Meniu

Epilare definitiva Alexandrite

Actualizat pe:

Persoanele care isi doresc sa indeparteze eficient parul nedorit din anumite zone ale corpului, isi pot indrepta atentia catre procedura de epilare definitiva Alexandrite, recomandata de medicii dermatologi ca metoda sigura. Laserul Alexandrite este capabil sa trateze cu succes toate tipurile de piele, mai ales daca se respecta cu strictete toate indicatiile medicului specialist.

Datorita procesului de fototermoliza, laserul este capabil sa patrunda la nivelul radacinii firului de par si sa-l distruga, astfel incat sa nu mai formeze, pe viitor, alte fire de par. Partea buna este ca rezultatele primei sedinte vor fi vizibile doar dupa 2 saptamani de la interventie.

Beneficii pe care le obtii prin intermediul sedintelor de epilare definitiva Alexandrite

Sedintele de epilare definitiva Alexandrite sunt eficiente nu numai pentru indepartarea firelor de par de la suprafata pielii, ci pot contribui si la procesul de eliminare a petelor, a pistruilor si a leziunilor vasculare. Pe langa aceste aspecte, laserul Alexandrite cuprinde o serie generoasa de beneficii:

  • capacitate imbunatatita de penetrare a tesutului, astfel incat parul sa fie eliminat de la radacina;
  • indepartarea cu succes a parului facial – exista multe persoane care se confrunta cu parul facial si din cauza caruia se simt complexate, insa, din fericire, epilarea definitiva cu laser Alexandrite se dovedeste a fi eficienta;
  • nivel scazut de disconfort si de durere – in comparatie cu alte metode de indepartare a parului, metoda de epilare definitiva cu laser Alexandrite nu implica nicio senzatie de disconfort, astfel ca pacientul se va simti confortabil pe toata durata sedintei;
  • procedura de epilare definitiva pentru toate tipurile de piele – pana si persoanele care au fototip cutanat I si II, dar si cele care au pielea inchisa la culoare, au ocazia de a beneficia de sedintele de epilare definitiva cu laserul Alexandrite.

De cate sedinte ai nevoie pentru procedura de epilare definitiva Alexandrite?

O alta curiozitate in randul persoanelor care isi doresc sa beneficieze de procedura de epilare definitiva Alexandrite consta in faptul ca vor sa cunoasca numarul total de sedinte necesare pentru obtinerea rezultatelor dorite. Vestea buna este ca, in cadrul fiecarei sedinte se observa imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste procesul de indepartare a parului. Bineinteles, numarul de sedinte necesare depinde si de tipul de piele, de varsta, de status hormonal, de culoarea pielii etc.

De regula, pacientii au nevoie de 6-10 sedinte pentru a obtine rezultatele pe care si le doresc si pentru a se bucura de o piele fina vreme indelungata. Efectele primei sedinte se resimt doar dupa 2 saptamani, remarcandu-se o rarire a firelor de par cu aproximativ 30%. De asemenea, un aspect important de mentionat mai este si faptul ca nu exista, in adevaratul sens al cuvantului, epilare definitiva. Exista posibilitatea reducerii firelor de par, la care sunt necesare si tratamente de intretinere.

Prin urmare, indepartarea eficienta a firelor de par de pe suprafata pielii se poate realiza cu succes prin intermediul procedurii de epilare definitiva Alexandrite, care ofera rezultate satisfacatoare si care imbunatateste aspectul pielii.