Meniu

Colonoscopie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica medicala cu servicii bune de gastroenterologie, in care sa faci o colonoscopie in Baia Mare si sa iti fie interpretate imaginile obtinute cu ajutorul colonoscopului si al camerei video miniaturale, de catre un medic competent. Indiferent de motivul pentru care apelezi la endoscopia digestiva inferioara, pentru elucidarea cauzelor unor simptome intestinale sau pentru un screening eficient al cancerului de colon, vrei sa ai parte de rezultate precise, pentru un diagnostic corect si, eventual, un tratament adecvat.

Daca nu stii unde ar trebui sa mergi in Baia Mare pentru cele mai bune conditii in efectuarea procedurii, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii bine documentate despre unitatile medicale in care este disponibila o colonoscopie.

Cat costa o colonoscopie in Baia Mare?

In ceea ce priveste tarifele percepute pentru aceasta investigatie, pretul pentru o colonoscopie in Baia Mare poate sa varieze in functie de clinica, de dotarile acesteia, de optiunile suplimentare ale procedurii, cum ar fi anestezia, prelevarea de tesut pentru biopsie si altele. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale cu servicii specializate in gastroenterologie si endoscopie si tarifele practicate de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Dr. Codruta Ratiu
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Colonoscopie 300 Ron
 • Cabinet modern
 • Medic profesionist
 • Empatie fata de pacient
 • Rabdare si amabilitate in explicatii
 • Solutii medicale competente
Vista Vision
400 Ron
 • Pret Colonoscopie 400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Clinica de nota 10
 • Personal amabil si empatic
 • Consultatii si investigatii amanuntite
 • Solutii medicale eficiente
Regina Maria
530 Ron
 • Pret Colonoscopie 530 Ron
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Investigatii de acuratete
 • Timp de asteptare mare
 • Serviciul de receptie ar putea fi imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face colonoscopie in Baia Mare

Cand e vorba despre sanatatea ta, oricate clasamente ar exista, vrei sa ai propria decizie, bine intemeiata pe argumente, atunci cand alegi clinica la care sa mergi pentru colonoscopie in Baia Mare. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea unitatilor medicale din top, despre calitatea serviciilor, despre echipamentele de care dispun, despre competentele personalului medical si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. Citeste pana la capat sectiunea urmatoare a articolului si vei afla tot ce iti doresti sa cunosti despre examinarea intestinului gros cu ajutorul colonoscopului.

1. Dr. Codruta Ratiu

Gastroenterologie Dr. Codruta Ratiu este cabinetul medical din Baia Mare care pune la dispozitia pacientilor consultatii, proceduri medicale de diagnostic – endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, precum si intervenţii medicale si chirurgicale minim invazive la cele mai inalte standarde. Colonoscopia se realizeaza cu aparatura moderna, colonoscopul Pentax, care asigura o calitate fara precedent a imaginilor din interiorul intestinului gros si este dotat cu sistem de stocare a datelor, astfel fiecare pacient poate primi pe DVD inregistrarea interventiei. Dr. Codruta Ratiu este medic specialist gastroenterolog, avand competente in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica.

Tarifele cabinetului sunt afisate pe site-ul web. Pentru colonoscopie in Baia Mare, pretul este de 300 de lei in aceasta unitate medicala.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru cabinetul Dr. Costruta Ratiu si considera ca este o unitate medicala moderna, cu servicii de calitate, un medic profesionist, empatic si comunicativ, care asculta pacientul cu rabdare si explica pe intelesul tuturor diagnosticul si procedurile de tratament. Totodata, se mentioneaza ca solutiile medicale aplicate de gastroenterolog au avut rezultate bune.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Codruta Ratiu
Vezi Pareri

2. Policlinica Vista Vision

La cabinetul de gastroenterologie al Policlinicii Vista Vision din Baia Mare, pacientii pot solicita consultatii, investigatii digestive – test de toleranta orala la lactoza,  endoscopice – endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, si imagistice – ecografie abdominala. Colonoscopie se efectueaza cu echipamente performante, coloana de endoscopie Olympus Exera II, care permite o manevrare de precizie si obtinerea unor imagini clare. Aici activeaza dr. Iurie Roibu, medic specialist gastroenterologie, avand competenta in endoscopie digestiva. Policlinica Vista Vision este un centru medical cu 10 specializari, care face parte dintr-o retea medicala cu servicii de oftalmologie, cu centre in Timisoara, Arad, Baia Mare, Deva, Lugoj si Seini.

Tariful pentru colonoscopie in aceasta policlinica este de 400 de lei.

Pacientii recomanda Vista Vision pentru prestatiile sale ireprosabile si considera ca este o clinica de nota 10, cu medici profesionisti, personal amabil si empatic, consultatii si investigatii amanuntite si solutii medicale eficiente.

3. Regina Maria

Pentru colonoscopie in cadrul Retelei de sanatate Regina Maria, te poti adresa Policlinicii Campus Medical Somesan. Vei gasi aici aparatura performanta si medici bine pregatiti si apreciati de pacienti: dr. Irina Babas, medic specialist gastroenterologie, avand competente in endoscopie digestiva si ecografie, si dr. Simona Grad, medic primar gastroenterolog, sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, doctor in stiinte medicale, cu competente in ecografie si endoscopie digestiva. La cabinetul de gastroenterologie, cei doi medici realizeaza consultatii, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, rectosigmoidoscopie, prelevare biopsie si interpretare analize. Reteaua privata de sanatate Regina Maria activeaza in Romania din anul 1995 si este prezenta azi in aproape toate orasele tarii cu policlinici, spitale, maternitati, laboratoare, centre de recoltare analize si centre de imagistica medicala. In Baia Mare functioneaza sub umbrela brandului o policlinica, un centru de imagistica si doua laboratoare de analize.

Pretul pentru o colonoscopie la Clinica Somesan este de 530 de lei, potrivit site-ului web al cunoscutei retele medicale.

Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile clinicii spun ca medicii sunt profesionisti, exista dotari moderne in unitatea medicala, investigatiile sunt caracterizate de acuratete, iar tratamentele recomandate au fost eficiente. Pe de alta parte, o serie de nemultumiri sunt cauzate de timpul de asteptare mare si de comportamentul neprofesionist al personalului de la receptie.

Concluzii

Cand cauti sa efectuezi o colonoscopie in Baia Mare, alegerea unei clinici medicale cu servicii de gastroenterologie de inalta calitate este esentiala pentru un diagnostic precis si un tratament adecvat. Clinicile prezentate in clasamentul din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit dispun de aparatura performanta si de medici cu experienta si competente in endoscopia digestiva.

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, cu siguranta vei putea adopta cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, in alegerea cabinetului din Baia Mare in care sa beneficiezi de investigatia intestinului gros, instrument de baza in diagnosticarea cauzelor tulburarilor de tranzit intestinal si in screeningul cancerului de colon.