Meniu

Remodelare corporala Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot mai multi oameni se arata interesati de procedurile de remodelare corporala din Iasi, lucru valabil si in alte orase mari din Romania. Motivul este ca dieta si exercitiile fizice nu sunt intotdeauna suficiente pentru a ajunge la forma dorita, mai ales ca grasimea din unele zone ale corpului este dificil de eliminat. 

Cu ajutorul tratamentelor de remodelare corporala, cum ar fi Velashape, criolipoliza sau radiofrecventa, persoanele care sunt nemultumite de aspectul si tonusul pielii sau de excesul de grasime isi pot imbunatati rapid aspectul fizic. Folosind aparaturii de ultima generatie, specialistii din domeniul esteticii si infrumusetarii asigura proceduri nedureroase si eficiente. In Iasi, numeroase clinici de remodelare corporala au adoptat deja ultimele tehnologii din domeniu.

Care este intervalul de pret pentru tratamente de remodelare corporala in Iasi?

La clinicile si centrele de remodelare corporala din Iasi sunt disponibile foarte multe tratamente, iar preturile variaza in functie de aparatura folosita, de durata sedintei si de complexitatea procedurii. Tabelul de mai jos surprinde intervalul de preturi pentru aceste tratamente in cadrul celor mai apreciate locatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Remodelare corporala
Rating
Website
Programare Online
aBeauty Clinique
1 Clinica-Verificata
498 Ron
 • Pretul pentru un tratament de Remodelare corporala porneste de la 498 Ron
 • Remodelare corporala eficienta
 • Specialisti cu o buna pregatire
 • Rezultate ireprosabile
 • Echipamente si tehnologii de ultima generatie
 • Tratamente si proceduri personalizate
Q Estetic
2
200 Ron
 • Pretul pentru un tratament de Remodelare corporala porneste de la 200 Ron
 • Servicii premium
 • Profesionalism, amabilitate si atentie
 • Tratamente personalizate
 • Rezultate vizibile rapid
 • Comunicare eficienta
 • Atmosfera relaxanta
Beauty Code
3
160 Ron
 • Pretul pentru un tratament de Remodelare corporala porneste de la 160 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Explicatii si consiliere pentru alegerea tratamentului potrivit
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
21 Beauty
200 Ron
 • Pretul pentru un tratament de Remodelare corporala porneste de la 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Echipa foarte bine pregatita
 • Amabilitate si transparenta
 • Aparatura moderna
 • Atmosfera placuta
Ellisium
80 Ron
 • Pretul pentru un tratament de Remodelare corporala porneste de la 80 Ron
 • Servicii de calitate impecabila
 • Personal amabil si profesionist
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Preturi foarte bune
 • Locatie curata si frumos amenajata
New Body
50 Ron
 • Pretul pentru un tratament de Remodelare corporala porneste de la 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate vizibile in scurt timp
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Aparatura performanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cele mai bune clinici specializate in remodelare corporala din Iasi?

Iasi este un oras care ofera multe optiuni la capitolul de remodelare corporala, ca urmare a numarului mare de centre de infrumusetare si clinici specializate in aceasta sfera. Pentru rezultate conform asteptarilor si pentru o varietate impresionanta de tratamente, poti sa alegi una dintre clinicile care se bucura de aprecierea persoanelor care le-au trecut pragul si care asigura un raport bun calitate-pret.

Variantele prezentate in clasamentul de mai jos indeplinesc cerintele unui potential client la tratamente de remodelare corporala, devenind optiuni principale pentru oamenii care locuiesc in Iasi sau in apropiere: 

1. aBeauty Clinique

Esti in cautarea unui centru de remodelare corporala din Iasi unde sa obtii rezultate excelente si unde sa fii atent indrumat si supravegheat de un personal experimentat? aBeauty Clinique iti poate fi de ajutor! De la tratamente eficiente pana la proceduri atent realizate de remodelare corporala, vei avea parte de un act medical corect si de rezultate ireprosabile cu efecte de lunga durata. Procedura de BodyShape efectuata cu ajutorul echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie se dovedeste a fi mai eficienta decat tratamentele cu infrarosu, radiofrecventa si vacuum, datorita tehnologiei avansate utilizate. Colectivul este bine format in domeniul esteticii, acordand pacientilor evaluari corporale de specialitate si planuri personalizate de tratament, pentru ca acestia sa ajunga la rezultatul dorit.

Pretul aplicat pentru remodelarea corporala porneste de la 498 lei si ajunge la 1.326 lei.

In cele peste doua sute de recenzii, majoritatea pacientilor se declara multumiti atat de tratamentele faciale, cat si de cele corporale. Specialistii din cadrul aBeauty Clinque din Iasi acorda o atentie sporita procedurilor puse in aplicare, astfel incat rezultatele obtinute sa fie ireprosabile. Acestia au acces la aparaturi, echipamente si tehnologii de ultima generatie, cu ajutorul carora toate procedurile si tratamentele de infrumusetare aplicate sunt eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Q Estetic

La Q Estetic, clinica de infrumusetare din Iasi, poti gasi un catalog variat de tratamente si proceduri de ingrijire a pielii si remodelare corporala. Datorita aparaturii ultraperformante din dotarea clinicii, specialistii ofera rezultate care erau posibile candva doar prin interventii chirurgicale. Se folosesc tehnologii de ultima ora, iar specialistii care profeseaza in cadrul clinicii pun accent pe calitate, confort si confidentialitate. In lista de servicii se regasesc tratamente de remodelare si estetica corporala disponibile in premiera in acest oras. 

