Meniu

Endocrinologie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De activitatea glandelor endocrine depind o multime de procese functionale din organismul uman, felul in care arata si se simte o persoana, de aceea este deosebit de importanta diagnosticarea si tratamentul afectiunilor acestora, servicii de care poti beneficia la un cabinet de endocrinologie din Satu Mare. Vei avea parte aici de consultatie, investigatii, prescriptii si sfaturi competente de imbunatatire a stilului de viata, prin care sa poti regla functiile glandelor.

Daca nu stii unde sa mergi la un medic endocrinolog in Satu Mare, acest articol iti poate fi de folos cu informatii utile despre clinicile care au in structura lor cabinete specializate.

Cat costa o consultatie la endocrinologie in Satu Mare?

Nu toti pacientii au acces la consultatii gratuite, de aceea este important sa cunosti care este pretul unei consultatii la endocrinologie in Satu Mare, pentru a te putea pregati din punct de vedere financiar pentru vizita la medic. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor carora ai putea sa te adresezi si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Hám János
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Centru medical modern
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Cladire recent renovata
 • Aparatura de ultima generatie
 • Lipsa de punctualitate in respectarea programarilor
Dr. Maria Kiraly
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Calitate superioara a serviciilor
 • Medic profesionist
 • Dotari moderne
 • Aparatura performanta
 • Solutii medicale eficiente
Clinica MentaLife
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Experienta pozitiva
 • Medici profesionisti
 • Echipamente moderne
 • Personal amabil
 • Tratamente cu rezultate bune
Clinica Korall
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Personal amabil
 • Profesionalismul medicilor
 • Dotari cu aparatura performanta
Clinica Star Medica
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de performanta inalta
 • Timp de asteptare mare
 • Comportament nepotrivit a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de endocrinologie in Satu Mare

Iti doresti sa ai acces la un medic bun la un cabinet de endocrinologie in Satu Mare, la investigatii de acuratete si la un tratament care sa iti rezolve dereglarile hormonale din organism. Un simplu clasament al clinicilor nu iti satisface curiozitatile si vrei sa afli mai multe amanunte despre fiecare dintre ele, pentru a te convinge ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii bine documentate despre calitatea serviciilor, dotarile de care dispun, calificarile medicilor, precum si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. 

1. Centru Hám János

Centrul Medical Hám János este o clinica moderna, un nume de referinta, cu o istorie deosebita in judetul Satu Mare, in care functioneaza 17 specializari medicale, intre care si un cabinet de endocrinologie in care ai putea sa gasesti rezolvarea problemelor tale de sanatate. Aici activeaza doi medici endocrinologi, dr. Codruta-Ioana Nemes, medic specialist in endocrinologie, avand competente si in ecografia endocrina, endocrinologie pediatrica,  ecografie tiroidiana si paratiroidiana, si dr. Marius Pauliuc, medic specialist endocrinolog, cu competente in  ecografie tiroidiana, elastografie tiroidiana si osteodensitometrie cu raze X (DEXA). Centrul medical functioneaza din anul 2021, ca o concretizare a initiativei din 2015 a episcopului Diecezei Romano-Catolice Satu Mare, Schönberger Jenő, care a dorit sa valorifice in scopuri umanitare si medicale cladirea Zárda, construita de episcopul Hám János la 1826, reintrata in posesia Bisericii dupa ce a fost supusa nationalizarii in perioada comunista. 

Pretul unei consultatii la un endocrinolog in Satu Mare in aceasta clinica este de 150 de lei.

Pacientii apreciaza ca centrul medical Hám János este o clinica moderna, cu servicii de calitate, medici profesionisti si personal amabil. Totodata satmarenii au cuvinte de lauda pentru cladirea proaspat renovata si dotarile cu aparatura de ultima generatie. Unii pacienti spun ca au fost deranjati de lipsa de punctualitate in onorarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Centru Hám János
Vezi Pareri

2. Dr. Maria Kiraly

La Cabinetul individual privat de endocrinologie Dr. Maria Kiraly din Satu Mare vei beneficia de consultatie si investigatii specifice: ecografia glandelor endocrine (tiroida, paratiroida, san, gonade suprarenale), elastografia glandei tiroide, paratiroida si san, diagnosticul si tratamentul obezitatii, punctii tiroidiene, evacuarea chisturilor tiroidiene si mamare. Dr. Maria Kiraly este medic primar endocrinolog, avand competente in ecografie endocrina si elastografie. Este membra a Societatii Romane de Endocrinologie, a Societatii Europene de Endocrinologie, a Societatii Americane de Endocrinologie si a altor organisme de profil din tara si din strainatate, cu numeroase participari la congrese nationale si internationale in domeniu.

