Meniu

Osteodensitometrie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Principala investigatie care este recomandata de cadrele medicale pentru pacientii care sunt predispusi la osteoporoza este osteodensitometria. In Galati, exista cateva centre medicale care dispun de aparaturile si echipamentele necesare pentru efectuarea acestei investigatii imagistice. 

Daca esti din Galati si te-ai hotarat sa iti faci o programare la o clinica specializata in osteodensitometrie, te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt institutiile medicale din oras spre care iti poti indrepta atentia cu incredere. Iti vom prezenta trei dintre acestea, oferindu-ti informatii cu privire la echipele medicale care isi desfasoara activitatea in cadrul lor, dar si cu privire la eficienta dotarilor in materie de echipamente medicale.

Cat costa un test de osteodensitometrie in Galati?

Pentru ca nu se utilizeaza aparaturi de aceeasi performanta, atunci si pretul pentru un test de osteodensitometrie in Galati poate sa fie diferit de la o institutie medicala la alta. Pentru a fi la curent cu toate tarifele aplicate, dar si cu numele centrelor recomandate, ti-am pregatit tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Osteodensitometrie
Rating
Website
ReumaDiagnostic
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Osteodensitometrie 300 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie si echipamente performante
 • Medici cu o buna pregatire in domeniu
 • Investigatii de o acuratete ridicata
 • Atmosfera primitoare
 • Act medical ireprosabil
Centrul Irina
70 Ron
 • Preț Osteodensitometrie 70 Ron
 • Aparaturi cu tehnologii moderne
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Investigatii clare si precise
 • Atmosfera primitoare
 • Serviciul call center ar putea fi imbunatatit
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in osteodensitometrie in Galati

Ti s-a recomandat recent sa faci un test de osteodensitometrie in Galati pentru a verifica densitatea oaselor, structura acestora si pentru a afla daca te afli la risc de osteoporoza? Atunci institutiile medicale pe care ti le prezentam mai jos iti vor fi de ajutor. Iata care sunt centrele pe care ti le prezentam, dar si ce impresie au ceilalti pacienti cu privire la serviciile de care au beneficiat: 

1. ReumaDiagnostic

ReumaDiagnostic este o clinica privata multidisciplinara din Galati care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a efectua testul de osteodensitometrie, pentru a afla daca sufera de osteoporoza sau daca sunt predispusi la aceasta problema de sanatate. Colectivul este format din medici cu o buna instruire in mediul universitar, dar si cu o buna pregatire in diverse unitati spitalicesti. Acesta este format din: conf. univ. dr. Nicolae Sarbu, medic primar in radiologie si imagistica medicala, dr. Simona Pintilie Gherghe, medic specialist in radiologie si dr. Andreea Moisii, medic specialist. Dotarile sunt de ultima generatie, din acestea facand parte aparaturi precise si echipamente avansate. 

Pretul pentru un test de osteodensitometrie impreuna cu o consultatie este de 300 lei.

Clinica a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor cu diverse probleme de sanatate. Datorita aparaturilor de ultima generatie si a echipamentelor performante, investigatiile efectuate sunt de o acuratete ridicata. Echipa medicala cu o buna pregatire in domeniu da dovada de pricepere si implicare in actul medical, asigurand, de asemenea, o atmosfera primitoare pentru toti pacientii.

Vezi parerile pacientilor despre ReumaDiagnostic
Vezi Pareri

3. Centrul Medical Irina

Centrul Medical Irina din Galati a fost infiintat in anul 1999 si abordeaza numeroase specialitati, printre care se numara si imagistica medicala, in cadrul careia pacientii pot opta pentru un test de osteodensitometrie. De-a lungul timpului, unitatea medicala a dobandit o multime de diplome si certificari, printre care se numara si certificatul privind sistemul de management al calitatii conform standardului ISO 9001:2008. La capitolul dotari, clinica exceleaza prin aparaturi si echipamente de ultima generatie, dispunand si de echipe medicale cu o buna pregatire in acest domeniu. Spre bucuria pacientilor, clinica se afla si in relatii contractuale cu CAS, beneficiind astfel de servicii medicale decontate.

Testul de osteodensitometrie costa 70 lei.

Aparaturile cate folosesc tehnologii moderne si personalul amabil fac o impresie placuta tuturor pacientilor care pasesc pragul centrului medical Irina. Investigatiile sunt efectuate la o claritate ireprosabila, tratamentele recomandate sunt personalizate in functie de patologiile fiecarui pacient in parte, iar atmosfera din cabinet este primitoare. Din pacate, comunicarea telefonica este deficitara, iar programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Te-ai hotarat sa mergi la un cabinet medical in cadrul caruia sa se efectueze testul de osteodensitometrie in Galati? Atunci institutiile medicale pe care ti le-am prezentat anterior in articol te vor ajuta sa iei legatura cu un personal competent si bine pregatit in domeniu pentru efectuarea investigatiei la standarde ridicate.