Meniu

Endocrinologie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru dereglarile hormonale si afectiunile sistemului endocrin se pot accesa consultatii, investigatii si solutii moderne de tratament la un cabinet de endocrinologie din Tulcea. Fie ca acesta functioneaza individual sau in cadrul unei clinici, pacientii se pot bucura de servicii medicale de calitate, adresandu-se unitatilor medicale care vor fi prezentate in articolul de fata.

Vei putea conta in Tulcea pe medici profesionisti, cu experienta in lucrul cu pacientii si pe aparatura de ultima generatie disponibila aici pentru specializarea endocrinologie. Citeste textul pana la capat si vei avea acces la un ghid util pe piata privata de servicii in aceasta ramura medicala.

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Tulcea?

Chiar daca pretul nu este cel mai important aspect, atunci cand te hotarasti sa apelezi la medic pentru o problema de sanatate, vrei sa stii cum sa iti organizezi cheltuielile pentru fiecare serviciu accesat, in cazul de fata, sa vezi cat costa o consultatie initiala de endocrinologie in Tulcea. In tabelul de mai jos vei gasi, alaturi de un clasament obiectiv intocmit, precum si preturile aferente consultatiilor la fiecare dintre clinicile incluse in top.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Med Zaifu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Interior modern
 • Echipamente performante
 • Personal amabil care ofera intelegere si empatie pacientilor
Dr. Cristina Stefan
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Empatie si rabdare fata de pacienti
 • Personal amabil
 • Interior elegant si curat
Routine Med
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalism
 • Medici cu experienta
 • Consultatii eficiente
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
 • Dificultati la contactarea personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune cabinete de endocrinologie din Tulcea

Pentru a putea alege tu insuti / insati cel mai bun cabinet de endocrinologie din Tulcea, ai nevoie de detalii despre calitatea serviciilor, dotarile de care dispun unitatile medicale din clasament, competentele medicilor si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. Citeste urmatoarea sectiunea a articolului pentru a gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale si a te putea hotari incotro sa mergi pentru a-ti rezolva problemele cauzate de tulburarile hormonale.

1. Med Zaifu

Cabinetul Medical Dr. Gheorghe Zaifu a fost infiintat in Tulcea in anul 2003 cu servicii de medicina fizica si recuperare medicala si dispune in prezent de un sediu nou, modern, care corespunde unei clinici cu mai multe cabinete, in specializarile: recuperare medicala – kinetoterapie, terapie fizica, masaj si acupunctura, endocrinologie si dermatologie. La cabinetul de endocrinologie de la Med Zaifu te vei adresa dr. Laura Zaifu, medic specialist endocrinolog, doctorand in endocrinologie la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, avand competente in ultrasonografia tiroidei. Vei putea avea acces aici la consultatie, ecografie tiroidiana si punctie tiroidiana cu ac fin ghidata ecografic.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Consultatia la acest medic endocrinolog din Tulcea are pretul de 150 de lei. 

Pacientii sunt multumiti de serviciile de calitate ale cabinetelor Med Zaifu, de profesionalismul medicilor, de interiorul modern si dotat cu echipamente performante, de rabdarea si intelegerea de care au avut parte la consultatii si de amabilitatea intregului personal.

Vezi parerile pacientilor despre Med Zaifu
Vezi Pareri

2. Dr. Cristina Stefan

La Cabinetul de Endocrinologie Dr. Cristina Stefan, aflat in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Tulcea, poti beneficia de servicii gratuite sau partial decontate, daca prezinti un bilet de trimitere de la medicul de familie. Din oferta unitatii medicale fac parte consultatii, ecografie de tiroida, diagnostic si tratament pentru hipotiroidism si hipertiroidism, boli autoimune, noduli tiroidieni, osteoporoza si endocrinologie pediatrica. Dr. Cristina Stefan este medic primar endocrinolog, medic specialist in diabet si boli de nutritie si detine certificate de competenta in osteodensitometrie si ecografie tiroidiana. Este preocupata de formarea continua si a participat la numeroase cursuri, simpozioane si conferinte pe teme medicale, atat in tara, cat si in strainatate.

Preturile cabinetului sunt publicate pe site-ul web. O consultatie la acest endocrinolog din Tulcea se poate accesa contra cost pentru suma de 150 de lei.

Pacientii spun ca dr. Cristina Stefan este cel mai bun endocrinolog din oras, cu empatie si rabdare fata de persoanele in suferinta, ca serviciile cabinetului sunt de calitate, personalul este amabil, iar interiorul unitatii medicale este curat si elegant.

3. Routine Med

Centrul medical Routine Med este prezent pe piata serviciilor medicale private din judetul Tulcea inca din anul 2010, oferind pacientilor diagnostic si tratament in 20 de specialitati clinice – cardiologie, urologie, chirurgie generala, endocrinologie, pediatrie, gastroenterologie, chirurgie vasculara si altele. Oferta cabinetului de endocrinologie include consultatii, ecografie tiroidiana, diagnostic si prescriptii de tratament pentru afectiunile sistemului endocrin. Cabinetul este deservit de dr. Seila Ibadula, medic specialist endocrinolog.

Tarifele clinicii se pot vizualiza pe site-ul web. Pentru o consultatie vei plati aici suma de 150 de lei.

Experientele pacientilor si gradul de multumire pentru prestatiile clinicii sunt diferite, in functie de medicul la care au mers sau de investigatia accesata. Unii pacienti declara ca au intalnit aici profesionalism, medici cu experienta, consultatii eficiente si un personal amabil. Pe de alta parte, sunt o multime de pacienti nemultumiti care sustin ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon.

Concluzii

Diagnosticarea timpurie si tratamentul afectiunilor glandelor endocrine si al tulburarilor hormonale pot preveni numeroase probleme dezvoltate ulterior de catre pacienti, despre care poti afla mai multe amanunte la un consultatie de endocrinologie in Tulcea. Vei gasi aici un medic dispus sa asculte si sa analizeze simptomele de care suferi, sa te examineze ecografic, sa recomande analize si investigatii suplimentare si sa iti elibereze prescriptii de tratament in urma unei anamneze complete a tabloului clinic.

In clinicile si cabinetele de top prezentate in acest articol activeaza medici endocrinologi buni in Tulcea, ajutati de echipamente moderne, o pregatire temeinica si experienta in lucrul cu pacientii. Avand la dispozitie informatiile din textul de mai sus, vei putea lua cea mai buna decizie in alegerea unitatii medicale catre care sa te indrepti pentru rezolvarea rapida a problemelor de sanatate de natura endocrina. Nu mai astepta si suna pentru o programare, astfel incat sa ai acces neintarziat la un diagnostic corect si la o schema de tratament corespunzatoare.