Meniu

Colonoscopie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fie ca ai simptome digestive ca dureri, balonare cronica, tulburari de tranzit intestinal, fie ca te incadrezi in categoria pacientilor care au nevoie de screening periodic pentru cancerul de colon, poti efectua o colonoscopie in Constanta in una dintre clinicile cu servicii de calitate in gastroenterologie. Este vorba, desigur, despre aparatura de specialitate, colonoscop performant, camera video de fidelitate pentru obtinerea unor imagini de acuratete din interiorul intestinului gros si, desigur, de competente specifice din partea medicilor gastroenterologi din cabinete.

Afla unde pot gasi aceste conditii in sistemul de sanatate privat din Constanta, citind articolul de fata, dedicat investigatiei de endoscopie digestiva inferioara, in orasul de la malul Marii Negre.

Cat costa o colonoscopie in Constanta?

Este drept ca procedura are un pret mai ridicat decat alte investigatii, insa este cea mai eficienta metoda de diagnostic al afectiunilor de colon, de aceea vrei sa te pregatesti din punct de vedere financiar pentru o colonoscopie in Constanta si sa afli tarifele practicate pentru endoscopie, cu si fara anestezie. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor care pun la dispozitia pacientilor aceasta metoda de examinare cu ajutorul imaginilor din corp si preturile percepute de fiecare dintre ele pentru colonoscopie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Ovidius Hospital
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Centru modern
 • Dotari de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor
 • Comportament neprofesionist al personalului de la receptie
Clinica 360
550 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie porneste de la 550 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Atmosfera primitoare
 • Timp de asteptare mare
 • Preturi ridicate
Medstar
490 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie porneste de la 490 Ron
 • Servicii integrate
 • Medici profesionisti
 • Curatenie
 • Timp mare de asteptare
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Regina Maria
320 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie porneste de la 320 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti
 • Investigatii desfasurate in conditii optime
 • Timp mare de asteptare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Intarzieri in comunicarea rezultatelor
Policlinica cu Plata
280 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie porneste de la 280 Ron
 • Medici profesionisti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Preturi accesibile
 • Timp mare de asteptare
 • Comportament neprofesionist al personalului de la receptie
 • Aspect invechit al clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face colonoscopie in Constanta

Vrei sa beneficiezi de cele mai bune servicii de colonoscopie in Constanta si sa alegi clinica in care sa ai parte de minimum de disconfort in timpul procedurii, de un diagnostic de acuratete rezultat din examinarea minutioasa a colonului si de un medic gastroenterolog bun, care sa interpreteze precis imaginile capturate de camera video. Pentru aceasta ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea clinicilor din top, necesare pentru o decizie bine intemeiata rational in alegerea centrului medical de care ai nevoie. Lecturand sectiunea urmatoare a articolului, ai toate sansele sa te lamuresti.

1. Ovidius Clinical Hospital

Sectia de gastroenterologie din cadrul Ovidius Clinical Hospital este una dintre cele mai bine reprezentate din acest centru medical, prin diversitatea de servicii: consultatie, endoscopie digestiva superioara diagnostica si terapeutica (hemostaza, polipectomii, dilatatii si stenturi esofagiene, ERCP), colonoscopie diagnostica si terapeutica (screening-ul cancerului colorectal, polipectomii), tratamente perfuzabile ce necesita initiere sub supraveghere, tratamente cronice ce necesita monitorizare, examene de bilant la pacientii cu afectiuni cronice, monitorizarea pacientilor cu afectiuni cronice. Te poti adresa pentru colonoscopie unuia dintre cei trei medici care au competente in acest domeniu: dr. Florin Musat, medic primar gastroenterologie si endoscopie digestiva, Dr. Geilan Elmi, medic specialist gastroenterolog, cu competente in ultrasonografia abdominala, endoscopia digestiva superioara si inferioara diagnostica si terapeutica, si dr. Raluca Caraivan, medic specialist gastroenterolog, cu competente in ecografia abdominala, endoscopie digestiva superioara diagnostica si endoscopie digestiva superioara diagnostica si terapeutica. Spitalul si Policlinica Ovidius din Constanta se adreseaza constantenilor cu servicii de spitalizare si in ambulatoriu in multiple specializari, cu aparatura de ultima generatie si personal medical bine pregatit.

