi acest articol pana la final, vei descoperi cinci clinici si spitale private din Pitesti care dispun de cabinete de endocrinologie dotate cu echipamente de ultima generatie, ce permit o diagnosticare rapida si corecta, dar si monitorizarea si tratarea afectiunilor endocrine. Insa, cel mai important, vei descoperi, poate, un anumit medic endocrinolog din Pitesti, care sa se incadreze cel mai bine in preferintele, asteptarile si nevoile tale.

Cat costa consultatia de endocrinologie in Pitesti

O consultatie de endocrinologie costa diferit in Pitesti, in functie de clinica, de medici si daca include sau nu si o ecografie de tiroida. Tabelul de mai jos ofera informatii utile in legatura cu tarifele consultatiilor percepute de un dr. endocrinolog din Pitesti pentru un simplu consult.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Forte Vita
Clinica-Verificata
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Specialitati medicale si chirurgicale diverse
 • Medici cu experienta
 • Cabinet de endocrinologie cu 3 medici endocrinologi
 • Ecografii Doppler de tiroida
 • Consultatii de infertilitate
 • Locatie accesibila, in centrul orasului
 • Clinica moderna cu conditii confortabile
Spitalul OncoFort
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Medic primar endocrinolog cu experienta
 • Ecografii de tiroida, testiculare si mamare
 • Interior confortabil si modern
 • Echipamente medicale performante
 • Personal amabil si empatic
 • Nu se respecta programarile
Art Medica
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Medic endocrinolog cu experienta
 • Ecografii tiroidiene realizate cu un ecograf performant
 • Personal amabil
 • Bun raport calitate-pret
Muntenia Hospital
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Spital privat cu numeroase specialitati medicale si chirurgicale
 • Doi medici endocrinologi
 • Acces rapid, fiind situat in centrul Pitestiului
 • Interventii de tiroidectomie totala sau partiala
 • Laborator de imagistica medicala si radiologie
 • Echipamente medicale performante
 • Nu se respecta programarile
Centrul Natisan
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Personal amabil la receptie
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa mergi la endocrinologie in Pitesti, pentru investigatii  si tratamente

Pentru investigatii si tratamente de endocrinologie in municipiul Pitesti te poti programa in mai multe clinici si spitale private. Iata care sunt cele mai populare si mai apreciate dintre ele!

1. Clinica Forte Vita

Dupa o experienta de peste 25 de ani acumulata in cadrul farmaciilor Forte Vita, a luat nastere Clinica Forte Vita din Pitesti, ce pune la dispozitie si un cabinet de endocrinologie. Sunt trei medici care activeaza in acest cabinet: dr. Gabriela Chirita – medic primar endocrinolog, dr. Alexandru Andrei Ureche, medic specialist endocrinolog, care ofera si consultatii pentru infertilitate de cuplu, si dr. Elena Silvia Ureche, medic specialist care efectueaza si ecografii Doppler de tiroida. Pe langa endocrinologie, in acest centru medical mai sunt disponibile si alte specialitati medicale si chirurgicale: cardiologie, alergologie, chirurgie pediatrica, dermatologie, chirurgie plastica, diabetologie, gastroenterologie, ORL, medicina muncii, obstetrica-ginecologie, psihiatrie si multe altele.

Pretul unui consult de endocrinologie este de 210 lei.

Serviciile oferite de aceasta clinica sunt considerate de calitate superioara in randul pitestenilor. Medicii cu experienta, conditiile moderne, care asigura confortul pacientilor, pozitionarea accesibila a clinicii, in centrul orasului, sunt lucruri pe care pacientii le apreciaza la Clinica Forte Vita in mod deosebit. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Forte Vita
Vezi Pareri

2. Spitalul OncoFort

In randul pacientilor oncologi din judetul Arges si din Pitesti, Spitalul OncoFort este foarte popular, dar, pe langa serviciile din acest domeniu medical, unitatea mai pune la dispozitie si alte cabinete, cum este si cel de endocrinologie. In cadrul sau isi desfasoara activitatea dr. Bogdan Nita, medic primar endocrinolog, care ofera consultatii si efectueaza si ecografii de tiroida, mamare sau testiculare. Spitalul OncoFort din Pitesti dispune de specialitati ca: oncologie medicala, radiologie si imagistica, radioterapie, cardiologie, neurologie, obstetrica-ginecologie, endocrinologie. Unitatea face parte din grupul Gral Medical, o firma cu capital integral romanesc care se afla in randul celor mai mari companii de servicii medicale. 

Pretul consultatiei endocrinologice este de 250 de lei. 

