Meniu

Epilare definitiva Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In materie de epilare definitiva, Bucurestiul sta foarte bine, avand in vedere ca sunt numeroase clinici foarte bine cotate ce sunt specializate de ani buni pe aceste tratamente. In fiecare dintre acestea au fost achizitionate lasere de ultima generatie, care au redus considerabil durerea si au adus un plus in ceea ce priveste confortul clientului.

Descopera din acest articol care sunt centrele de infrumusetare din Bucuresti in care merita sa ajungi pentru a beneficia de epilare definitiva de ultima generatie!

Informatii care te pot interesa despre serviciile de epilare definitiva din Bucuresti

In clinicile de epilare definitiva, din Bucuresti, pretul variaza in functie de mai multe criterii: notorietatea clinicii, performanta aparaturii, zona epilata si multe altele. Poti consulta tabelul de mai jos pentru a afla informatii utile in acest sens:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare definitiva
Rating
Website
Programare Online
aBeauty Clinique
1 Clinica-Verificata
1.438 Ron
 • Pret sedinta Epilare definitiva picioare integral 1.438 Ron
 • Epilare definitiva cu laser dioda 2.0
 • Epilare confortabila si cu rezultate rapide
 • Personal experimentat si amabil
 • Atmosfera placuta
Doctor SKiN
2
99 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Epilare definitiva picioare integral porneste de la 99 Ron
 • Lasere performante pentru epilare definitiva
 • Personal bine pregatit, atent si deosebit de amabil
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Tratamente fara durere
 • Rezultatele epilarii definitive apar dupa 2 sedinte
Oceans Beauty
3
890 Ron
 • Pret sedinta Epilare definitiva picioare integral 890 Ron
 • Gama diversificata de servicii
 • Laser performant dioda Eneka Pro
 • Rezultate rapide si eficiente in epilarea definitiva
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Multi clienti multumiti
 • Atmosfera placuta si curatenie
Eva Salon
600 Ron
 • Pret sedinta Epilare definitiva picioare integral 600 Ron
 • Brand romanesc cu traditie in epilarea definitiva
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal bine pregatit si experimentat
 • Se trateaza cu succes toate fototipurile pielii
 • Prima sedinta de epilare definitiva este gratuita
Blooms Beauty
350 Ron
 • Pret sedinta Epilare definitiva picioare integral 350 Ron
 • Personal cu experienta in epilare definitiva
 • Aparat performant Laser Dioda 808 prin fibra optica
 • Aparatul permite setari adaptate pentru fiecare persoana
 • La epilarea all body se aplica o reducere
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce clinici din Bucuresti se poate face epilare definitiva?

Decizia de a opta pentru o clinica in care se ofera servicii de epilare definitiva, in Bucuresti sau in oricare alt oras din tara, este una importanta, avand in vedere ca un astfel de tratament este destul de costisitor si ca rezultatele sale sunt unele pe termen lung. De aceea, te invitam sa analizezi cu atentie optiunile si sa o alegi pe cea mai buna pentru tine:

1. aBeauty Clinique

Clinica de estetica aBeauty Clinique ofera servicii complete de beauty in sectorul 1, zona Nord, fiind una dintre cele mai dorite clinici de epilare definitiva cu laser din Bucuresti.  Sedintele se realizeaza cu un sistem laser performant dioda 2.0, care face ca rezultatele sa fie obtinute rapid si intr-un mod confortabil, in comparatie cu alte proceduri de epilare. Tratamentul cu laser actioneaza cu succes pe diverse zone: obraji, barbie, mustata, perciuni, umeri, brate, piept etc. Clinica este frecventata de vedetele din Romania, care o prefera pentru serviciile profesioniste.

Tarifele clinicii, in materie de epilare definitiva, sunt urmatoarele: pachet de 6 sedinte de epilare laser 2.0 – picioare (total) costa 1826 lei; Pretul pentru o sedinta de epilare definitiva picior lung este de 1.438 Ron. Pachetul de 6 sedinte de epilare definitiva brate total are un tarif de 1216 lei. Un pachet de epilare definitiva Extended Body are un cost de 2.207 lei.

Clientii sunt multumiti de serviciile de care au avut parte in acest centru modern de infrumusetare din Bucuresti. Ei spun ca au fost abordati de personal cu amabilitate si profesionalism si ca tehnologia folosita este de top. Mai sunt amintite si aspecte precum: curatenie impecabila, atmosfera placuta, tratamente fara durere si in deplin confort. Sunt si cateva persoane care nu au fost multumite, motivand ca tratamentele nu au avut succes sau chiar ca au avut rezultate neplacute.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Doctor SKiN

Doctor SKiN este un important centru de infrumusetare din Bucuresti, unde sunt puse la dispozitie numeroase proceduri si tratamente, indiferent de preferinte si de necesitati. Sedintele de epilare definitiva se desfasoara cu dispozitive medicale de ultima generatie, cum ar fi: laserul Alexandrite 6000W Deka Motus sau cu laserul PrimeLase HR Experience, precum si cu alte dispozitive performante laudate in intreaga lume pentru rezultatele lor.

