Meniu

Endocrinologie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa mergi la o consultatie de endocrinologie in Vaslui, dar nu stii care clinici sunt de incredere? Atunci articolul acesta s-ar putea sa fie exact ce ai nevoie! Ti-am selectat doua centre medicale din oras pe care le poti lua in considerare si care iti vor pune la dispozitie toate investigatiile necesare, astfel incat sa afli exact care este problema de sanatate pe care o experimentezi, dar si cum sa o tratezi. 

Cu toate ca nu exista atat de multe variante de clinici in Vaslui pe care sa le iei in considerare pentru consultatiile de endocrinologie, tot ai optiuni suficiente la care poti apela pentru a nu fi nevoit sa iti parasesti orasul. Citeste mai departe si afla care sunt informatiile pe care trebuie sa le stii despre fiecare institutie medicala in parte. 

Care este pretul unei consultatii de endocrinologie in Vaslui?

Inainte de a merge la un medic endocrinolog in Vaslui, iti recomandam sa te informezi in mod adecvat cu privire la preturile practicate. Acestea pot fi diferite in functie de tipul de consultatie pe care il selectezi. De exemplu, daca te prezinti la cabinet pentru o consultatie initiala, in care medicul de abia face cunostinta cu tine si cu istoricul tau medical, atunci pretul va fi mai ridicat. Daca este vorba despre un simplu control de rutina, pretul va fi mai redus. Iata preturile practicate la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Recumed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Investigatii corecte
 • Diagnostic precis si tratament personalizat
 • Aparaturi de actualitate
 • Medici cu o buna pregatire
 • Mediu si ambianta placute
Medclinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Investigatii endocrine calitative si precise
 • Diagnosticare ireprosabila
 • Medic specialist bine pregatit
 • Plan eficient de tratament
 • Rezultate prompte
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in endocrinologie in Vaslui

Te-ai saturat sa te confrunti cu kilogramele in plus si ai incercat tot ce ti-a stat in putinta pentru a slabi, dar vrei sa mergi, totusi, la un cabinet de endocrinologie in Vaslui pentru a afla daca dificultatea de a slabi se datoreaza, de fapt, unei afectiuni endocrine? Daca da, clinicile de mai jos iti vor oferi un raspuns clar in urma investigatiilor precise pe care le efectuezi. In plus, cadrele medicale iti vor oferi indrumarile necesare pentru a-ti tine afectiunile sub control:

1. Clinica Recumed

Clinica Recumed este o optiune pe care o poti lua in considerare daca locuiesti in Vaslui si vrei sa beneficiezi de o consultatie de endocrinologie la standarde superioare. Echipa medicala este bine pregatita in domeniu si acorda atentie tuturor pacientilor indiferent cat de severe sunt problemele de sanatate de care sufera. Aceasta este formata din: dr. Corina Buta, medic primar, specializata in efectuatea consultatiei si a ecografiei tiroidiene cu elastografie si dr. Elena Georgiana Spiru, medic specialist, specializata in punctie biopsie cu ghidaj ecografic si ecografie tiroida cu elastografie. Departamentul de endocrinologie dispune de aparaturi si echipamente de ultima generatie, care permit efectuarea investigatiilor intr-o maniera ireprosabila.

Pretul aplicat pentru o consultatie de endocrinologie este de 150 lei.

Centrul privat de recuperare medicala este apreciat de majoritatea pacientilor, multumita serviciilor calitative puse in aplicare. Investigatiile sunt corecte, generand un diagnostic precis si, implicit, un tratament adaptat in functie de patologiile pacientului, aparaturile folosite sunt de actualitate, iar medicii dau dovada de o buna pregatire in desfasurarea actului medical. In plus, mediul si ambianta sunt placute atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Recumed
Vezi Pareri

2. Medclinic

Centrul medical Medclinic din Vaslui este o institutie multidisciplinara unde pacientii pot opta pentru investigatii si consultatii endocrinologice. Acest departament medical este reprezentat de dr. Simona Ochiana, medic specialist, care are competenta de a stabili un diagnostic precis si tratament personalizat, in functie de rezultatele obtinute in urma investigatiilor de specialitate. Echipamentele pe care le are la dispozitie sunt de ultima generatie, astfel incat consultatia sa fie completa si productiva, mai ales pentru pacient. Pe langa anamneza, medicul specialist are capacitatea si de a efectua o investigatie ultrasonografica de o rezolutie inalta. 

Consultatia initiala de endocrinologie la Medclinic este de 150 lei, iar pachetul compus din consultatie si ecografie este de 250 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de serviciile medicale pentru care au optat. Investigatiile endocrine sunt calitative si precise, rezultatele obtinute sunt prompte, iar diagnosticarea decurge ireprosabil. In plus, medicul specialist are o pregatire buna in domeniu, stabilind cu precizie un plan eficient de tratament. 

Concluzie

Daca prezinti simptomatologia specifica bolilor sau afectiunilor endocrine, iti recomandam sa iei in considerare cele doua clinici de endocrinologie din Vaslui pe care ti le-am prezentat anterior in articol. Acestea sunt corect echipate si dispun de echipe medicale profesioniste, care prioritizeaza desfasurarea unui act medical fara greseala. Efectueaza-ti toate investigatiile necesare si solicita sfatul medicului specialist acolo unde intampini dificultati sau neclaritati.