Meniu

Remodelare corporala

Actualizat pe:

Inceputul unui nou an este, de obicei, momentul in care oamenii isi stabilesc obiectivele pe care sa le atinga pe parcursul acestuia, iar unul dintre cele mai intalnite obiective este pierderea in greutate, motiv pentru care salile de sport si centrele cosmetice, unde se realizeaza proceduri si tratamente de remodelare corporala, sunt luate cu asalt.
Cu toate acestea, numarul celor care isi continua acest proces de schimbare a stilului de viata scade pe masura ce trece timpul, mai ales in ceea ce priveste salile de sport. Asa se face ca unele femei se decid la inceputul primaverii sa reia tratamentele de remodelare corporala, sperand la rezultate imediate. Numai ca acest lucru nu este chiar posibil. De aceea, in continuare este prezentat modul in care aceste proceduri pot oferi cele mai eficiente rezultate.

Ce ar trebui stiut despre procedurile de remodelare corporala?

In domeniul cosmeticii exista numeroase tratamente si aparate de remodelare corporala care au metode diferite de a actiona la nivelul corpului, de obicei localizat pe o anumita problema inestetica.
Acest lucru face ca specialistii sa recomande combinarea a mai multor tipuri de tratamente, pentru a se obtine efectele dorite. In plus, efectuarea unor tratamente corporale, alaturi de un regim de viata sanatos, care implica un regim alimentar echilibrat si variat si un program de exercitii fizice, va face ca rezultatele obtinute sa fie unele dintre cele mai bune.
De asemenea, procedurile de ajustare a copului sunt mai eficiente atunci cand sunt efectuate pe o perioada mai indelungata, de exemplu, o sedinta ar trebui sa dureze aproximativ 30 de minute – desigur, durata unei sedinte variaza si in functie de tipul procedurii – iar un tratament trebuie sa fie format din mai multe sedinte – 5-10 sedinte.

Care sunt cele mai moderne si populare proceduri de remodelare corporala?

Procedurile de remodelare corporala se adreseaza persoanelor care se confrunta cu diferite probleme, cum ar fi celulita de orice grad, un depozit de grasime care nu scade prin dieta sau exercitii fizice, retentie de apa, lasarea pielii dupa slabit, recapatarea tonusului abdominal dupa nastere.
Tocmai de aceea si tipul procedurilor care pot fi efectuate sunt diferite, pentru a combate si ameliora diversele probleme corporale cu care se confrunta oamenii. Unele dintre cele mai populare tratamente de remodelare corporala, care sunt moderne si eficiente, sunt:

  • impachetarile corporale, care pot fi de mai multe feluri: la rece sau la cald, cu diferite substante, care au ca efect anticelulitic si reduc depozitele de grasime;
  • drenajul limfatic – o forma de masaj care are ca scop stimularea eliberarii toxinelor, masaj eficient in eliminarea apei din organism si reducerea celulitei;
  • mezoterapia – care consta in injectii cu un cocktail de vitamine si minerale;
  • cavitatia – mai este cunoscuta ca si „liposuctie nechirurgicala”;
  • criolipoliza – are rolul de a elimina celulele adipoase prin inghetare.

In concluzie, oamenii au posibilitate de a alege dintr-o gama variata de proceduri care sunt utile in procesul de remodelare corporala, astfel incat sa poata gasi cea mai potrivita solutie pentru ei.