Meniu

Epilare definitiva Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tu ai aflat pana acum tot ce te interesa despre serviciile de epilare definitiva din Alba Iulia? In acest articol ai ocazia sa vezi care sunt cele mai bune saloane unde se efectueaza aceste tratamente moderne, ce te scapa de parul de pe corp fara durere si pe termen lung. Vei descoperi, in plus, care sunt tarifele pentru aceste servicii, pentru ca ele variaza in functie de notorietatea salonului, calitatea serviciilor, performanta aparatului sau alte criterii individuale.

Citeste aceste informatii utile si vei putea lua o decizie inteleapta atunci cand vei dori sa apelezi la epilarea definitiva in saloanele din Alba Iulia!

Ce preturi au tratamentele de epilare definitiva in Alba Iulia?

Daca vrei sa afli care sunt preturile pentru o sedinta sau un pachet de sedinte de epilare definitiva in Alba Iulia, poti gasi informatii utile in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare picioare
Rating
Website
Beauty by Elena
Clinica-Verificata
650 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 650 Ron
 • Epilare definitiva cu laserul dioda
 • Sedinte de epilat fara durere
 • Rezultate de la prima sedinta
 • Specialist cu experienta in epilarea cu laser
La Femme Jolie
600-800 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 600-800 Ron
 • Proceduri si tratamente diverse
 • Epilare definitiva cu aparat laser performant
 • Echipa bine pregatita si orientata pro-client
 • Mediu placut si confortabil
Naiz House
700 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 700 Ron
 • Aparat laser de ultima generatie
 • Personal calificat si amabil
 • Atmosfera placuta
 • Salonul este bine organizat si ingrijit
Poem Studio Estetic
980 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 980 Ron
 • Diverse tratamente de ultima ora
 • Epilare definitiva pentru femei si barbati
 • Aparatura performanta
 • Salon elegant
 • Angajati bine pregatiti
 • Preturi mari
Nomasvello
340 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 340 Ron
 • Nomasvello este lider mondial in epilarea definitiva
 • Personal bine pregatit ce se perfectioneaza continuu
 • Aparatura de ultima generatie
 • Epilare cu minim disconfort
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Saloane din Alba Iulia cu servicii de epilare definitiva

Centrele de infrumusetare de mai jos ofera servicii de epilare definitiva in Alba Iulia, servicii catalogate de clienti ca fiind de buna calitate:

1. Beauty by Elena

Printre saloanele ce ofera servicii de epilare cu laser in Alba Iulia, Beauty by Elena este un nume deja cunoscut. In salon se foloseste cea mai noua tehnologie in domeniu, laserul dioda, care asigura rezultate eficiente, de lunga durata si obtinute fara durere. Toate sedintele de tratament se fac in conditii stricte de igiena, cu aparatul laser invelit in folie de unica folosinta, pentru a inlatura riscul infectarii si a oferi clientilor o procedura sigura si confortabila.

Preturile pentru epilare definitiva sunt urmatoarele: o sedinta de epilat picioare scurt, cu epilat inghinal si epilat axila costa 450 de lei. Pentru un epilat lung, un epilat inghinal si epilat axila, pretul pe sedinta este de 650 de lei. Sedinta de epilare laser a axilei costa 100 de lei.

Potrivit opiniilor exprimate in mediul online, salonul este apreciat in randul clientilor. Ei spun ca rezultatele epilarii definitive se vad inca de la prima sedinta si ca s-au bucurat de toata atentia si profesionalismul specialistei Elena, care are experienta in utilizarea aparatului laser pentru epilat.

Vezi parerile pacientilor despre Beauty by Elena
Vezi Pareri

2. La Femme Jolie

Salonul La Femme Jolie este un loc in care clientele sunt rasfatate cu numeroase servicii de estetica de profesionisti in domeniu. Procedurile si tratamentele oferite aici sunt inovative, realizate cu ajutorul noilor tehnologii si utilizand produse cosmetice de calitate superioara. Printre servicii se afla: epilare definitiva, tratamente de reintinerire, tratament anticelulitic, remodelare corporala etc.  Pentru epilarea definitiva se foloseste sistemul laser Soprano Ice, de la Alma Laser din Israel, care este unul dintre cele mai performante sisteme de epilare laser din lume.

Tariful pentru o sedinta de epilare definitiva variaza in functie de marimea si de pilozitatea zonei, astfel: axile – 200 de lei, spate total – 500 de lei, brate – total – 400 de lei, picioare total – 600-800 de lei. 

Pentru unii clienti, acesta este cea mai avansata clinica de infrumusetare din oras. Tratamentele puse la dispozitie sunt moderne si inovative, iar cei care au beneficiat de ele confirma ca au rezultate bune. Profesionalismul echipei, mediul placut si confortabil sunt de asemenea aspecte apreciate la salonul La Femme Jolie.