Iata cateva preturi pentru aceste tratamente: epilare definitiva cu laser Alexandrite 6000 W Deka Motus – de la 0 la 18.000 de lei; epilare definitiva si cel mai puternic laser, respectiv Prime Lase HR Excellence – de la 0 la 20.000 de lei, iar epilare definitiva laser dioda Elysion Pro U 3500 W – de la 0 la 13.990 lei. O alta optiune este epilarea definitivă cu EpilMe, procedura a carei pret porneste de la 99 lei. Pretul pentru o sedinta de epilare definitiva Full body se situeaza in intervalul 600-1.000 Ron, in functie de tipul de laser folosit.

Parerile sunt foarte apreciative la adresa acestei clinici din Bucuresti, atat in cazul epilarii definitive, cat si al altor servicii. Clientii spun ca personalul este foarte bine pregatit si deosebit de amabil, ajutandu-i sa se destinda si sa se simta pusi in valoare. De asemenea, sunt persoane care spun ca rezultatele epilarii definitive s-au vazut inca dupa primele 2 sedinte, datorita aparaturii performante utilizate.

3. Oceans Beauty Center

Oceans Beauty Center este salonul de remodelare corporala din Bucuresti care, pentru multi, poate fi cel pe care l-au cautat dintotdeauna. Aici sunt oferite servicii profesionale, atat pentru femei, cat si pentru barbati, intr-o gama diversificata, inclusiv de epilare definitiva. Tratamentele de epilare definitiva se fac cu laser dioda ENEKA Pro, fiind eficiente si sigure. Aparatul se bazeaza pe tehnologia cu 2 lasere diode, de 808 nm si de 755 nm, ce reduc parul nedorit, indiferent de grosimea, culoarea sau de fototipul persoanei.

Preturile variaza in functie de zona, astfel: epilarea definitiva cu laser Dioda Eneka Pro – picior lung – 890 de lei. Pentru picior scurt, epilatul definitiv cu acelasi aparat costa 490 de lei, iar pentru epilarea definitiva a abdomenului, pretul este de 180 de lei. Pretul pentru epilare Full body este 2.000 Ron.

Sunt numeroase opinii laudative la adresa acestui centru de infrumusterare din Bucuresti, considerat de multi ca fiind cel mai bun. Si despre epilarea cu laser se vorbeste la superlativ, clientii spunand ca rezultatele au aparut rapid. Personalul centrului primeste, de asemenea, cuvinte de lauda, pentru dedicarea, amabilitatea si profesionalismul cu care efectueaza procedurile si cu care abordeaza clientii.

4. Eva Salon

Eva Salon a aparut in 2011 si numara, la momentul actual, 12 centre de epilare definitiva laser ce se afla in 10 orase, printre care si in Bucuresti. De fapt. Eva Salon este printre primele branduri romanesti care s-au axat pe epilare definitiva, iar pentru ca personalul este specializat in acest domeniu, este clar ca il presteaza foarte bine. Laserul de ultima generatie utilizat are trei lungimi de unda, astfel ca trateaza cu succes toate fototipurile pielii, oferind mai putina durere si rezultate mai bune.

Iata cateva preturi de la Eva Salon: epilare definitiva picior integral (inclusiv degete si linie bikini) – 600 de lei. Epilare definitiva brate integral si spate superior – 430 de lei, iar epilare definitiva Full body costa 1620 lei.

Pentru majoritatea clientilor, aceasta clinica de epilare definitiva din Bucuresti a reprezentat o experienta placuta, datorita profesionalismului si a bunei pregatiri de care a dat dovada personalul. Sunt apreciate, de asemenea, aparatura de ultima generatie si serviciile ireprosabile, care ii fac pe multi sa mentina o relatie de lunga durata cu acest centru.

5. Blooms Beauty

Salonul Blooms Beauty si-a limitat numarul serviciilor la patru, acestea fiind insa cele mai performante si cu rezultate dovedite, printre care se numara si epilarea definitiva laser. Esteticienele Blooms executa zilnic aceleasi proceduri, avand un bun control al aparatelor si o vasta experienta. Pentru epilarea definitiva, se utilizeaza un laser cu Dioda 808 prin fibra optica, de ultima generatie. Datorita faptului ca unda laser se transmite prin fibra optica, se asigura un flux continuu si constant al puterii, permitand setari adaptate fiecarei persoane.

Preturile variaza la Blooms in functie de zona, de la 50 la 350 de lei. Pentru picior integral, costul per sedinta este de 350 de lei, iar pentru brate integral, tariful pentru o sedinta este de 185 de lei. Epilarea definitiva Full Body beneficiaza de o reducere de 15% din costul total, ajungand la 725 de lei.

Cei care au mers la acest salon pentru epilare definitiva in Bucuresti se declara in majoritate incantati de rezultatele procedurilor si de felul cum au decurs sedintele. O impresie foarte buna a creat personalul care este bine pregatit si atent la toate nevoile clientului si care ofera toate informatiile de care este nevoie.

Concluziile noastre

In oricare dintre saloanele de epilare definitiva din Bucuresti prezentate in acest articol vei beneficia de aparatura performanta, reprezentata de lasere de ultima generatie. Personalul primeste aprecieri din partea clientilor, datorita bunei pregatiri, experientei si atentiei, astfel ca poti avea garantia unui lucru bine executat.

Poti opta pentru epilare definitiva pe diferite parti ale corpului sau all body, tariful variind in functie de acest aspect.