Meniu

Osteodensitometrie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti suspect de osteoporoza, iar medicul de familie iti recomanda sa faci un test de osteodensitometrie in Constanta, prin care afli concret daca te confrunti sau nu cu aceasta boala? Atunci cel mai probabil va fi nevoie sa iei in serios investigatia imagistica si sa te asiguri ca apelezi la ajutorul unei clinici de incredere, pentru a obtine rezultate precise, dar si pentru a primi indicatiile necesare in functie de stadiul in care te afli. Exista o multime de factori de risc care duc la aparitia osteodensitometriei, printre care se numara si: factorii genetici, constitutionali (faptul ca esti femeie si ai peste varsta de 65 de ani), factori hormonali, afectiunile endocrine netratate corespunzator, medicamentele (glucocorticoizi, citostatice, heparina), stilul nesanatos de viata si diverse afectiuni reumatologice inflamatorii.

Daca locuiesti in Constanta si vrei sa apelezi la ajutorul unui medic de incredere pentru a efectua aceasta investigatie, atunci te incurajam sa parcurgi in continuare articolul de mai jos si sa afli care sunt clinicile pe care ti le recomandam pentru a beneficia de investigatii imagistice ireprosabile.

Care este pretul unei investigatii de tip osteodensitometrie in Constanta?

Preturile aplicate pentru investigatiile imagistice ca osteodensitometria in Constanta variaza, de regula, in functie de calitatea si performanta echipamentelor utilizate. Clinicile de top au in dotari si aparaturi de top, avand un impact ridicat asupra preturilor. Parcurge tabelul de mai jos si afla concret care sunt tarifele practicate la institutiile medicale din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Osteodensitometrie
Rating
Website
ABC Medical
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Osteodensitometrie 100 Ron
 • Clinica moderna, eleganta si bine organizata
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Investigatii imagistice la rezolutii ridicate
 • Medici specialisti bine pregatiti, implicati si profesionisti
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica MAN
60 Ron
 • Preț Osteodensitometrie 60 Ron
 • Investigatii, proceduri si tratamente ireprosabile
 • Profesionalism, amabilitate si promptitudine
 • Investigatii imagistice precise
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Comunicarea deficitara cu personalul de la receptie
Aqua Clinic
80 Ron
 • Preț Osteodensitometrie 80 Ron
 • Medici bine pregatiti si empatici
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Servicii medicale explicare corect pe intelesul pacientilor
 • Lipsa de implicare a personalului de la receptie
Clinica RaMed
90 Ron
 • Preț Osteodensitometrie 90 Ron
 • Medici specialisti bine pregatiti
 • Proceduri, investigatii si teste ireprosabile
 • Amabilitate, promptitudine si empatie
 • Dotari de o performanta ridicata
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 clinici specializate in osteodensitometrie in Constanta

Te temi ca ai putea suferi de osteoporoza, iar medicul de familie nici nu a ezitat cand te-a trimis la un cabinet specializat in osteodensitometrie in Constanta? Atunci ai nevoie de o clinica de incredere, care ofera servicii ireprosabile. Citeste in continuare si afla care sunt cele cinci centre din orasul tau pe care le poti lua in considerare:

1. ABC Medical Center

ABC Medical Center a fost infiintata in anul 2003 in Constanta si se adreseaza tuturor pacientilor carora le-a fost indicata osteodensitometria. La baza este o policlinica moderna, care inglobeaza multiple specialitati, aflandu-se in relatii contractuale cu CAS. Colectivul de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu atat in mediul universitar, cat si in anii de munca in diverse unitati spitalicesti in care si-au slefuit abilitatile de tratare, investigare, diagnosticare. Din echipa care se ocupa de efectuarea osteodensitometriei fac parte dr. Gratiela Mihaela Gatea, medic specialist in reumatologie si dr. Diana Dodita, medic specialist in endocrinologie. 

Pretul pentru o investigatie de tip osteodensitometrie este de 100 lei.

