Meniu

Endocrinologie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Parul uscat, oboseala, intoleranta la frig, durerile musculare si gusa sunt primele semne care ar trebui sa iti dea de gandit ca te confrunti cu afectiuni endocrine care pot fi tratate sau tinute sub control doar in cadrul cabinetului de endocrinologie. In Sibiu, ai la dispozitie o multime de institutii medicale la care poti apela, echipate modern si care dispun de cadre medicale profesioniste. Astfel, indiferent cat de severa este problema de care suferi, doctorii iti vor oferi sprijinul, indicatiile si tratamentele necesare pentru ameliorarea simptomelor neplacute, dar si pentru tratarea eficienta a problemelor de sanatate. 

Exista o multime de clinici si cabinete in Sibiu la ajutorul carora poti apela, cum ar fi cele pe care ti le-am prezentat mai jos. Afectiunile endocrinologice netratate la timp iti pot pune in pericol calitatea vietii, contribuind la aparitia unor probleme mult mai severe de sanatate. Citeste mai departe si afla care sunt institutiile medicale pe care ti le recomandam, dar si ce parere au avut despre acestea ceilalti pacienti.

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Sibiu?

Pretul consultatiilor de endocrinologie in Sibiu este stabilit de unitatea medicala respectiva, in functie de calitatea aparaturilor pe care le are in dotari, dar si in functie de experienta cadrelor medicale. Daca vrei sa afli ce buget trebuie sa pregatesti, poti lua in considerare tabelul pregatit mai jos, in care sunt incluse si numele clinicilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Misan Med
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Diagnostic, investigatii si proceduri precise
 • Tratament personalizat
 • Medici bine pregatiti si competenti
 • Mediu confortabil si primitor
Aria Clinic
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Diagnosticare si investigatii precise
 • Dotari si tehnologii de ultima generatie
 • Medici specialisti in endocrinologie
 • Plan personalizat de tratament
NovoClinique
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Tratament personalizat cu un grad ridicat de eficienta
 • Investigatii precise si clare
 • Atmosfera prietenoasa si relaxanta
 • Medici bine pregatiti
Policlinica Astra
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii medicale multiple
 • Consultatii de endocrinologie la standarde inalte
 • Investigatii si proceduri ireprosabile
 • Echipa medicala profesionista
 • Atmosfera primitoare
Clinica Diamed
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Plan individualizat de tratament
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Atmosfera prietenoasa si primitoare
 • Servicii de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete specializate in endocrinologie in Sibiu

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la un cabinet de endocrinologie in Sibiu, bazandu-se pe simptomele pe care le experimentezi, cel mai bine ar fi sa asculti de sfatul lui. Pentru a-ti simplifica procesul de cautare a clinicii potrivite, ti-am pregatit lista de mai jos in care vei gasi toate informatiile necesare:

1. Clinica Misan Med

Clinica Misan Med din Sibiu desfasoara o activitate multidisciplinara, oferind tuturor pacientilor posibilitatea de a se programa la o consultatie de endocrinologie. A fost infiintata in 2003 timp in care functiona doar ca un cabinet de medicina muncii, urmand ca in anul 2012 sa adope numeroase specialitati, printre care se numara si endocrinologia. Serviciile de diagnostic si tratament puse la dispozitia pacientilor functioneaza conform Standardelor Internationale de Calitate ISO 9001/2008. Departamentul de endocrinologie este echipat in mod corespunzator cu aparaturile corespunzatoare pentru efectuarea investigatiilor ultrasonografice la standarde ridicate. Echipa medicala la care poti apela este formata din dr. Daniel Dragomir si dr. Laura Albu, medici specialisti, competenti in efectuarea consultatiilor, dar si a ecografiilor tiroidiene.

Pretul stabilit pentru o consultatie de endocrinologie este de 200 lei.

O institutie medicala cu reputatie buna si cu peste trei sute de recenzii, dintre care majoritatea lor sunt pozitive, este o optiune viabila pentru toti pacientii care cauta ajutor medical. Aparaturile folosite pentru efectuarea investigatiilor si procedurilor sunt de o performanta inalta, favorizand un diagnostic precis. Medicii sunt bine pregatiti si competenti in elaborarea unui tratament personalizat, asigurand un mediu confortabil si primitor pentru fiecare pacient.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Misan Med
Vezi Pareri

2. Aria Clinic

Aria Clinic din Sibiu cuprinde peste 30 de specialitati medicale, una dintre ele fiind chiar endocrinologia, multumita careia pacientii pot primi ingrijirile necesare daca se confrunta cu afectiuni endocrine. Fiind un centru medical performant, dotat cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, atat investigatiile, cat si diagnosticarea decurg ireprosabil. Echipa medicala este profesionista, comunicativa, profesionista si cooperanta, pozitionand clinica in cea mai inalta pozitie in randul pacientilor. Departamentul de endocrinologie este reprezentat de: dr. Corina Rotaru si dr. Iulia Enachescu, medici endocrinologi. Al doilea medic are competenta si de a profesa endocrinologia pediatrica, datorita pregatirii sale suplimentare in domeniu. Serviciile pentru care pacientii pot opta sunt: consultatiile de specialitate, control, ecografie tiroidiana si analize specifice.