Pretul unei colonoscopii la acest centru medical este de 500 de lei.

Mare parte a pacientilor considera ca au beneficiat de servicii de calitate la Ovidiu Clinical Hospital, ca este un centru medical modern, cu dotari de ultima generatie si medici profesionisti. Aspectele mai putin placute ale experientei in aceasta unitate medicala se refera la lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor si un comportament neprofesionist al personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Ovidius Clinical Hospital
Vezi Pareri

2. Clinica 360

Clinica 360 este un centru medical cu servicii complexe in 22 de specializari, in care se realizeaza consultatii, investigatii diverse, endoscopie diagnostica si interventionale – endoscopie superioara si colonoscopie, tratamente chirurgicale. Gastroenterologia si-a adaugat aici recent un Compartiment de Endoscopie digestiva specializat in afectiuni gastroenterologice si hepatologice, in cadrul caruia se efectueaza proceduri medicale de diagnostic si de tratament la cele mai inalte standarde: endoscopii cu si fara sedare, testare rapida de Helicobacter Pylori si prelevare de biopsii, ligatura de varice esofagiene, extragere de corpi straini, rezectie endoscopica simpla sau complexa (polipectomii), balon gastric si ecografie abdominala. La Gastroenterologie activeaza o echipa alcatuita din noua medici specialisti in aceasta ramura.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o colonoscopie in Constanta, pretul este de 550 de lei la aceasta clinica. Sedarea se plateste suplimentar si costa 350 de lei. 

Potrivit recenziilor din mediul online, majoritatea pacientilor apreciaza ca au avut o experienta placuta la Clinica 360, conform recenziilor de pe Google. Dintre aspectele pozitive sunt mentionate faptul ca este o clinica moderna, cu servicii de calitate, dotata cu aparatura performanta, medici profesionisti si atmosfera primitoare. Sunt si aspecte mai putin favorabile din activitatea acesteia, cum ar fi timpul de asteptare mare, peste ora programarilor, si preturi ridicate.

3. Medstar

In cadrul Laboratorului de Endoscopie digestiva de la Medstar General Hospital se realizeaza investigații la nivelul esofagului, stomacului, intestinului subtire sau intestinului gros, prin endoscopie digestiva superioara si colonoscopie, cu aparatura performanta si personal medical specializat in proceduri diagnostice si interventionale de gastroenterologie. Endoscopiile se desfasoara cu minimum de disconfort pentru pacienti, acestia beneficiind de sedare profunda, executata de un medic ATI. Echipa medicala a compartimentului de endoscopie este formata din patru medici: dr. Andra Suceveanu, medic primar gastroenterologie, doctor in stiinte medicale, dr. Adrian Suceveanu, medic primar medicina interna, medic specialist gastroenterologie, dr. Silvia Savin, medic primar chirurgie generala, competenta in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica, chirurgie uroginecologica, chirurgie endocrina, ecografie generala, doctor in stiinte medicale, si dr. Elena Petrovici, medic primar medicina interna, medic specialist gastroenterologie. Medstar este un centru medical cu peste 20 de ani de experienta pe piata medicala din Constanta, cu servicii de spitalizare de zi, analize, investigatii imagistice si explorari functionale, ambulatoriu cu peste 25 de cabinete medicale in diverse specializari.

