Meniu

Endocrinologie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile si tulburarile endocrine fac parte din viata multor persoane, in special a femeilor, care trebuie sa efectueze regulat controale la cabinetul de endocrinologie in Targu Jiu pentru a le tine sub control. Investigatiile endocrine contribuie semnificativ la monitorizarea diverselor patologii si trebuie sa fie efectuate la indicatiile medicului endocrinolog, pentru ca pacienta sa primeasca un feedback concret de fiecare data. Un exemplu de boala destul de comuna in randul femeilor este sindromul ovarelor polichistice, care afecteaza productia de estrogen din corp si care duce la diverse situatii neplacute: schimbari bruste si extreme de stari, crestere in greutate, dereglari menstruale etc. 

Doar medicul de specialitate din Targu Jiu reuseste sa ofere un verdict clar cu privire la situatia pacientei, dupa o analizare amanuntita si investigare atenta a patologiei de care sufera. Daca si tu ai nevoie de ajutorul unui doctor endocrinolog, iti recomandam trei centre medicale specializate la care sa poti apela cu incredere.

Care este pretul consultatiei de endocrinologie in Targu Jiu?

Pentru ca ne dorim sa fii corect informat cu privire la pretul aplicat pentru consultatia de endocrinologie in Targu Jiu, iti recomandam sa te consulti cu tabelul pe care ti l-am pregatit mai jos si in care sunt incluse si numele institutiilor medicale pe care ti le recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Alana Med
Clinica-Verificata
75 Ron
 • Pret Consultatie 75 Ron
 • Investigatii precise si prompte
 • Tratamente personalizate
 • Organizare ireprosabila
 • Programarile sunt respectate
 • Atmosfera prietenoasa si primitoare
Dr. Salma
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Diagnostic precis
 • Investigatii calitative si tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare si atitudine prietenoasa
Medoclinic
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Act medical corect
 • Consultatie ireprosabila
 • Investigatii de o acuratete ridicata
 • Diagnostic corect si tratamente adaptate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 3 clinici specializate in endocrinologie in Targu Jiu

Vrei sa ai parte de o consultatie de endocrinologie in Targu Jiu la standarde ridicate, efectuata de un medic experimentat si bine pregatit in domeniu? Atunci vrem sa iti simplificam procesul de cautare si sa iti prezentam unele dintre cele mai apreciate clinici din orasul tau pe care le poti lua in considerare:

1. Clinica Alana Med

Clinica Alana Med din Targu Jiu este o optiune spre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de endocrinologie. Institutia medicala este multidisciplinara, cuprinzand pe langa endocrinologie, diabet zaharat, boli metabolice si: obstetrica – ginecologie si stomatologie cu estetica dentara. Departamentul medical este coordonat de dr. Ioana Rica, medic primar, cu o experienta de peste 25 ani ca Sef de Sectie Endocrinologie, Diabet Zaharat si Boli Metabolice in cadrul Spitalului Judetean Targu Jiu. Este competenta in efectuarea ecografiei tiroidiene, aplicand cu precizie urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, ecografia glandei tiroide, consultatie patologie glande suprarenale, consultatie osteoporoza, consultatie pentru diabet zaharat, pentru obezitate si tratament, dietoterapie, consultatie malnutritie. Aceasta ofera si consultatii pentru copii pentru monitorizarea tulburarilor de crestere, de pubertate si pentru tratarea diverselor probleme ca: obezitate, rahitism, disfunctii hormonale etc.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie este de 75 lei.

Rating-ul clinicii este unul pozitiv, socotind dupa recenziile favorabile care au fost postate in mediul online. Investigatiile endocrine sunt precise si prompte, tratamentele recomandate sunt personalizate in functie de patologiile pacientului, iar experienta vasta a cadrelor medicale contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical corect. Organizarea este ireprosabila, programarile sunt respectate, iar atmosfera este prietenoasa si primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Alana Med
Vezi Pareri

2. Dr. Salma

Dr. Salma din Targu Jiu este o alta optiune pe care pacientii o pot lua in considerare pentru efectuarea consultatiilor de endocrinologie, medicul avand o buna pregatire in domeniu. Cabinetul sau din Targu Jiu este echipat in mod corespunzator, cu aparaturi si dotari de ultima generatie, prin intermediul carora investigatiile endocrine sunt efectuate ireprosabil. Cu un parcurs profesional remarcabil, dr. Salma are experienta necesara de a stabili un diagnostic precis si un tratament adecvat in functie de patologiile pacientului. 

Pretul pentru o consultatie si o ecografie tiroidiana este de 200 lei, la care se ofera un control gratuit.

Multe dintre recenziile atribuite activitatii dr. Salma sunt pozitive, datorita faptului ca serviciile puse in aplicare de aceasta sunt ireprosabile. Diagnosticul este precis, multumita investigatiilor de calitate efectuate pentru fiecare pacient in parte, iar tratamentul elaborat este atent personalizat. Pe langa atmosfera primitoare, pacientii sunt multumiti si de atitudinea prietenoasa a medicului.

3. Medoclinic

Medoclinic este o institutie medicala din Targu Jiu care este specializata in endocrinologie si care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de investigatii si consultatii de specialitate. Clinica este cabinetul medical individual al dr. Pasarin Floarea, medic specializat in endocrinologie, diabet si obezitate, care acorda consultatii de specialitate, investigatii precise si un diagnostic corect. In plus, echipamentele si dotarile cabinetului sunt de o performanta inalta, pentru efectuarea examinarilor ultrasonografice.

Consultatia de endocrinologie este de 140 lei.

Majoritatea recenziilor din mediul online sunt pozitive, multumita actului medical corect desfasurat. Consultatia este efectuata ireprosabil, investigatiile sunt de o acuratete ridicata, diagnosticul stabilit este corect, iar tratamentele puse in aplicare sunt adaptate in functie de patologiile pacientilor. 

Concluzii

Te-ai hotarat sa mergi la un cabinet de endocrinologie in Targu Jiu pentru a-ti face un control de rutina sau pentru a afla care este afectiunea endocrina de care suferi si cum o poti trata? Stim ca in orasul tau optiunile sunt mai limitate decat in orasele mari, dar vrem sa te asiguram ca institutiile medicale prezentate anterior sunt apreciate pentru serviciile, investigatiile corecte, dar si pentru diagnosticarea precisa.