Tratamentele de remodelare corporala au un pret cuprins intre 200 si 2.450 lei pe sedinta. 

Serviciile oferite de clinica Q Estetic sunt de calitate premium, conform parerilor exprimate de pacienti in mediul online. Acestia spun ca au beneficiat de proceduri convenabile, personalizate si de rezultate vizibile rapid. Se foloseste aparatura performanta iar atmosfera din clinica este relaxanta si primitoare. Cat despre personal, acesta da dovada de profesionalism, amabilitate, pregatire, atentie si comunicare foarte buna, tratamentele fiind explicate pas cu pas.

3. Beauty Code

O alta clinica din Iasi pe care o poti alege pentru diverse proceduri de remodelare corporala este Beauty Code. Gama de servicii acopera mai multe solutii medical-estetice, fiind utilizate cele mai performante tehnologii de la ora actuala din domeniul beauty. Clinica de estetica faciala si corporala gazduieste o echipa formata din specialisti care mizeaza pe tratamente personalizate, conturate in raport cu nevoile specifice. Obiectivul principal este de a oferi servicii de inalta calitate, cu ajutorul carora fiecare persoana care trece pragul clinicii sa ajunga la rezultatele dorite. 

Tariful pentru tratamente de remodelare corporala variaza intre 160 si 9.400 lei. 

Mai multe persoane recomanda Beauty Code, dupa ce au obtinut rezultate conform asteptarilor si au beneficiat de servicii de calitate. Atmosfera din clinica este prietenoasa si se respecta conditii stricte de igiena. Personalul este caracterizat de profesionalism si amabilitate, fiind laudat pentru faptul ca explica fiecare procedura pas cu pas. Clientii sunt ajutati sa aleaga tratamentele care se potrivesc cel mai bine corpului lor. 

4. 21 Beauty

La clinica de remodelare corporala 21 Beauty din Iasi este propusa o gama vasta de tratamente faciale si corporale. Acestea sunt efectuate de catre o echipa cu expertiza, interesata de ultimele noutati din domeniul beauty. Scopul este de a ajuta clientele sa isi puna frumusetea in valoare si de a ajunge la forma dorita. Calitatea premium a serviciilor este garantata atat prin experienta specialistilor, cat si de folosirea aparaturii de ultima generatie si a dispozitivelor ultramoderne. 

La sectiunea remodelare corporala, preturile sunt cuprinse intre 200 si 1.270 lei pe sedinta.

Din recenziile ce pot fi consultate pe internet, reiese ca echipa clinicii este foarte bine pregatita si ca serviciile sunt de calitate. Atmosfera este placuta si nevoile clientilor se afla pe primul loc. Locatia este primitoare si dotata cu aparatura moderna. Rezultatele sunt foarte bune, iar personalul este profesionist, amabil si transparent. 

5. Ellisium

Salon Ellisium este o alta locatie din Iasi spre care te poti indrepta pentru tratamente de remodelare corporala si solutii adaptate caracteristicilor pielii si corpului tau. Se ofera o gama complexa de tratamente, menite sa ajute persoanele care trec pragul salonului sa se simta bine in pielea lor si sa ajunga mai usor la greutatea si forma dorita. Se folosesc produse de la branduri de top si aparatura moderna, iar tehnicile pe care personalul le aplica sunt imbunatatite constant. 

Pentru tratamentele de remodelare corporala preturile pornesc de la 80 lei/sedinta.

Sute de persoane si-au relatat experienta avuta la salonul Ellisium, iar cele mai multe pareri sunt pozitive. Atmosfera din salon este primitoare, preturile sunt foarte bune, locatia este curata si frumos amenajata. Serviciile sunt de calitate impecabila, iar personalul este amabil, profesionist si sociabil. De asemenea, rezultatele sunt pe masura asteptarilor. 

6. New Body

La salonul New Body din Iasi vei gasi o gama variata de proceduri din categoria remodelarii corporale. Cu o experienta de peste 20 de ani in industria de profil, salonul cu specializare in fizioterapie furnizeaza servicii personalizate. Se fac investitii in specializarea personalului si in adoptarea celor mai noi tehnologii din domeniu, care sustin calitatea fiecarei proceduri efectuate. Se mizeaza pe dezvoltare continua, pe calitate si responsabilitate.   

Daca vrei sa te programezi la tratamente de remodelare corporala, vei plati intre 50 si 100 lei pe sedinta.

Acest salon se bucura de feedback pozitiv din partea mai multor clienti, care au mentionat in recenziile lor ca personalul este specializat si ca salonul este dotat cu aparatura inalt performanta. Rezultatele se vad in scurt timp, iar serviciile sunt de calitate. Specialistii care lucreaza aici dau dovada de amabilitate si profesionalism, un alt aspect apreciat fiind atmosfera relaxanta si pozitiva.

Concluzii

Dupa cum arata clasamentul prezentat anterior, Iasi este un oras cu multe variante de saloane si clinici unde se pot face diverste tratamente corporale. Acestea indeplinesc cele mai exigente cerinte si se aliniaza noutatilor din domeniu, facand investitii in personal si in aparatura deopotriva. Pentru rezultate conform asteptarilor, se recomanda alegerea unei clinici sau unui salon cu reputatie buna, care se remarca prin raportul bun calitate-pret si prin diversitatea de proceduri oferite.