Preturile clinicii pot fi consultate pe site-ul web. O colonoscopie totala are un tarif de 490 de lei, iar pentru anestezie va trebui sa platesti 290 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste experienta avuta la Medstar, in functie de cabinetul caruia s-au adresat. Sunt apreciate profesionalismul medicilor, curatenia si serviciile integrate ale clinicii. Pe de alta parte, pacientii acuza slaba gestionare a programarilor, care genereaza timp mare de asteptare, si o atitudine lipsita de amabilitate a personalului de la receptie.

4. Regina Maria

Policlinica Gastromond din cadrul Retelei de sanatate Regina Maria pune la dispozitia pacientilor din Constanta un Centru de gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva, in cadrul caruia se pot accesa consultatii, ecografie, endoscopie digestiva superioara si colonoscopie, analize de laborator in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Constanta si spitalizare de zi. Nu mai putin de sase medici, primari si specialisti in gastroenterologie, au competente in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica. Colonoscopia se realizeaza aici fara sedare. Reteaua privata de sanatate Regina include policlinici, spitale, maternitati, laboratoare, centre de recoltare analize, 25 centre de imagistica in marile orase de pe intreg teritorul Romaniei. Este prezenta in Constanta cu 4 policlinici si un centru de imagistica.

Tarifele clinicii se pot vizualiza pe site-ul web, la fiecare dintre medicii care executa procedurile investigative sau interventionale. Colonoscopia exclusiv diagnostica, fara sedare, are pretul de 320 de lei. 

Pacientii sunt in mare parte multumiti de prestatiile clinicii si apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar investigatiile se desfasoara in conditii optime. Pe de alta parte, exista pacienti nemultumiti de timpul mare de asteptare, de comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie si de intarzierile in comunicarea rezultatelor.

5. Policlinica cu Plata

La cabinetul de Endoscopie din cadrul Policlinicii cu Plata din Constanta, pacientii pot beneficia de consultatii si o gama variata de investigatii, in care se includ: endoscopie digestiva superioara, endoscopie digestiva inferioara sau colonoscopie, recoltare biopsii si test rapid pentru Helicobacter Pylori. Te vei adresa aici asist. univ. dr. Silvia Savin, medic primar chirurgie generala, competenta in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica, doctor in stiinte medicale. Policlinica cu Plata din Constanta este o unitate medicala de diagnostic si tratament cu traditie in orasul de la malul Marii Negre, in care functioneaza cabinete in 26 de specializari si un colectiv profesionist alcatuit din 81 de medici.

Potrivit site-ului policlinicii, pretul unei colonoscopii totale este de 280 de lei. Pentru anestezie vei achita inca 100 de lei. La aceste tarife se poate adauga contravaloarea materialelor utilizate in proceduri.

Opiniile pacientilor variaza in functie de experienta fiecaruia. Unii remarca profesionalismul medicilor, solutiile eficiente de tratament si preturile accesibile. Pe de alta parte insa, sunt multe aspecte care ar putea fi imbunatatite. Nemultumirile pacientilor sunt cauzate de timpul foarte mare de asteptare, de comportamentul neprofesionist al personalului de la receptie si de aspectul invechit al clinicii.

Concluzii

Daca te confrunti cu simptome digestive sau ai nevoie de screening pentru cancerul de colon, poti beneficia de o colonoscopie in Constanta in cadrul clinicilor specializate in gastroenterologie prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Aceste centre medicale sunt dotate cu echipamente moderne, colonoscoape performante si camere video de inalta fidelitate, pentru imagini precise din interiorul intestinului gros. Medicii gastroenterologi cu experienta sunt pregatiti sa ofere servicii de diagnostic si tratament la standarde inalte si investigatii in conditii de siguranta si confort pentru pacienti. 

In functie de problema de sanatate careia doresti sa ii gasesti rezolvare si de aspectele expuse in textul de mai sus, despre fiecare clinica din Constanta cu servicii de endoscopie digestiva, vei putea sa iei o decizie bine intemeiata rational si sa alegi cabinetul care sa iti satisfaca in mod optim nevoile de asistenta medicala de specialitate.