Meniu

Epilare definitiva Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Epilarea definitiva in Resita, precum si in alte orase din tara, a devenit unul dintre cele mai cautate servicii de infrumusetare si ingrijire a pielii. Atat femeile, cat si barbatii apeleaza la acest tratament pentru a indeparta parul nedorit de pe corp printr-o metoda nedureroasa, ce ofera rezultate pe termen lung si lasa in urma o piele catifelata. 

Mai multe saloane din Resita sunt specializate in aceasta procedura si au devenit optiuni avantajoase pentru persoanele interesate de epilarea cu laser, datorita eficientei tratamentului si raportului bun calitate-pret. Daca vrei sa faci o alegere corecta, este recomandat sa te documentezi in prealabil cu privire la activitatea saloanelor, lucru pe care il poti face prin parcurgerea acestui articol. 

Care este pretul unei sedinte de epilare definitiva in Resita?

Pentru a iti face o idee cu privire la costurile pe care le implica epilarea definitiva la unul dintre saloanele din Resita, am alcatuit un tabel in care figureaza numele celor mai apreciate saloane si tarifele pe care le practica pentru o sedinta de epilare cu laser:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare definitiva
Rating
Website
Divin Beauty
Clinica-Verificata
50-500 Ron
 • O sedinta de Epilare definitiva variaza intre 50-500 Ron
 • Servicii de calitate ireprosabila
 • Rezultate satisfacatoare
 • Personal bine instruit si amabil
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie si organizare
Roabaris Relax
50-400 Ron
 • O sedinta de Epilare definitiva variaza intre 50-400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate vizibile
 • Profesionalism si amabilitate
 • Curatenie si organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul saloanelor pe care le poti alege pentru epilare definitiva in Resita

Raportul bun calitate-pret si folosirea unor tehnologii performante la capitolul epilarii definitive sunt cateva dintre criteriile pe care le indeplinesc cele mai reputate saloane din Resita, spre care te poti indrepta daca vrei sa renunti la metodele conventionale de indepartare a parului nedorit. 

Mai jos poti afla mai multe detalii despre aceste saloane:

1. Divin Beauty

La Divin Beauty, salon de infrumusetare, poti beneficia de epilare definitiva si de alte proceduri moderne de ingrijire a pielii, de remodelare corporala si faciala. Pentru epilarea cu laser, se folosesc dispozitive performante, care sunt remarcabile prin eficienta si prin vizibilitatea rezultatelor inca de la prima sedinta. Siguranta si confortul clientilor sunt pe primul loc pentru specialisti, care pun la dispozitie un protocol personalizat de tratament.

Epilarea definitiva cu laser costa intre 50 si 500 de lei.

Persoanele care au trecut pragul salonului si care si-au exprimat parerea in mediul online se declara multumite din toate punctele de vedere, spunand ca serviciile sunt de calitate ireprosabila si depasesc asteptarile. Salonul este curat, organizat si amplasat intr-o zona usor accesibila. Se foloseste aparatura de ultima generatie, iar rezultatele sunt satisfacatoare. Personalul este bine instruit, amabil si programarile se respecta.

Vezi parerile pacientilor despre Divin Beauty
Vezi Pareri

2. Roabaris Relax

Epilare Definitiva by Roabaris este un salon din Resita pe care il poti alege pentru servicii calitative si in cadrul caruia se folosesc tehnologii performante de epilare definitiva cu laser. Toate procedurile sunt menite sa contribuie la imbunatatirea starii de spirit si aspectului fizic a celor care trec pragul salonului. Personalul este bine pregatit si mizeaza pe instruirea continua, acordand atentie ultimelor noutati din domeniul infrumusetarii. 

Sedinta de epilare cu laser costa intre 50 si 400 de lei. 

Salonul este curat, bine aranjat si dotat, iar majoritatea persoanelor care l-au ales il recomanda mai departe. Prin recenzii in mediul online, cativa clienti mentioneaza ca serviciile sunt de calitate si ca rezultatele sunt vizibile. Profesionalismul si amabilitatea sunt doua calitati apreciate ale personalului. 

Concluzii

Epilarea definitiva cu laser este unul dintre tratamentele din domeniul beauty de care poti beneficia in Resita, in cadrul saloanelor dotate cu dispozitive performante, necesare pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.