Meniu

Epilare definitiva Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Mai multe saloane specializate in epilare definitiva din Targoviste se bucura de aprecierea unui numar mare de clienti, fiind optiuni principale pentru cei care locuiesc in acest oras si vor sa beneficieze de o metoda moderna, eficienta si sigura de indepartare a parului nedorit. Dupa epilarea cu laser, foliculita dispare si pielea devine mai fina. 

Pentru ca rezultatele sa fie vizibile de la primele sedinte, in saloanele din Targoviste se folosesc tehnologii performante. In functie de culoarea pielii si de firul de par, numarul de sedinte variaza de la o persoana la alta. Procedura nu este dureroasa si rezultatele se pastreaza vreme indelungata.  

Care sunt preturile pentru epilare definitiva in Targoviste?

In Targoviste, costurile pe care le implica epilarea definitiva depind cel mai mult de dimensiunea zonei care va fi epilata si de numarul necesar de sedinte. In tabelul de mai jos figureaza pretul unei sedinte de epilare cu laser pentru brate si picioare integral, in cadrul celor mai apreciate saloane:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare definitiva
Rating
Website
Beauty Club
Clinica-Verificata
500 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 500 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Profesionalism si dedicare
 • Curatenie
 • Atmosfera placuta
Nefertiti
450 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 450 Ron
 • Servicii calitative
 • Rezultate bune
 • Profesionalism si amabilitate
 • Munca in echipa
Epilare definitiva
250 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 250 Ron
 • Proceduri eficiente
 • Tehnologii moderne
 • Rezultate bune
 • Personal bine pregatit
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun salon de epilare definitiva din Targoviste?

Epilarea definitiva, procedura disponibila la mai multe saloane din Targoviste, se adreseaza persoanelor care vor sa elimine parul nedorit printr-o metoda eficienta, implicand o investitie cu rezultate pe termen lung. Pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor, trebuie sa alegi unul dintre saloanele ce folosesc tehnologii performante.

Iata care sunt cele mai bune variante pentru cei care locuiesc in Targoviste:

1. Beauty Club

Beauty Club din Targoviste aduce in prim-plan o gama vasta de servicii din domeniul infrumusetarii, unul dintre acestea fiind epilarea definitiva. Este propus un catalog complex din care fac parte tratamente de ingrijire faciala si corporala, efectuate de profesionisti care folosesc aparatura performanta. La acest centru de infrumusetare se mizeaza pe o abordare personalizata, motiv pentru care personalul ofera consiliere gratuita inainte de orice procedura. 

Pentru brate lung, sedinta de epilare definitiva costa 300 lei. Pentru picioare lung, sedinta are tariful de 500 lei. 

Persoanele care au ales acest salon pentru epilare definitiva se declara multumite de rezultate si il recomanda si altora. Clientii se declara impresionate de calitatea serviciilor si scot in evidenta mai multe trasaturi ale personalului, printre care profesionalismul, amabilitatea si dedicarea. Salonul este curat si atmosfera este placuta, calda si primitoare. 

Vezi parerile pacientilor despre Beauty Club
Vezi Pareri

2. Nefertiti

Cu o echipa numeroasa formata din specialisti in domeniul infrumusetarii, Nefertiti este unul dintre cele mai bune saloane din Targoviste pe care le poti alege pentru epilarea definitiva. Aici sunt disponibile mai multe tratamente de remodelare corporala si proceduri cosmetice, aplicate de catre personal cu experienta, ce foloseste produse de calitate si aparatura moderna, respectand cerintele cu privire la calitatea si eficienta procedurilor. 

Sedinta de epilare definitiva costa 250 lei pentru brate si 450 pentru picioare.

Majoritatea persoanelor care au ales salonul Nefertiti sunt multumite de calitatea serviciilor, iar o parte dintre acestea si-au exprimat aprecierea fata de personal prin recenzii in mediul online. Este laudata munca in echipa si specialistii sunt caracterizati de profesionalism si amabilitate. Rezultatele se ridica la nivelul asteptarilor.

3. Epilare definitiva

Specializat in epilare definitiva, acest salon din Targoviste propune oferte avantajoase si pachete de epilare la preturi reduse, fiind o varianta buna pentru cei care locuiesc in acest oras sau in apropiere. Se mizeaza pe o abordare personalizata, fiecare client beneficiind de un plan de tratament individual, in cadrul caruia se utilizeaza numai aparatura performanta. 

Pretul sedintei de epilare progresiv definitiva brate (fara antebrate) este de 70 lei, iar pentru picioare integral 250 lei.  

Majoritatea persoanelor care au ales aceasta locatie sunt multumite de rezultatele pe care le-au obtinut in urma epilarii definitive. Ele noteaza ca avantaje existenta unor tehnologii eficiente si moderne in cadrul salonului, curatenia si pregatirea personalului.

Concluzii

Acestea sunt cele mai apreciate saloane din Targoviste atunci cand vine vorba despre epilare definitiva, un serviciu a carui popularitate se afla in crestere atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor. Se poate epila orice zona a corpului, iar intre sedinte trebuie respectat un interval de cateva saptamani. Specialistii iti vor oferi toate sfaturile necesare si vor crea un plan de tratament tinand cont de trasaturile pielii si firului de par.