Meniu

Colonoscopie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Rata de detectare a tumorilor si polipilor printr-o colonoscopie in Deva este destul de ridicata – 95%, ceea ce inseamna ca, la ora actuala, este cea mai recomandata metoda prin care pacientii pot descoperi daca se confrunta cu formatiuni canceroase la nivelul colonului sau rectului. Exista chiar si unele studii care indica faptul ca aceasta metoda de screening poate sa reduca riscul de dezvoltare a cancerului cu 70%. Daca ai cazuri in familie care au experimentat intr-un moment al vietii aceasta afectiune, asigura-te ca repeti investigatia la un interval de doi ani, pentru a preveni aparitia cancerului sau pentru a o tine sub control. 

Cu toate ca nu exista atat de multe variante disponibile in Deva in ceea ce priveste cabinetele de gastroenterologie in cadrul carora sa se efectueze investigatiile endoscopice, noi tot iti prezentam un centru medical in care poti avea incredere si care iti va fi de ajutor pentru obtinerea unui diagnostic precis. 

Cat costa o colonoscopie in Deva?

Inainte de a-ti face programare pentru o colonoscopie in Deva, trebuie sa te asiguri ca esti informat corect cu privire la tarifele aplicate, astfel incat sa stii ce buget sa pregatesti. Din fericire, exista si unitati medicale care se afla in relatii contractuale cu CAS, permitand astfel efectuarea endoscopiei digestive inferioare in mod gratuit. Iata, totusi, la ce preturi trebuie sa te astepti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
500 Ron
  • Pret Colonoscopie 500 Ron
  • Activitate ireprosabila
  • Colectiv empatic si bine pregatit
  • Profesionalism si atentie la detalii
  • Diagnostic corect
  • Tratament personalizat
  • Atmosfera primitoare
  • Conditii excelente de igiena
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o colonoscopie in Deva?

Daca medicul de familie te-a convins pana la urma sa iti faci o programare pentru o colonoscopie in Deva, atunci urmatorul pas este sa gasesti o unitate medicala potrivita care sa iti inspire incredere si unde sa te simti cat de cat confortabil. Pentru a-ti simplifica munca, mai jos iti vom prezenta o clinica din orasul tau unde poti face endoscopia inferioara si unde vei putea obtine un diagnostic precis, dar si ingrijirile medicale necesare in functie de afectiunea identificata:

Laurus Medical

Laurus Medical este o retea de sanatate cu sedii deschise in mai multe orase din tara, printre care se numara si Deva, unde poti beneficia de o colonoscopie efectuata ca la carte. Echipa medicala da dovada de o bune pregatire in domeniu, asigurand tuturor pacientilor rezultate ireprosabile. Din cadrul sau fac parte urmatorii: dr. Constantin Belu, medic primar, dr. Alexandru Popa si dr. Emilian Victor Baldea, medici specialisti. Unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii beneficiind de endoscopiile digestive in mod gratuit. Aparaturile folosite sunt de ultima generatie, generand imagini la o rezolutie ridicata si permitand echipei medicale sa stabileasca un diagnostic precis, urmat de un plan personalizat de tratament.

Tariful aplicat pentru o colonoscopie in Deva este de 500 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, pacientii isi exprima multumirea si recunostinta pentru ireprosabilitatea activitatii desfasurate de medici. Colectivul este empatic, bine pregatit, profesionist si atent la detalii, asigurand un diagnostic corect si un tratament personalizat in functie de fiecare pacient in parte. Atmosfera este primitoare, iar conditiile de igiena sunt excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

Concluzii

Cancerul de colon este o afectiune destul de raspandita in prezent, insa, multumita colonoscopiei efectuate la clinica din Deva, orice locuitor din oras are sansa de a depista prematur o astfel de afectiune periculoasa. Datorita tehnologiei moderne care asigura imagini la o claritate ridicata, medicul poate stabili un diagnostic precis in urma investigatiei, chiar daca afectiunea se afla in stadiul incipient.