Tarifele cabinetului sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de endocrinologie vei plati suma de 120 de lei in acest cabinet.

Pacientii considera ca au beneficiat de servicii de calitate, ca medicul este de un profesionism ireprosabil, ca dotarile cabinetului sunt moderne, aparatura este performanta, iar solutiile medicale propuse aici au fost eficiente.

3. Clinica MentaLife

Infiintata in anul 2019, Clinica MentaLife din Satu Mare reuneste intr-o cladire moderna, dotata cu echipamente noi, cabinete de cardiologie, reumatologie, endocrinologie, oncologie, medicina interna, pneumologie, psihiatrie, psihologie si psihoterapie. Serviciile cabinetului de endocrinologie includ consultatii, ecografie tiroidiana, analize de sange, diagnostic si tratament pentru diverite tulburari tiroidiene si disfunctii hormonale. O vei gasi aici pe dr. Ananda Maitreyi Urian, medic specialist endocrinolog, avand competente in ecografie tiroidiana si experienta dobandita in spitale publice din Romania si intr-un stagiu de pregatire de doi ani in Franta. 

Pentru o consultatie de endocrinologie, clinica percepe suma de 150 de lei. 

Pacientii declara ca au avut o experienta pozitiva la MentaLife, cu servicii de calitate, medici profesionisti, echipamente moderne, personal amabil si ca au gasit aici tratamente cu rezultate bune pentru rezolvarea problemelor de sanatate.

4. Clinica Korall

La cabinetul de endocrinologie de la Clinica Korall din Satu-Mare activeaza un medic cu dubla specializare, dr. Florica Tomesc, medic specialist endocrinolog, medic specialist in diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, care efectueaza consultatii si examinari complete, ecografii si analize medicale. In centrul medical Korall, satmarenii au acces la servicii medicale integrate in peste 20 de specializari, medicina de familie, medicina muncii, laborator de analize si imagistica medicala performanta. Clinica si-a propus sa se adreseze deopotriva pacientilor vorbitori de limba romana si de limba maghiara.

Pentru o consultatie de endocrinologie, vei achita aici pretul de 170 de lei.

In general, clinica inregistreaza multe aprecieri din partea pacientilor multumiti. Acestia mentioneaza aspecte precum calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor si dotarile cu aparatura performanta. Pe de alta parte, unii pacienti spun ca centrul Korall este o clinica preponderent pentru vorbitorii de limba maghiara.

5. Clinica Star Medica

Star Medica este un centru medical modern din Satu Mare, care ofera consultatii in diverse ramuri medicale – endocrinologie, ginecologie, medicina interna, ORL, psihiatrie, chirurgie pediatrica, hemotologie, urologie, reumatologie, gastroenterologie, pediatrie si ortopedie, analize in laboratorul propriu si toata gama de investigatii imagistice cu tehnologie de ultima generatie. Cabinetul de endocrinologie, in care pacientii sunt diagnosticati si tratati de dr. Monica Botezan (Groza), medic specialist endocrinolog, ofera consultatii, abordarea clinica a patologiei tiroidiene, a afectiunilor ovariene, a infertilitatii si sterilitatii de grad I si grad II, ameliorarea simptomelor de menopauza, evaluarea si terapia osteoporozei primare si secundare, ecografie tiroidiana, ecografie mamara, ecografie Doppler, evaluare completa  și complexa a sindromului metabolic, diagnostic si tratament pentru afectiuni hipotalamo-hipofizare si servicii de endocrinologie pediatrica.

Tariful pentru o consultatie de endocrinologie la aceasta clinica este de 150 de lei.

Experientele pacientilor la Star Medica variaza in functie de cabinetul caruia s-au adresat. Multi spun ca au avut parte de servicii de calitate, de medici profesionisti si de beneficiile aparaturii performante in investigatii. Pe de alta parte, multe persoane remarca intarzieri mari in onorarea programarilor si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Tulburarile hormonale si simptomele asociate acestora se pot trata cu succes la un cabinet de endocrinologie din Satu Mare. Poti ajunge la un bun endocrinolog din orasul tau accesand serviciilor unor clinici si cabinete private moderne, dotate cu aparatura de ultima generatie. 

In Satu Mare exista o diversitate de optiuni in ceea ce priveste oferta specializata de endocrinologie. Acestea pornesc de la consultatii, investigatii specifice – ecografie endocrina, ecografie de san, osteodensitometrie, analize medicale si au ca rezultat un diagnostic complet si un plan de tratament care sa duca la ameliorarea simptomelor resimtite de pacienti si la rezultate bune in ceea ce priveste starea generala de sanatate a lor.