Meniu

Colonoscopie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand vine vorba de colonoscopie in Alba Iulia, multi dintre pacienti nu stiu care ar fi cea mai buna alegere pentru ei, in ceea ce priveste clinica sau medicul la care sa se prezinte. In articolul de fata, te ajutam sa iei o decizie buna, prezentandu-ti unitatile medicale private de elita in care se efectueaza aceasta investigatie importanta in diagnosticul, monitorizarea si tratamentul afectiunilor colonului.

Colonoscopia este foarte utila in descoperirea polipilor tumorilor, zonelor ulcerate, inflamate sau hemoragice din intestinul gros si rect, chiar cand acestea au dimensiuni foarte mici. Simptomele care ii trimit pe oameni la un cabinet de gastroenterologie din Alba Iulia pentru a beneficia de aceasta examinare sunt, de regula, acestea: sange in scaun, pierdere inexplicabila in greutate, dureri abdominale persistente, modificari ale tranzitului intestinal si antecedente familiale de cancer colorectal sau boli ale intestinelor. Poti afla din acest articol unde, in Alba Iulia, sa realizezi interventia, care se efectueaza cu analgosedare sau fara. 

Cat costa o colonoscopie in Alba Iulia

Pretul unei colonoscopii in Alba Iulia poate varia in functie de realizarea acesteia cu analgosedare (caz in care este mai scumpa) sau fara, dar si in functie de medic sau clinica. Iata care sunt tarifele percepute in municipiu pentru o colonoscopie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Romger
Clinica-Verificata
450-590 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie variaza intre 450-590 Ron
 • Medic gastroenterolog cu experienta
 • Colonoscopii cu sau fara analgosedare
 • Echipamente medicale moderne
 • Analize medicale prin contract cu CAS
 • Polipectomii
 • Biopsie din colon sau rect
 • Extirpare de tumori mici
 • Personal amabil si profesionist
Balneomed
600-830 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie variaza intre 600-830 Ron
 • Trei medici gastroenterologi
 • Colonoscopii cu sedare
 • Ecografii abdominale
 • Teste Helicobacter
 • Numeroase specialitati medicale in contract cu CAS
 • Mediu curat si frumos intretinut
 • Personal amabil
 • Apelurile sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face colonoscopie in Alba Iulia

In aceste unitati medicale private te poti programa pentru o colonoscopie in municipiul Alba Iulia!

1. Romger Diagnostica

In cadrul Romger Diagnostica din Alba Iulia se fac si colonoscopii, si gastroscopii. Acest centru este primul din Transilvania in care se realizeaza investigatii cu analgosedare pentru toti pacientii, iar din acest motiv este tot timpul prezent un medic anestezist in clinica (dr. Maria Tureanu, medic primar). In cadrul colonoscopiei, se poate preleva si biopsie din colon sau rect si pot fi chiar extirpate tumori mici. Pe langa endoscopii, in cabinetul de gastroenterologie se mai efectueaza si ecografii, de catre dr. Eduard Cavasi, medic primar medicina interna si medic primar gastroenterologie. 

Pretul unei colonoscopii fara analgosedare este de 450 de lei, iar cu analgosedare este de 590 de lei.

Despre personalul acestei clinici se vorbeste in termeni apreciativi, pacientii notand ca profesionalismul si amabilitatea acestora se reflecta intr-un act medical de calitate si intr-o experienta placuta la doctor. De asemenea, oamenii au mai apreciat si ca aparatura medicala utilizata aici este de ultima generatie, oferind imagini clare, pe baza carora se stabilesc diagnostice corecte.

2. Balneomed

La BalneoMed functioneaza mai multe specialitati medicale, printre ele regasindu-se si gastroenterologia, in cadrul careia se realizeaza colonoscopii. Sunt trei medici la care te poti programa in cabinetul de gastroenterologie: dr. Alexandra Dorca, dr. Rodica Cormos si dr. Bogdan Marcus. Pe langa consultatii, controale si colonoscopii cu sau fara analgosedare, medicii mai realizeaza si: ecografii abdominale, teste Helicobacter, biopsii gastroenterologice, rectoscopie cu sedare, gastroscopie cu sedare. Clinica Balneomed cuprinde mai multe cabinete, din diferite specialitati medicale, unele dintre acestea aflandu-se in contract cu CAS (recuperare medicala, cardiologie, endocrinologie, dermatologie, neurologie).

Pretul colonoscopiei cu sedare este de 830 de lei, iar al celei fara sedare este de 600 de lei.

Calitatea ingrijirii primite in acest centru medical a fost pentru unii pacienti la un nivel inalt si de aceea oamenii lauda numeroasele avantaje de care s-au bucurat: personalul amabil de la receptie, mediul curat, confortabil si bine intretinut, medicii profesionisti. Alti pacienti au notat si cateva impresii negative, cum ar fi ca preturile sunt foarte mari sau ca nu se raspunde la telefonul clinicii. 

Concluziile noastre

Pentru o colonoscopie in Alba Iulia, te poti programa la una dintre clinicile private prezentate in acest articol. In cadrul lor, colonoscopiile se fac cu sau fara sedare, iar medicii gastroenterologi au o vasta experienta in domeniu.

In plus, in aceste cabinete private de gastroenterologie mai sunt puse la dispozitie si alte servicii de diagnostic si tratament pentru afectiunile digestive.