Tariful aplicat pentru o consultatie de endocrinologie este de 180 lei.

Recenziile sunt in mare parte pozitive, datorita serviciilor ireprosabile. Pentru ca investigatiile sunt realizate cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie, se obtin rezultate corecte si prompte, care contribuie semnificativ la o diagnosticare precisa. Medicii specialisti in endocrinologie sunt competenti in elaborarea unui plan personalizat de tratament, avand o buna pregatire in acest domeniu.

3. NovoClinique

Lista de recomandari a institutiilor medicale specializate in endocrinologie in Sibiu continua cu NovoClinique. Cu o echipa de medici tineri, dinamici, experimentati si bine pregatiti in domeniu, pacientii pot beneficia de o diagnosticare corecta, dar si de un tratament corespunzator. Fiind o clinica multidisciplinara, cuprinde numeroase specialitati care sa le vina in ajutor pacientilor, cum ar fi: cardiologie, endocrinologie, obstetrica – ginecologie, dermatovenerologie, dermoestetica, psihoterapie, psihiatrie, neurologie, medicina interna, hematologie, ecrografie. In cadrul departamentului de endocrinologie se desfasoara urmatoarele servicii: consultatie, control, consultatie pentru copii si ecografie tiroidiana. In materie de echipamente, clinica este bine dotata, astfel incat fiecare investigatie efectuata sa ofere rezultate clare cu privire la starea de sanatate a pacientului.

Consultatia de endocrinologie la NovoClinique este de 150 lei.

Centrul medical localizat in Sibiu intreprinde un act medical ireprosabil, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a obtinut atat de multe recenzii pozitive. Tratamentele elaborate sunt eficiente si personalizate, investigatiile sunt precise si clare, iar medicii ofera pacientilor toate ingrijirile medicale necesare pentru o vindecare cat mai rapida. In plus, atmosfera este prietenoasa si relaxanta. 

4. Policlinica Astra

Policlinica Astra este o alta optiune spre care sa iti indrepti atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de endocrinologie in Sibiu. Infiintata in 1999, a devenit o optiune de luat in considerare pentru multi pacienti, datorita activitatii multidisciplinare pe care o desfasoara. Se pot efectua consultatii de specialitate de  alergologie, cardiologie, chirurgie, dermatologie, diabet-obezitate si boli de nutritie, ecografie, endocrinologie, ginecologie etc., unde pacientii primesc indicatiile necesare in functie de problema de sanatate pe care o experimenteaza. Serviciile se desfasoara si conform standardelor de calitate ISO 9001:2015. Departamentul de endocrinologie este corect echipat pentru desfasurarea investigatiilor ultrasonografice, dispunand totodata de medici bine pregatiti, cum ar fi: dr. Laura Albu, dr. Igna Podia, dr. Corinta Rotaru si dr. Ioana Sofilca, medici specialisti in endocrinologie. Serviciile puse in aplicare sunt: consultatii de specialitate, ecografie tiroidiana, punctie tiroidiana, analize de laborator.

Pretul aplicat pentru o consultatie de endocrinologie este de 180 lei.

Numeroasele recenzii pozitive demonstreaza actul medical ireprosabil desfasurat de medicii din policlinica Astra. Unitatea medicala pune la dispozitia pacientilor servicii medicale multiple, consultatii de specialitate, investigatii si proceduri ireprosabile, echipa medicala profesionista, atat pregatita in cadrul mediului universitar, dar si in anii de practica. Atmosfera este primitoare, policlinica este curata, pacientii declarand ca sunt bine tratati.

5. Clinica Diamed

Clinica Diamed este ultima, dar nu cea din urma clinica pe care ti-o prezentam si in cadrul careia poti opta pentru o consultatie de endocrinologie in Sibiu. A fost fondata in anul 2004 prestand initial doar servicii de medicina muncii si analize medicale de laborator. La sfarsitul anului 2011, au inceput sa fie incluse si alte specialitati, printre care se numara si: pediatrie, alergologie, medicina de familie, medicina interna, diabet, ginecologie, cardiologie, endocrinologie, chirurgie, ecografie. Departamentul de endocrinologie este echipat in mod corespunzator cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, astfel incat investigatiile sa fie ireprosabile. Printre serviciile de care poti beneficia se numara si: consultatia de specialitate, control, ecografie tiroidiana, analize endocrinologice, efectuate de cadrele medicale cu o buna pregatire in domeniu.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 140 lei.

Clinica Diamed are un impact pozitiv asupra pacientilor, datorita faptului ca acestia beneficiaza de servicii de calitate. Tratamentele puse in aplicare sunt atent elaborate de medicul specialist, iar aparaturile folosite pentru efectuarea unor proceduri precise sunt de ultima generatie. Echipele medicale sunt bine pregatite, iar atmosfera din clinica este una primitoare si prietenoasa atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Concluzii

Stim ca vrei sa beneficiezi de servicii calitative si consultatii endocrinologice in Sibiu la standarde ridicate, motiv pentru care ti-am prezentat institutiile medicale de mai sus. Pe langa dotarile impresionate, in cadrul acestora isi desfasoara activitatea si medici implicati, bine pregatiti si experimentati in domeniu. Fa-ti programare la una dintre clinicile de mai sus si intereseaza-te de starea ta de sanatate.