Meniu

Remodelare corporala Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti faci programare la un tratament de remodelare corporala in Buzau? Poate vrei sa scazi cativa centimetri in talie sau sa elimini grasimea din anumite zone ale corpului, cum ar fi bratele. Acestea sunt motive bine intemeiate pentru a apela la astfel de proceduri, mai ales daca sportul si dieta nu te ajuta. 

In Bacau, astfel de servicii sunt disponibile in cadrul unor clinici si saloane de infrumusetare. Cateva dintre ele se bucura de o reputatie foarte buna si au devenit optiuni principale in randul persoanelor care vor sa obtina rezultate vizibile si sa ajunga mai rapid la forma dorita. In acest articol poti afla care sunt locatiile respective si de ce sunt considerate a fi de top. 

Interval de preturi pentru tratamente de remodelare corporala in Buzau

Tratamentele de remodelare corporala fac referire la diverse proceduri folosite pentru eliminarea tesutului adipos si imbunatatirea circulatiei sangelui, iar in Buzau sunt disponibile numeroase astfel de proceduri. Pentru a obtine rezultatele dorite, sunt necesare mai multe sedinte. Ca sa iti faci o idee cu privire la costurile pe care le implica aceste tratamente, iti prezentam intervalul de tarife practicate in cadrul celor mai reputate clinici si saloane:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Remodelare corporala
Rating
Website
DermaBeauty
Clinica-Verificata
500-1.820 Ron
 • Pretul unei sedinte de Remodelare corporala este 500-1.820 Ron
 • Servicii de top
 • Profesionalism, implicare si atentie
 • Amabilitate din partea medicilor si asistentelor
 • Atmosfera placuta
 • Respectarea programarii
IQ Revital Med
150-400 Ron
 • Pretul unei sedinte de Remodelare corporala este 150-400 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Atmosfera calduroasa
Siluette
70-200 Ron
 • Pretul unei sedinte de Remodelare corporala este 70-200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Rezultate vizibile rapid
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici si saloane poti beneficia de tratamente de remodelare corporala in Buzau?

Acum ca ai vazut intervalul de preturi pentru tratamente de remodelare corporala, urmeaza sa afli mai multe despre activitatea clinicilor si saloanelor de top din Buzau: 

1. DermaBeauty Clinique

DermaBeauty Clinique este optiunea principala a persoanelor care locuiesc in Buzau si sunt interesate de tratamente de remodelare corporala. Este disponibila o gama variata de proceduri estetice moderne, al caror scop este de a imbunatati aspectul facial si corporal. Serviciile premium sunt oferite intr-un protocol de tratament personalizat, in functie de caracteristicile individuale. Din echipa clinicii fac parte medici specialisti si terapeuti, care sunt la curent cu ultimele noutati din domeniu si se afla intr-o continua pregatire.

La DermaBeauty Clinique, intervalul de preturi pentru tratamente de ingrijire si remodelare corporala este de 500-1.820 lei pe sedinta. 

Clinica medicala a primit feedback pozitiv din partea mai multor persoane care i-au trecut pragul si care o recomanda. Acestea au numai cuvinte de lauda pentru medici, pe care ii descriu ca fiind profesionisti, amabili, implicati, atenti si dedicati. Atmosfera este primitoare si programarile se respecta. Serviciile sunt de top si se ridica la standarde premium. 

Vezi parerile pacientilor despre DermaBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. IQ Revital Med

Cu servicii din domeniul nutritiei si remodelarii corporale, IQ Revital Med este o optiune foarte buna pentru locuitorii din Buzau. Misiunea acestei clinici este de a veni cu solutii complete pentru pacientii care se confrunta cu probleme de greutate, propunand o abordare ce consta in planuri nutritionale personalizate si proceduri noninvazive de remodelare corporala, pentru accelerarea si mentinerea rezultatelor. Sunt disponibile tehnologii de ultima generatie, care asigura o experienta confortabila si tratamente eficiente.  

Pentru remodelare corporala, preturile pe sedinta variaza intre 150 si 400 lei. 

IQ Revital Med este o clinica moderna, unde se ofera servicii de calitate exceptionala. Asa reiese din parerile exprimate de cativa pacienti, care o recomanda nu numai pentru calitatea procedurilor, ci si pentru atmosfera calduroasa. Echipa da dovada de profesionalism si amabilitate, atitudinea personalului fiind notata pozitiv.

3. Siluette

Salonul Siluette din Buzau vine in intampinarea persoanelor care vor sa faca proceduri de remodelare corporala cu un catalog variat de tratamente din aceasta sfera. Cu o experienta de peste 9 ani, salonul propune servicii menite sa contribuie la obtinerea unei forme armonioase, fiind utilizate tehnici si aparatura care sa accelereze eliminarea depozitelor de grasimi si tonifierea corpului. 

Pentru tratamente de remodelare corporala, vei achita intre 70 si 200 lei pe sedinta.

Serviciile sunt de inalta calitate si atmosfera din salon este placuta si relaxanta. In recenziile lor din mediul online, clientii spun ca la Siluette au obtinut rezultatele dorite intr-un timp scurt. Personalul este apreciat pentru profesionalism, acesta fiind unul dintre motivele pentru care majoritatea clientilor doresc sa revina. 

Concluzii

Procedurile de remodelare corporala, dintre care multe sunt disponibile si in Buzau, sunt metode eficiente de reducere a tesutului adipos si de a ajunge la silueta dorita. Numarul de sedinte depinde de tratamentul pe care il alegi si de rezultatul la care vrei sa ajungi. Specialistii te vor ajuta sa faci o alegere corecta si vor contura planuri de tratament adaptate cerintelor si nevoilor tale.