Meniu

Epilare definitiva faciala

Actualizat pe:

Toata lumea stie ca zona fetei este una extrem de sensibila, indiferent ca este vorba de barbati sau de femei, asa ca epilarea faciala definitiva poate parea intimidanta la inceput, dar nu trebuie sa fie asa. Metodele folosite in prezent sunt pe cat se poate de rapide, iar durerea nu mai reprezinta un motiv de ingrijorare ca in cazul metodelor de epilare traditionale.

Cu ajutorul tratamentului de epilare definitiva, o persoana poate scapa de parul nedorit fara nicio problema. Durata variaza, astfel ca o sedinta poare dura cinci minute, sau chiar o ora si jumatate, aproape doua ore. Persoanele care au fire de par inchise la culoare sunt cele care vor beneficia cel mai mult de epilarea cu laser, dar ea este recomandata tuturor tipurilor de par.

Tot ce trebuie sa stii despre epilare faciala definitiva: pretul si zonele pe care le poti corecta

Inainte de a alege epilarea faciala definitiva, exista cateva aspecte ce trebuie luate in considerare de orice persoana care planuieste sa apeleze la acest tip de tratament, prin care se numara pretul, beneficiile si modul in care se desfasoara procesul de epilare in sine.

Cei care vor sa afle mai multe informatii despre epilare faciala definitiva si pretul unei sedinte vor trebui sa se intereseze de el la salonul de infrumusetare unde planuiesc sa se duca, deoarece ofertele difera dintr-un loc in altul. O epilare faciala definitiva poate ajunge la 300 de lei pe sedinta, in timp ce un pachet cu 6 sedinte va fi 1500 de lei, iar unul cu 8 sedinte, 2000 de lei.

Bineinteles, nu toata lumea trebuie sa aleaga un pachet integral pentru fata: daca exista doar o zona care o deranjeaza, precum mustata, ea poate alege sa se concentreze doar asupra zonei respective. Astfel, exista epilare definitiva faciala pentru mustata, barbie, perciuni etc. Aici, pretul undei sedinte oscileaza intre 90 si 150 de lei.

Cum arata un tratament de epilare faciala definitiva?

Pentru rezultate cat mai bune, clienta trebuie sa respecte numarul de sedinte impus la inceputul tratamentului de epilare faciala definitiva. In caz contrar, daca sare peste sedinte s-ar putea sa observe ca nu a obtinut rezultatele pe care si le dorea la inceput si va fi nemultumita.

Un exemplu de tratament de epilare definitiva pentru fata cu laser este cel care se efectueaza la 4-6 saptamani si are nevoie de un minim de 6 sedinte pentru a obtine rezultate cat mai optime. Cei care vor sa se asigure ca vor mentine efectele pentru o perioada cat mai lunga de timp vor lua parte la niste sedinte de intretinere efectuate o data la 6-12 luni.

Prin urmare, chiar daca era o problema delicata in trecut, din cauza nivelului ridicat de sensibilitate din zona fetei, in prezent orice poate alege o epilare faciala, de multe ori chiar definitiva, prin care isi va imbunatati cu siguranta aspectul fetei. La final de tratament, clienta va observa o imbunatatire instanta a starii sale de spirit.