Meniu

Epilare definitiva inghinal

Actualizat pe:

Printre cele mai cautate proceduri de epilare se afla epilarea definitiva inghinala. Indepartarea parului din aceasta zona poate da numeroase batai de cap celei care isi doreste un aspect cat mai neted. Din fericire, tehnologia a ajuns intr-un punct in care poate sprijini numeroase tehnici de epilare, menite sa faca procesul in sine mult mai usor, mai rapid si mai putin dureros.

Pana de curand nu au existat multe discutii privind epilatul inghinal si epilarea definitiva, pe de-o parte din cauza rusinii si pe de alta parte pentru ca parul a reprezentant un simbol al feminitatii in trecut. Astazi, el este mai mult un aspect deranjant pentru majoritatea femeilor. De aceea, ele prefera sa caute metode prin care sa-l indeparteze.

Detalii cu privire la o epilare definitiva inghinala: pret, sedinte, durata

Inainte de a apela la o epilare definitiva inghinala este important ca o persoana sa tina cont de mai multe aspecte precum nivelul de sensibilitate al pielii sale si metoda pe care ar prefera sa o foloseasca. Rezultatele difera de la o tehnica la alta.

Mai multe detalii legate de epilare definitiva inghinala si pret se pot afla prin verificarea paginilor web ale clinicilor de infrumustere din zona in care locuieste persoana respectiva, sau printr-o vizita la salonul respectiv. Pretul poate fi influentat de mai mult factori, precum numarul de sedinte la care va lua parte clienta sau zona pe care planuieste sa o epileze definitiv.

De cele mai multe ori, este vorba de aproximativ 50 de lei pentru o sedinta de epilare in zona liniei bikinilor, 110 lei pentru o epilare inghinala totala fara interfesier si 170 de lei pentru o epilare inghinala total cu interfesier. Toata lumea isi doreste o epilare definitiva in zona intima, iar optiuni exista care sa satisfaca toate nevoile unei persoane.

Ce spun clientii despre epilarea definitiva inghinala?

Primul lucru pe care toata lumea trebuie sa-l stie este ca exista mai multe tipuri de epilare definitiva inghinala, precum cea normala, totala, French sau braziliana. Fiecare denumire este atribuita unui spatiu din zona intima, asa ca persoanele care isi doresc, spre exemplu, se elimine doar parul din zona slipului vor opta o epilare normala.

Cand vine vorba de epilarea definitiva inghinala, parerile sunt impartite. Exita trei tipuri diferite de laser in lume si fiecare este recomandat pentru un anumit tip de epiderma, asa ca experientele persoanelor care aleg epilarea cu laser s-ar pitea sa fie diferite.

Indiferent de caz, epilarea inghinala definitiva poate fi metoda care va duce la rezolvarea tuturor problemelor de disconfort din zona intima. Cei care nu isi doresc epilarea cu laser pot opta pentru alte variante precum ceara, crema epilatoare sau prin electroliza. Rezultatele nu vor fi intotdeauna definitive in cazul acestor metode, dar vor imbunatati situatia unei persoane.

Prin urmare, oricine isi doreste o epilare definitiva o poate avea, prin intermediul sedintelor cu laser la un salon de infrumusetare. Deja dupa prima sedinta de epilare definitiva va observa o imbunatatire a starii sale de spirit.