3. Naiz House of Beauty

In centrul de infrumusetare Naiz House of Beauty din Alba Iulia se efectueaza proceduri estetice faciale non-invazive, epilare definitiva cu laser si tratamente de remodelare corporala. In salon se folosesc tehnologii acreditate si recunoscute la nivel mondial, care se impletesc cu grija si atentia la detalii a profesionistilor. Sedintele de epilare definitiva se efectueaza cu laserul Stardust Med, iar tratamentele nu dor, sunt rapide si au rezultate vizibile inca de la primele sedinte. In plus, se pot epila fara probleme si zonele mai sensibile, indiferent de sezon, de tipul pielii sau al parului.

O sedinta de epilare cu laser picioare, integral, costa 700 de lei, iar un pachet de 8 sedinte are un cost de 5.200 de lei. Pentru brate – integral, sedinta costa 415 lei, iar un pachet de 8 sedinte are un tarif de 3.080 lei. Epilarea axilei costa 225 lei sedinta, iar un pachet de 8 sedinte are un tarif de 1.520 lei.

Parerile clientilor abunda in cuvinte de lauda la adresa salonului, unii spunand chiar ca fiecare femeie ar merita sa ajunga aici cel putin o data in viata pentru a fi rasfatata si pusa in valoare. Oamenii apreciaza mai multe aspecte: tehnologia avansata, atmosfera calda, profesionalismul si deschiderea echipei de specialiste, precum si faptul ca salonul este foarte bine ingrijit.

4. Poem Studio Estetic

Salonul Poem Studio Estetic te ajuta sa scapi de parul nedorit prin metoda inovativa si eficienta IPL. De asemenea, la salon mai poti beneficia de tratamente faciale sau corporale, de produse profesioniste de calitate premium, pentru ingrijirea parului, a unghiilor sau a trupului. Epilarea definitiva se face in 6-8 sedinte, numarul sedintelor fiind influentat de culoarea pielii, a parului sau de zona tratata si de statusul hormonal.

O sedinta de epilat axila costa 50 de euro, iar un pachet cu 5 sedinte costa 225 euro. Pentru o sedinta de epilat picioare se achita 200 de euro, iar un pachet de 5 sedinte costa 900 de euro. Epilarea bratelor costa 150 de euro/sedinta, iar pachetul de 5 sedinte are un tarif de 675 de euro. Pentru barbati, epilarea spatelui costa 170 de euro/sedinta.

Clientii apreciaza, in majoritate, serviciile acestui salon, aspectul sau modern si, desigur, implicarea, amabilitatea si buna pregatire a personalului. Oamenii spun ca datorita acestor calitati salonul are rezultate foarte bune si il recomanda tuturor persoanelor din Alba Iulia interesate de epilare definitiva, indiferent ca sunt femei sau barbati. Un minus amintit de clienti ar fi preturile mai mari fata de alte saloane.

5. Nomasvello

In centrul de infrumusetare din Alba Iulia al retelei Nomasvello, lider mondial in epilarea definitiva progresiva, se efectueaza epilare cu IPL, tratamente  faciale si corporale cu LED si terapii faciale Proskin. Tehnologia de epilare definitiva IPL (Lumina Intens Pulsata) se foloseste atat pe firele groase, cat si pe firele subtiri, fiind eficienta chiar si pe pielea bronzata, prin protocolul patentat Sun&Safe. In plus, personalul de aici se perfectioneaza constant in meserie, invatand noi tehnici si proceduri.

Tarifele pentru epilare definitiva sunt urmatoarele (preturile sunt per sedinta): zone mini (mustata, perciuni, barbie, linie bikini etc.) – 85 lei; zone midi (fata, ceafa, dorsal, abdomen etc.) – 170 lei; zona maxi (brate, picioare) – 340 lei.

Parerile clientilor, exprimate pe internet, arata cat de apreciat este acest centru. Ei spun ca inca de la primul telefon le-a fost explicat tot procesul. In salon, oamenii au fost impresionati de: curatenia impecabila, amabilitatea si profesionalismul personalului, precum si de rezultatele care apar rapid, pentru ca se foloseste aparatura ultramoderna.

Concluziile noastre

Saloanele ce ofera servicii de epilare definitiva in Alba Iulia pun mare pret pe aparatura moderna si performanta, profesionistii de aici stiind ca in acest fel se pot obtine cele mai bune rezultate.

In Alba Iulia ai, asadar, numeroase optiuni pentru a scapa de parul nedorit, saloanele fiind foarte bine cotate in randul clientilor. Indrazneste si opteaza pentru un tratament inovator – epilarea definitiva – care ofera rezultate de la primele sedinte, fara dureri si in deplin confort pentru beneficiar.