Meniu

VelaShape Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tratamentul cu Velashape in Brasov se bucura de o atentie tot mai mare din partea persoanelor interesate de tratamente non-invazive, moderne si eficiente de remodelare corporala, deoarece contribuie la reducerea grasimii si a celulitei, fiind o procedura la finalul careia pielea are un tonus si un aspect imbunatatit. 

Este o procedura ideala pentru persoanele care prefera sa evite interventiile chirurgicale de eliminare a grasimii in exces din anumite zone ale corpului, cum ar fi abdomenul sau bratele. Nu necesita perioada de recuperare si are mai multe beneficii, printre care stimularea circulatiei sangvine si reducerea laxitatii pielii (pielea lasata). 

Cat costa o sedinta Velashape in Brasov?

Tratamentul cu Velashape, care este un echipament ce incalzeste tesutul prin actiunea razelor infrarosii si radiofrecventei bipolare, este disponibil in cadrul a cateva centre specializate din Brasov. In continuare, poti vedea care este tariful pentru aceasta procedura:

Top Clinici
Top Clinici
Pret VelaShape
Rating
Website
Programare Online
aBeauty Clinique
1 Clinica-Verificata
1.010 Ron
 • Pretul unui tratament VelaShape porneste de la 1.010 Ron
 • Tehnologie performanta
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Consultanta gratuita
Exia Beauty
2
350 Ron
 • Pret tratament VelaShape 350 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit, pasionat si atent la detalii
 • Solutii personalizate si rezultate vizibile
 • Aparatura de ultima generatie
 • Buna organizare
 • Preturi rezonabile
Skin Laser Clinic
3
346 Ron
 • Pret tratament VelaShape 500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici si terapeuti bine pregatiti, atenti la detalii
 • Raport bun calitate-pret
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera placuta
 • Sistemul de programari ar putea fi imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face tratamentul Velashape in Brasov?

Daca locuiesti in Brasov si te intereseaza tehnologia Velashape, te poti adresa unuia dintre urmatoarele centre, considerate a fi cele mai bune din oras la capitolul remodelarii corporale: 

1. aBeauty Clinique

Datorita portofoliului complet de servicii din cadrul salonului aBeauty Clinique din oras, oricine poate beneficia de o sedinta Velashape in Brasov. Scopul tratamentului este de a indeparta grasimea nedorita, celulita si pielea flasca. De efectuarea procedurii se ocupa specialisti in domeniu, care dispun de cunostintele necesare pentru a oferi cele mai eficiente solutii: in afara de medici, din echipa mai fac parte si terapeuti, asistenti medicali, consilieri si manageri medicali. Toti acestia lucreaza impreuna pentru a-i oferi pacientului o experienta care sa se ridice la nivelul asteptarilor sale. In plus, printr-o consultatie gratuita, acestia pot obtine toate informatiile de care au nevoie cu privire la modul in care se va desfasura procedura de infrumusetare. 

Pretul pentru o sedinta de Velashape incepe de la 1010 lei.

Marea majoritate a persoanelor care au ales serviciile centrului de infrumusetare aBeauty Clinique au avut parte de o experienta placuta, datorita profesionalismului si amabilitatii personalului. Inca de la prima vizita, pacientii sunt primiti cu multa caldura, asa ca emotiile dispar imediat. Oamenii au atras atentia si asupra tehnologiei de ultima generatie pe care o folosesc medicii, cu scopul de a ii sprijini pe pacienti sa obtina rezultatele mult dorite!

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Exia Beauty

Centrul de estetica medicala Exia Beauty este optiunea de top a locuitorilor din Brasov cand vine vorba despre Velashape si alte tratamente de remodelare corporala. Cateva dintre obiectivele acestui centru sunt de a asigura un cadru intim si de a pastra confidentialitatea, de a asigura calitatea si eficienta procedurilor, precum si de a respecta reguli stricte de igiena. Personalul are studii in domeniu asistentei medicale si foloseste echipamente de ultima generatie. Fiecare client beneficiaza de tratamente personalizate, in functie de particularitatile individuale si de cerinte.

La Exia Beauty Center, o sedinta de tratament corporal Velashape costa 350 lei/zona. 

Serviciile sunt de inalta calitate si preturile rezonabile, noteaza cativa dintre clienti in recenziile lor despre Exia Beauty Center. Salonul este curat, organizat si dotat cu echipamente de ultima generatie. Personalul ofera solutii adaptate si este laudat pentru pasiune, atentie la detalii, amabilitate si profesionalism. Se obtin rezultate vizibile datorita aparaturii performante, iar atmosfera calda, relaxanta si prietenoasa constituie un alt avantaj. 

3. Skin Laser Clinic

Skin Laser Clinic din Brasov aduce in prim-plan o gama variata de servicii, Velashape fiind unul dintre numeroasele tratamente de remodelare corporala disponibile la aceasta clinica de dermatologie estetica. Aici poti beneficia de rezultate dovedite clinic si de tratamente personalizate din partea unei echipe de medici specialisti, care au urmat traininguri internationale si care folosesc aparatura de ultima generatie. Calitatea serviciilor si siguranta sunt doua criterii care ghideaza activitatea acestei clinici. 

O sedinta cu Velashape III costa 500 lei/zona.

Clinica este foarte apreciata in Brasov, iar majoritatea recenziilor de pe internet sunt pozitive. Personalul de la receptie este amabil, iar medicii si terapeuti sunt atenti la detalii, explica in amanunt procedurile si raspund la intrebari, sunt empatici si foarte bine pregatiti. Atmosfera din clinica este placuta, raportul calitate-pret este bun si se foloseste aparatura performanta. Desi cei mai multi clienti se declara multumiti, exista si cateva persoane ce reclama atitudinea personalului de la receptie si organizarea programarilor. 

Concluzii

Velashape, unul dintre cele mai populare tratamente de remodelare corporala, este disponibil si la Brasov. Aceasta tehnologie stimuleaza productia de colagen si ajuta la imbunatatirea texturii pielii, fiind observata o subtiere a stratului adipos de la o sedinta la alta. Pentru rezultate conform asteptarilor, este recomandat sa alegi un centru sau o clinica unde se foloseste aparatura performanta, variantele prezentate anterior fiind alegeri top.