Excelenta medicala si amabilitatea personalului sunt aspecte apreciate de pacientii din intreg judetul Arges care opteaza pentru serviciile spitalului OncoFort. Oamenii considera ca, in aceasta locatie, nevoile pacientului primeaza. In acest sens, este apreciat inclusiv interiorul spitalului, despre care pitestenii spun ca este primitor si ca le ofera pacientilor o stare de bine. La capitolul „nemultumiri” este trecut faptul ca nu se respecta orele de programare, printre altele.

3. Art Medica

Consultatiile de endocrinologie sunt oferite, la Art Medica Pitesti, de dr. Ramona Olaru, medic specialist endocrinolog ce activeaza la o clinica privata din Bucuresti. Examenul clinic este completat de ecografia tiroidiana efectuata cu un ecograf de inalta precizie, Voluson E6, ce ofera claritate si performanta in diagnosticare. Ecograful depisteaza nodulii tiroidieni, fiind util si in monitorizarea acestora. Mai multe specialitati medicale functioneaza in cadrul ArtMedica: pediatrie, gastroenterologie, dermatologie, urologie, ORL, cardiologie, ginecologie, psihologie.

Consultatia de endocrinologie costa 180 de lei.

Pitestenii noteaza in review-uri ca personalul clinicii este amabil, intampinandu-i cu zambetul pe buze si oferindu-le toate informatiile solicitate cu rabdare. Despre medici, aprecierile sunt la superlativ, subliniindu-se ca au experienta si ca sunt alesi dintre cei mai buni in domeniile lor.

4. Muntenia Hospital

Din oferta variata si numeroasa de specialitati medicale de la Muntenia Hospital din Pitesti face parte si endocrinologia. Doi medici primari endocrinologi ofera aici consultatii si efectueaza ecografii de tiroida: dr. Camelia Dragnea si dr. Maria Magdalena Chirita. Desi sunt multe specialitati in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, serviciile de endocrinologie sunt oferite doar cu plata. De asemenea, in cadrul spitalului se realizeaza interventii de tiroidectomie partiala sau totala, de catre chirurgi generalisti, la indicatia operatorie a medicului endocrinolog. Spitalul privat Muntenia Hospital din Pitesti a fost inaugurat in anul 2011 si dispune de numeroase compartimente: spitalizare continua, spitalizare de zi, unitate de transfuzie sanguina, bloc operator, sali de mici interventii, laborator de analize medicale si laborator de radiologie si imagistica medicala, farmacie cu circuit inchis, ambulatoriu integrat cu multiple cabinete medicale.

Tariful consultatiei endocrinologice este de 220 de lei la Muntenia Hospital.

Echipa de medici endocrinologi din Pitesti, de la Muntenia Hospital este apreciata de pacienti, pentru profesionalism si buna comunicare. Pitestenii considera ca intregul personal al acestui spital privat este profesionist, remarcandu-se prin amabilitate si pricepere. Sunt insa enumerate si diverse aspecte mai putin placute in recenziile din mediul virtual: aglomeratie, nerespectarea programarilor, preturi mai mari fata de alte clinici din oras.

5. Centrul Medical Natisan

Poti gasi un endocrinolog bun in Pitesti si la Centrul Medical Natisan. In cabinetul de endocrinologie activeaza dr. Marilena Burea, medic specialist, care ofera consultatii si efectueaza si ecografie de tiroida, pentru o mai buna acuratete a diagnosticului. Natisan si-a inceput activitatea in anul 2000, printr-un mic cabinet de medicina de familie, iar astazi este un centru medical care numara mai multe clinici in Pitesti si numeroase specialitati medicale si chirurgicale. Prin intermediul unui proiect cu finantare europeana, serviciile medicale ale Natisan s-au extins si au fost achizitionate echipamente medicale performante, de ultima generatie.

Consultatia la un doctor endocrinolog din Pitesti, din cadrul Natisan costa 200 de lei.

In recenziile postate in mediul online, pacientii si-au exprimat aprecierea fata de cadrele medicale de la acest centru, despre care spun ca sunt profesioniste si devotate nobilei misiuni de a salva vieti. Personalul auxiliar este considerat amabil si serios, iar faptul ca echipamentele sunt performante le da oamenilor un plus de incredere in activitatea medicala de diagnostic, monitorizare si tratament. Insa sunt si pitesteni nemultumiti, care spun ca preturile sunt mari, ca nu se respecta programarile si ca au fost consultati superficial. 

Concluziile noastre

Orice persoana care paseste intr-un cabinet de endocrinologie din Pitesti isi doreste sa aiba parte de o experienta placuta si de expertiza unui medic bun si implicat. 

In clinicile si spitalele private prezentate in acest articol, ai sansa sa gasesti un astfel de medic endocrinolog din Pitesti si echipamente de ultima generatie, pentru un diagnostic corect si un tratament pe masura.