Meniu

Epilare definitiva Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru persoanele interesate de epilare definitiva in sectorul 6, acest articol vine ca un mare ajutor. In el, vei descoperi centre de infrumusetare bine cotate, in care se pune accentul pe produse de calitate si aparatura de ultima generatie, aspecte ce fac diferenta in calitatea serviciilor de acest tip.

Citeste, asadar, pana la capat si vezi care sunt acele saloane din sectorul 6, Bucuresti, ce pot fi luate in considerare pentru tratamentele de epilare definitiva, atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor!

Informatii de interes despre clinicile de epilare definitiva din sectorul 6

In tabelul de mai jos sunt cuprinse cateva informatii utile pentru cei care vor sa mearga la epilare definitiva in sectorul 6. Citeste-le cu atentie, pentru a-ti face o idee despre aceste saloane:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare Picioare integral
Rating
Website
Doctor SKiN
Clinica-Verificata
599 Ron
 • Pretul unei sedinte de epilare definitiva pentru picioare integral este 599 Ron
 • Tratamente si proceduri de ultima generatie
 • Cel mai puternic laser de epilare definitiva din lume – PrimeLase HR Excellence
 • Tratamente fara durere
 • Rezultate vizibile dupa 2 sedinte
 • Personal cu experienta si amabil
 • Atmosfera placuta si curatenie
Atelierul de Slăbit
1.000 Ron
 • Pretul unei sedinte de epilare definitiva pentru picioare integral este 1.000 Ron
 • Locatie accesibila, in incinta AFI Cotroceni
 • Epilare definitiv pentru femei si barbati
 • Ofera carduri cadou cu valori intre 500 si 2.000 de lei
 • La programarea cu plata online se aplica o reducere de 7%
 • Posibilitatea achizitionarii abonamentelor cu mai multe sedinte de epilare definitiva
Bella Salon
290 Ron
 • Pretul unei sedinte de epilare definitiva pentru picioare integral este 290 Ron
 • Epilare definitiva cu un laser performant
 • Epilare definitiva pentru femei si barbati
 • Echipa cu experienta
 • Produse de referinta
 • Programari nerespectate
Exclusive Beauty
383 Ron
 • Pretul unei sedinte de epilare definitiva pentru picioare integral este 383 Ron
 • Diverse tratamente si servicii de infrumusetare
 • Echipamente de ultima generatie
 • Epilare definitiva pentru femei si barbati
 • Preturi rezonabile
 • Personal amabil si competent
Salon Sandre
540 Ron
 • Pretul unei sedinte de epilare definitiva pentru picioare integral este 540 Ron
 • Gama vasta de servicii de infrumusetare
 • Epilare definitiva cu laser performant dioda Elysion
 • Epilare definitiva pentru barbati si femei
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Atmosfera prietenoasa si curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

5 centre de top din sectorul 6 unde se efectueaza epilare definitiva

Descopera mai jos cinci saloane din sectorul 6 unde poti face epilare definitiva in conditii bune de siguranta, calitate si confort:

1. Doctor SKiN

Doctor SKiN este un nume de referinta pe piata serviciilor de infrumusetare din Bucuresti. Acest centru pune la dispozitie diverse tratamente si proceduri de ultima generatie, printre care si epilare definitiva. Procedurile se efectueaza cu lasere performante, dintre care se remarca PrimeLase HR Excellence, cel mai puternic laser de epilare definitiva din lume, de 10 ori mai puternic fata de dispozitivele clasice, avand 4 lungimi de unda si 4 tipuri diferite de laser. Si celelalte lasere utilizate in centru sunt performante si actuale, pentru rezultate rapide si fara durere.

Preturile pentru epilare definitiva variaza in functie de aparatul utilizat si de zona tratata, astfel: epilare definitiva cu laser Alexandrite 6000 W Deka Motus – de la 0 la 18.000 de lei; epilarea definitiva cu PrimeLase HR Excellence costa de la 0 la 20.000 de lei. Epilarea definitiva cu laser dioda Elysion Pro U 3500 W, de la 0 la 13.990 lei. Pretul unei sedinte de epilare definitiva pentru picioare integral este 599 lei.

Numeroasele pareri pozitive exprimate in mediul online in legatura cu acest centru arata cat de apreciate sunt serviciile sale in randul clientilor. Acestia spun ca tratamentele sunt efectuate cu aparatura de foarte buna calitate, ca personalul este atent, profesionist si da dovada de rabdare si ca rezultatele tratamentului de epilare definitiva sunt vizibile dupa doar doua sedinte. Mai sunt apreciate si alte aspecte: curatenie, atmosfera placuta, locatia amenajata cu stil, faptul ca se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Doctor SKiN
Vezi Pareri

2. Atelierul de Slabit

Atelierul de Slabit este primul centru de remodelare corporala si de estetica faciala in care este integrata si o clinica medicala. Tratamentele de epilare definitiva cu laser vizeaza toate zonele, si in cazul femeilor, si in cazul barbatilor. Echipamentele moderne si performante, precum si buna pregatire a personalului care se ocupa de proceduri ofera sansa tuturor clientilor la rezultate rapide si eficiente.

