Meniu

Colonoscopie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Efectuarea colonoscopiei in Arad se poate face la un numar destul de mic, dar suficient de clinici. Aceasta procedura se recomanda persoanelor care prezinta simptome ce pot indica existenta unei probleme la nivelul intestinului gros sau zonei rectale. Balonarea frecventa, constipatia cronica, modificarea aspectului scaunului si semnele de cancer sunt cateva dintre motivele pentru care medicul iti poate recomanda sa faci colonoscopie. Aceasta investigatie este folosita in cazul pacientilor cu varsta de peste 50 de ani ca metoda de screening in preventia cancerului colorectal. 

Colonoscopia este o investigatie care se poate efectua cu sau fara sedare si consta in introducerea unui tub subtire prin orificiul anal, astfel incat medicul sa vizualizeze imagini detaliate din interiorul colonului si sa depisteze eventualele probleme. 

Unde poti face colonoscopie in Arad?

In Arad exista mai multe centre si clinici medicale, colonoscopia fiind o investigatie prezenta pe lista de servicii a unora dintre ele. Pentru a face o alegere informata, multi oameni isi doresc sa cunoasca pretul acestui serviciu inainte de a se programa. Iata care sunt clinicile dintre care poti alege si care este tariful practicat pentru aceasta investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
InfoMedica
Clinica-Verificata
450 Ron
 • Pret Colonoscopie 450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici cu experienta
 • Atentie si empatie fata de pacient
 • Amabilitate
 • Curatenie
 • Diversitate de specialitati medicale
 • Programari nerespectate
MedLife
415 Ron
 • Pret Colonoscopie 415 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si respect
 • Medici bine pregatiti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Atmosfera placuta
 • Aparatura moderna
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici pentru efectuarea colonoscopiei in Arad

Clinica din Arad pe care o alegi pentru efectuarea colonoscopiei trebuie sa aiba medici specializati in gastroenterologie, care au experienta in efectuarea acestui tip de investigatie. De asemenea, majoritatea pacientilor se indreapta catre clinicile bine echipate, care dispun de instrumente moderne si tehnologie avansata, asa incat disconfortul sa fie cat mai mic. 

Datorita reputatiei bune pe care o au in comunitate, experientei medicilor si mediului confortabil in care efectueaza diverse investigatii, aceste clinici sunt considerate a fi cele mai bune din Arad pentru colonoscopie:

1. Clinica InfoMedica

Inaugurata in anul 2013, Clinica InfoMedica a devenit rapid optiunea principala a locuitorilor din Arad care au nevoie de colonoscopie. Avand peste doua decenii de activitate, clinica se remarca prin calitatea serviciilor si prin portofoliul complex, in care sunt acoperite mai multe specialitati medicale: gastroenterologie, ortopedie, neurologie, chirurgie etc. Din echipa fac parte peste 60 de medici cu experienta, al caror obiectiv este de a oferi comunitatii acces la ingrijiri medicale de inalta calitate, in sistem privat. Calitatea procedurilor si interventiilor este sustinuta atat prin experienta medicilor, cat si prin folosirea tehnologiilor medicale moderne. In dotarea clinicii exista aparatura performanta de la producatori de top, cum ar fi Siemens si Philips. 

Pentru colonoscopie, se aplica un tarif de 450 lei.

Clinica InfoMedica este curata, ingrijita si serviciile sunt de calitate. Asa reiese din spusele a zeci de pacienti care si-au impartasit experienta in mediul online, unde au mentionat ca medicii pe care i-au intalnit la aceasta clinica sunt profesionisti, atenti, empatici, amabili si dedicati meseriei. Cateva persoane sunt de parere ca ar putea fi facute imbunatatiri la capitolul organizare, intrucat programarile se decaleaza destul de mult uneori. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica InfoMedica
Vezi Pareri

2. MedLife

Hyperclinica MedLife Genesys din Arad constituie o optiune foarte buna pentru colonoscopie, data fiind varietatea de servicii disponibile in cadrul acestei unitati medicale. In aceeasi locatie, pacientii pot beneficia de consultatii de specialitate, diverse investigatii, proceduri de imagistica si analize de sange. La aceasta clinica se efectueaza inclusiv proceduri chirurgicale. Hyperclinica din Arad face parte din sistemul medical MedLife, care este la momentul de fata lider in furnizarea serviciilor medicale private in Romania. Obiectivul comun al unitatilor medicale din grupul MedLife este de a oferi servicii si ingrijiri la standarde inalte de calitate, intr-un sistem integrat in care pacientul poate beneficia de servicii complete. 

La aceasta unitate medicala, efectuarea colonoscopiei costa 415 lei. 

Numerosi pacienti spun ca au beneficiat de mai multe servicii medicale in cadrul Hyperclinicii MedLife Genesys si ca au fost tratati cu profesionalism, amabilitate si respect in cadrul tuturor departamentelor. Clinica este moderna, curata si echipata corespunzator. Medicii sunt foarte bine pregatiti si atenti, iar asistentele si personalul de la receptie dau dovada de amabilitate. Preturile sunt bune si programarile se fac rapid. In plus, atmosfera generala din clinica este placuta si conditiile sunt excelente. Majoritatea recenziilor sunt pozitive, dar exista si pacienti mai putin multumiti, care sustin ca au asteptat destul de mult la coada, cu toate ca aveau programare. 

Concluzii

Alegerea clinicii din Arad potrivite pentru colonoscopie depinde in mare parte de preferintele fiecarui pacient. In principiu, experienta colectivului este principalul aspect de care se tine cont in alegerea unei clinici. Este important sa analiezi optiunile disponibile si sa te indrepti catre o clinica despre care multi pacienti au numai cuvinte de lauda.