Clinica este eleganta, bine echipata si corect organizata, conform recenziilor majoritar pozitive postate in mediul online. Aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt de ultima generatie si au capacitatea de a genera investigatii clare, la o rezolutie inalta. In ceea ce priveste echipa medicala, aceasta este alcatuita din medici specialisti bine pregatiti, experimentati si profesionisti, care asigura un act medical corect si un mediu confortabil pentru fiecare pacient in parte. Din pacate, din cauza numarului ridicat de solicitari, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre ABC Medical Center
Vezi Pareri

2. Clinica MAN

Clinica MAN este o institutie medicala de recuperare din Constanta, care pune la dispozitia pacientilor si posibilitatea de a beneficia de osteodensitometrie (DEXA). Desfasurand o activitate multidisciplinara, unitatea medicala cuprinde o multime de specialitati, printre care se numara si radiologia, in care este inclusa osteodensitometria. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, aplicand investigatii precise si servicii de calitate. Alaturi de un echipamente performant si capabil sa genereze rezultate ireprosabile, actul medical desfasurat este unul corect si eficient.

Pretul pentru o osteodensitometrie (DEXA) este de 60 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, serviciile, investigatiile, procedurile si tratamentele puse in aplicare la clinica MAN sunt ireprosabile si adaptate in functie de necesitatile pacientilor. Colectivul este apreciat pentru calitati cum ar fi: profesionalismul, amabilitatea, promptitudinea si experienta vasta. Investigatiile imagistice sunt de o precizie ridicata, multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie puse la dispozitia cadrelor medicale. Cu toate acestea, comunicarea cu personalul de la receptie este deficitara.

3. Aqua Clinic

Aqua Clinic este o unitate medicala multidisciplinara localizata in Constanta, care asigura numeroase servicii, investigatii si proceduri tuturor pacientilor, printre care se numara si osteodensitometria. Centrul medical nu ofera doar servicii ambulatorii, ci pune la dispozitia pacientilor si spitalizarea de zi. Osteodensitometria osoasa este efectuata de dr. Gabriela Butoi, medic primar in radiologie si imagistica medicala. Cu o buna pregatire in domeniu si avand acces la aparaturi de ultima generatie pentru efectuarea ireprosabila a investigatiilor, medicul reuseste sa stabileasca un diagnostic corect pentru fiecare pacient in parte, alaturi de un plan eficient de tratament. 

Costul pentru o osteodensitometrie osoasa este de 80 lei.

Aspectele prin care Aqua Clinic se diferentiaza de alte institutii medicale din oras sunt empatia cadrelor medicale fata de pacienti si capacitatea acestora de a oferi explicatii clare pe intelesul tuturor. Investigatiile puse in aplicare sunt ireprosabile, multumita aparaturilor de o performanta inalta, medicii avand ocazia de a aplica un act medical corect. Din pacate, s-au declarat nemultumiti cu privire la lipsa de implicare a personalului de la receptie.

4. Clinica RaMed

Clinica RaMed din Constanta este optiunea catre care multi pacienti isi indreapta atentia pentru a beneficia de o osteodensitometrie la o calitate superioara. Principalul obiectiv al colectivului este sa ofere un diagnostic corect pacientilor, indiferent cat de complexa este afectiunea de care sufera, dar si sa elaboreze un plan personalizat de tratament. Unitatea medicala pune la dispozitia pacientilor si testul de osteodensitometrie in mod gratuit in baza biletului de trimitere eliberat de medicul de specialitate, datorita faptului ca RaMed se afla in relatii contractuale cu CAS. Printre domeniile medicale care coexista in aceasta clinica se remarca si: recuperarea medicala, reumatologie, ortopedie, psihiatrie, neurologie, fizioterapie.

Testul de osteodensitometrie este de 90 lei in cazul pacientilor neasigurati.

Colectivul format din medici specialisti este bine pregatit si acorda un ajutor semnificativ pacientilor in procedurile si investigatiile pe care le au de realizat. Acesta are acces la aparaturi si echipamente de ultima generatie cu ajutorul carora testul de osteodensitometrie este ireprosabil. Amabilitatea, promptitudinea si empatia sunt alte calitati puternic apreciate. Cu toate acestea, au fost remarcate si experiente neplacute ca nerespectarea stricta a programarilor.

Concluzii

Daca medicul specialist sau de familie ti-a recomandat sa faci un test de osteodensitometrie in Constanta pentru a afla daca te confrunti cu anumite probleme osoase sau daca esti predispus la acestea, iti recomandam sa iti indrepti atentia catre cele cinci centre medicale prezentate anterior in articol. Asigura-te sa repeti testul cat de des este necesar, mai ales daca esti supus factorilor de risc pentru osteoporoza si tine cont de indicatiile medicului specialist pentru a preveni aparitia osteoporozei.