Tarifele centrului Atelierul de Slabit sunt urmatoarele: epilare definitiva femei: picioare integral, o sedinta = 673 lei; brat integral, o sedinta = 396 lei; axila, o sedinta = 158 lei. Pretul unui abonament de 4 sedinte picioare integral este de 1885 lei; epilare definitiva barbati: picioare integral, o sedinta = 911 lei; brat integral, o sedinta = 475 lei; axila, o sedinta = 179 lei. Pretul unui abonament de 4 sedinte picioare integral este de 2551 lei.

Centrul de infrumusetare Atelierul de Slabit este foarte apreciat de clientii sai. Acestia spun ca personalul este amabil si ca serviciile sunt de cea mai buna calitate. In cazul epilarii definitive cu laser sunt persoane care spun ca rezultatele au fost vizibile inca de la prima sedinta. De asemenea, sunt apreciate ofertele puse la dispozitie pe site-ul salonului, dar si locatia, care este accesibila, in incinta mall-ului AFI Cotroceni.

3. Bella Salon

Bella Salon ofera servicii divesre pentru iubitorii de frumos, printre acestea aflandu-se si procedurile de epilare definitiva prin tehnologia laser. In actuala locatie salonul functioneaza de 18 ani, timp in care si-a creat un renume pe piata serviciilor estetice din sectorul 6. Prin aparatura performanta si prin produse de referinta, personalul salonului reuseste sa le ofere clientilor serviciile dorite, ce se remarca prin calitate.

Iata cateva tarife de la Bella Salon, in materie de epilare definitiva: pentru femei: picioare integral – 290 de lei; picioare scurt – 170 de lei; brate lung – 150 de lei, axila – 60 de lei; pentru barbati – picioare integral – 400 de lei, picioare scurt – 300 de lei, brate integral 300 de lei, axila – 80 de lei.

Pentru un abonament de 4 sedinte se ofera 15% discount.

Persoanele care au ajuns la acest salon se declara in majoritate multumite de servicii, spunand ca sunt de buna calitate si ca personalul stie foarte bine ce face. Tot clientii mai declara in review-uri ca salonul este micut, cochet si curat si ca atmosfera este una placuta. Sunt si persoane care au notat impresii in urma unor experiente neplacute.

4. Exclusive Beauty

La Exclusive Beauty este o echipa tanara si dedicata frumusetii si sanatatii. Salonul ofera tratamente si servicii de infrumusetare prin intermediul produselor de foarte buna calitate si al echipamentelor de ultima generatie: tratamente faciale, tratamente corporale, manichiura si pedichiura, solar si, evident, epilare definitiva. Sedintele de epilare definitiva sunt si pentru femei, si pentru barbati, tarifele diferind intre cele doua categorii de servicii.

Iata cateva dintre preturile pe care le percep cei de la Exclusive Beauty: epilare definitiva femei: picioare integral, 1 sedinta = 383 lei; brate integral – o sedinta = 213 lei; iar axile, o sedinta = 125 lei; full body, o sedinta = 1160; epilare definitiva barbati: picioare integral, o sedinta = 476 lei; brate integral, o sedinta, 319 lei; axile, o sedinta – 145 lei; full body, o sedinta = 971 lei.

Serviciile oferite de acest salon sunt catalogate de clienti ca fiind de buna calitate, daca luam in calcul review-urile de pe internet. Sunt apreciate mai multe aspecte: personalul amabil si competent, aparatura moderna, curatenia, preturile rezonabile, salonul frumos amenajat. Din aceste considerente, clientii il recomanda cu incredere.

5. Salon Sandre

Salonul Sandre din Bucuresti ofera o gama vasta de servicii si tratamente de infrumusetare, de la make-up si coafor, la tratamente faciale si epilare definitiva. Noua tehnologie de epilare definitiva cu laserul dioda Elysion este eficienta in indepartarea parului nedorit, atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor.  Echipa de profesionisti de aici se asigura ca totul se realizeaza impecabil, cu rezultate rapide si eficiente.

Tarifele pentru epilare definitiva cu laser, in cazul femeilor sunt: picioare integral – 190 de euro; brate integral – 100 de euro; axila – 40 de euro. Pentru barbati, serviciile au urmatoarele costuri: axila – 50 de euro; piept + abdomen – 200 de euro si gat – 60 de euro.

Majoritatea clientilor care si-au exprimat opinia in mediul online in legatura cu acest salon sunt foarte multumiti de calitatea serviciilor. Se spune in review-uri ca preturile sunt foarte bune si ca personalul este profesionist, deschis si atent. De asemenea, sunt notate si atmosfera placuta, igiena, curatenia.

Concluziile noastre

Centrele de infrumusetare din sectorul 6 ofera si servicii de epilare definitiva, prin intermediul unor lasere performante ce indeparteaza eficient si fara durere parul nedorit de pe diverse zone sau chiar de pe tot corpul.

Inainte de a suna pentru o programare, asigura-te ca salonul se ridica la inaltimea nevoilor si asteptarilor tare, iar in acest sens un indicator pretios sunt experienta, aparatura si, desigur, parerile clientilor.