Meniu

Remodelare corporala Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai decis sa apelezi la proceduri de remodelare corporala in Valcea? In aceasta categorie intra procedurile si tehnicile menite sa imbunatateasca aspectul anumitor zone ale corpului, afectate de grasimea in exces, de celulita si unde pielea si-a pierdut elasticitatea.    

Dupa cateva sedinte, vei observa o reducere a tesutului adipos si o imbunatatire a aspectului pielii. Un alt efect pozitiv al acestor tratamente este acela ca favorizeaza o buna circulatie a sangelui. De aceste proceduri poti beneficia si in Valcea, in cadrul unor clinici si saloane specializate. 

Remodelare corporala in Valcea: cat costa o sedinta de tratament?

Exista multe proceduri de remodelare corporala pe care le poti alege la clinicile din Valcea. Acestea se diferentiaza prin modul de actiune, principiul de functionare al aparatului si prin rezultate. Fiecare persoana care apeleaza la astfel de tratamente va beneficia de o abordare personalizata. Tariful pe sedinta este diferit de la o procedura la alta, iar in tabelul de mai jos figureaza intervalul de preturi in cadrul celor mai reputate clinici din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Remodelare corporala
Rating
Website
Slim Line
Clinica-Verificata
100-1.000 Ron
 • Pretul unei sedinte de Remodelare corporala este 100-1.000 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Echipa profesionista, orientata catre client
 • Amabilitate
 • Atmosfera relaxanta
 • Curatenie
Gena Clinique
60-1.424 Ron
 • Pretul unei sedinte de Remodelare corporala este 60-1.424 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate
 • Aparatura de ultima generatie
Finestet Line
50-400 Ron
 • Pretul unei sedinte de Remodelare corporala este 50-400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Personal amabil
 • Planuri de tratament personalizate
 • Aparatura moderna
Contour Beauty
90-170 Ron
 • Pretul unei sedinte de Remodelare corporala este 90-170 Ron
 • Rezultate bune
 • Specialisti cu experienta
 • Amabilitate
 • Aparatura moderna
Anastasia
65-700 Ron
 • Pretul unei sedinte de Remodelare corporala este 65-700 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate bune
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie la nevoile clientului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici si saloane pentru tratamente de remodelare corporala in Valcea

Pentru rezultate conform asteptarilor si pentru un raport bun calitate-pret, trebuie sa te orientezi catre saloanele si clinicile din Valcea care au primit feedback pozitiv din partea unui numar mare de clienti si care ofera o diversitate de proceduri de remodelare corporala. Acestea sunt: 

1. Slim Line

Slim Line este un centru de infrumusetare din Valcea unde poti beneficia de o gama completa de servicii premium de infrumusetare si remodelare corporala. In functie de nevoi si obiective, fiecare persoana beneficiaza de solutii inovatoare si personalizate, propuse in urma consultatiei specializate. Se folosesc cele mai performante echipamente din domeniu si produse profesionale, ceea ce asigura calitatea si siguranta fiecarei proceduri. Echipa este formata din specialisti care se ocupa de realizarea si aplicarea protocoalelor de tratament. 

Pentru tratamente de remodelare corporala, pretul unei sedinte este cuprins intre 100 si 1.000 lei, in functie de procedura si de zona asupra careia se intervine. 

Serviciile de la centrul Slim Line sunt de foarte buna calitate. Personalul este amabil, profesionist si orientat catre client. Atmosfera este relaxanta si tratamentele au efect surprinzator. De asemenea, centrul este curat si modern. 

Vezi parerile pacientilor despre Slim Line
Vezi Pareri

2. Gena Clinique

Servicii de remodelare corporala sunt disponibile si la Gena Clinique din Valcea, unde se propun tratamente de ultima generatie din sfera beauty. Profesionistii din domeniu care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei clinici folosesc tehnologii de ultima ora pentru a asigura rezultate conform asteptarilor. Se promoveaza un stil de viata sanatos si se asigura proceduri care sa contribuie la acest aspect. 

Pretul tratamentelor de remodelare corporala variaza intre 60 si 1.424 lei pe sedinta. 

Serviciile de la Gena Clinique sunt de inalta calitate, potrivit clientilor care si-au impartasit experienta prin recenzii. Locatia este frumoasa si se foloseste aparatura de ultima generatie. Cat despre personal, acesta e bine pregatit si amabil.

3. Finestet Line

Finestet Line este un cabinet din Valcea, specializat in estetica faciala si remodelare corporala. Se asigura o gama vasta de tratamente profesionale, in raport cu ultimele noutati din domeniu. Activitatea este coordonata de catre Alina Constantinescu, specialist certificat in cosmetologie. Sunt prioritizate calitatea serviciului si confortul celor care trec pragul cabinetului. 

Pretul unei sedinte variaza intre 50 si 400 lei pentru tratamente de remodelare corporala.

Mai multe persoane recomanda cabinetul Finestet Line, datorita calitatii serviciilor si profesionalismului de care da dovada personalul. Acesta este bine instruit si ofera planuri de tratament in raport cu trasaturile si nevoile individuale. Se pune accent pe curatenie si se foloseste aparatura moderna. 

4. Contour Beauty

Persoanele care locuiesc in Valcea si vor sa beneficieze de tratamente moderne de remodelare corporala se pot orienta catre centrul Contour Beauty. Fiecare client primeste sugestii personalizate, fiind propuse numeroase terapii non-invazive. Serviciile sunt de calitate premium si sunt puse la dispozitie de catre o echipa formata din profesionisti. Pentru a reusi sa asigure intotdeauna calitatea procedurilor, personalul centrului se afla intr-o permanenta instruire.

In ceea ce priveste costurile, tratamentele de remodelare corporala costa intre 90 si 170 lei pe sedinta. 

Cativa dintre cei care au trecut pragul acestui centru ii recomanda serviciile si spun ca rezultatele au fost vizibile inca de la primele sedinta. Sunt notate ca avantaje curatenia, aparatura moderna si atitudinea personalului. Echipa este formata din specialisti interesati de ultimele proceduri din domeniu. 

5. Anastasia

Centrul Anastasia completeaza clasamentul celor mai bune variante pe care le au cei din Valcea interesati de proceduri de remodelare corporala. Lista de servicii reuneste numeroase tratamente de ingrijire corporala si de infrumusetare, fiind disponibila inclusiv consultanta nutritionala. Calitatea este asigurata de o echipa de profesionisti, care folosesc tehnologii de varf. 

Vei plati intre 65 si 700 lei pe sedinta daca alegi tratamente de remodelare corporala la acest centru. 

Majoritatea clientilor se declara multumiti de serviciile centrului. Procedurile sunt eficiente si centrul este dotat cu echipamente performante. Personalul este laudat pentru calitati ca profesionalismul, amabilitatea si atentia la nevoile clientului. 

Concluzii

In prezent, exista numeroase tratamente de remodelare corporala si dispozitive revolutionare, multe dintre acestea fiind disponibile inclusiv in Valcea. Cateva saloane si clinici de infrumusetare au adoptat ultimele tehnologii din domeniul esteticii non-invazive si pun la dispozitia clientilor modalitati eficiente de eliminare a tesutului adipos in exces.