Meniu

Colonoscopie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cancerul de colon, inflamatiile, diverticulii si leziunile de la nivelul colonului sunt doar cateva dintre afectiunile care pot fi identificate prin intermediul colonoscopiei. In Galati, exista suficiente optiuni spre care iti poti indrepta atentia pentru efectuarea acestei metode de screening si pentru a primi un diagnostic precis. Daca te temi ca vei experimenta durere sau disconfort in timpul examinarii, poti opta oricand pentru colonoscopia cu anestezie. Imaginile din interiorul colonului sunt transmise in mod direct pe un ecran pozitionat langa patul pacientului, medicul vazand in timp real daca exista anomalii la nivelul intestinului gros sau rectului. 

Cum iti spuneam si mai sus, in Galati ai ocazia de a gasi o multime de optiuni spre care iti poti indrepta atentia si care sunt apreciate de majoritatea pacientilor care le-au frecventat. Pentru a le descoperi, parcurge acest articol pana la final si afla detalii valoroase despre preturi, medici si performanta aparaturilor folosite.

Cat costa o colonoscopie in Galati?

Inainte de a merge la o clinica de gastroenterologie pentru a beneficia de o colonoscopie in Galati, iti recomandam sa te informezi cu atentie cu privire la preturile aplicate. Fiind o metoda de screening destul de solicitata, multe unitati medicale sa afla in relatii contractuale cu CAS pentru a-si sprijini si incuraja pacientii, indiferent de statutul financiar, sa faca aceasta investigatie in mod gratuit. Iata care sunt tarifele aplicate de regula in cazul in care nu poti beneficia de acest serviciu decontat:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Tehnologie moderne si performanta
 • Rezultate precise
 • Endoscopii digestive ireprosabile
 • Medici profesionisti si empatici
 • Plan eficient de tratament
 • Atmosfera primitoare
SmartMed
600 Ron
 • Pret Colonoscopie 600 Ron
 • Servicii medicale calitative
 • Prestatia ireprosabila a medicilor
 • Aparaturi performante
 • Medic bine pregatit
 • Amabilitate si empatie
 • Interactiune fructuoasa cu pacientul
 • Atmosfera placuta si prietenoasa
CMI Dr. Oprea
550 Ron
 • Pret Colonoscopie 550 Ron
 • Profesionalism
 • Promptitudine si buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Echipamente performante
 • Investigatii precise
 • Tratamente eficiente
 • Atmosfera placuta
DC Clinic
600 Ron
 • Pret Colonoscopie 600 Ron
 • Calmitate si empatie
 • Buna pregatire si experienta vasta
 • Investigatii ireprosabile
 • Tratamente eficiente
 • Dotari superioare
 • Conditii excelente de igiena
 • Atitudine prietenoasa
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Sanavita
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Servicii calitative
 • Dotari superioare
 • Investigatii ireprosabile
 • Proceduri corect aplicate
 • Conditii excelente de igiena
 • Atmosfera prietenoasa
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde se practica procedura de colonoscopie in Galati

Daca si tie ti-a recomandat medicul de familie sa faci o colonoscopie in Galati dupa ce i-ai comunicat simptomele de care suferi, atunci cel mai bine ar fi sa ii asculti sfatul. Iata care sunt unitatile medicale din oras pe care te poti baza pentru efectuarea ireprosabila a acestei investigatii, dar si cat de bine sunt pregatiti medicii gastroenterologi:

1. Laurus Medical

Laurus Medical este o retea de sanatate extinsa in mai multe orase din tara, printre care si in Galati, oferind tuturor pacientilor posibilitatea de a efectua o colonoscopie sub atenta supraveghere a medicilor profesionisti. Echipa este formata din: conf. univ. dr. Dan Botezatu, medic primar in gastroenterologie si medicina interna, dr. Violeta Carmen Petrea, dr. George Schiopu, medici primari, dr. Bogdan Cristian Popa, medic specialist in gastroenterologie si medicina interna. Pacientii pot beneficia de aceasta investigatie in mod gratuit, datorita faptului ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS. Colonoscopia este folosita si in scop curativ in tratarea hemoragiei digestive inferioare, extragerea corpilor straini, excizia polipilor colonici, dilatarea de balon a stenozelor, devolvularea colonului.

Tariful aplicat pentru o colonoscopie la Laurus Medical este de 500 lei sau gratuit pentru pacientii asigurati.

Aproape toate recenziile postate pentru Laurus Medical sunt pozitive, datorita calitatii superioare a serviciilor de care pacientii beneficiaza de fiecare data. Datorita tehnologiei moderne, rezultatele obtinute in urma investigatiilor endoscopice digestive sunt precise. Echipa medicala are competenta de a stabili un plan eficient de tratament, iar atmosfera din interiorul unitatii medicale este primitoare. 

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Smart Med

O alta unitate medicala din Galati catre care iti poti indrepta atentia pentru efectuarea unei colonoscopii este Smart Med. Cu o activitate de peste 10 ani in domeniu, asigura tuturor pacientilor servicii si investigatii ireprosabile. Departamentul de gastroenterologie este reprezentat de dr. Alexandra Gutu, medic specialist in gastroenterologie si medicina interna. Aceasta a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, constituindu-si experienta in domeniu in diverse unitati spitalicesti din capitala. De asemenea, are si atestat de studii complementare in ultrasonografie generala. Printre serviciile medicale pe care le pune in aplicare se numara si: consultatiile de specialitate, ecografie abdominala, interpretarea analizelor, endoscopie superioara si inferioara (cu sau fara biopsie), rectosigmoidoscopie (cu biopsie sau fara). 

Pentru o colonoscopie in Galati, pretul este de 600 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile clinicii Smart Med s-au declarat multumiti de serviciile medicale de care au beneficiat, dar si de prestatia medicilor. Departamentul de gastroenterologie este echipat cu aparaturi performante, dispunand de un medic bine pregatit, amabil si empatic in interactiunea cu pacientul. Acesta asigura o atmosfera placuta si prietenoasa.

3. Dr. Oprea

CMI Dr. Oprea din Galati a fost infiintat de dr. Cristina Oprea si dr. Daniel Oprea si este o optiune pe care multi pacienti o iau in considerare pentru efectuarea unei colonoscopii. Unitatea medicala este specializata cu precadere in gastroenterologie, medicii avand o buna pregatire in domeniu. Printre serviciile pe care le pun in aplicare sunt amintite si: endoscopia digestiva superioara (gastroscopia), endoscopia digestiva inferioara (colonoscopie), consultatie de specialitate si tratament, rectosigmoidoscopie flexibila, excizie polipi pe cale endoscopica, recoltare biopsie pe cale endoscopica, examen histopatologic, test rapid Helicobacter Pylori. Dr. Cristina Liliana Oprea este medic primar in chirurgie generala, avand competenta de a efectua endoscopia digestiva, dar si chirurgia laparoscopica. 

Pretul aplicat pentru o colonoscopie este de 550 lei.

Profesionalismul, promptitudinea si buna pregatire in domeniu sunt principalele calitati apreciate de pacienti. Echipa medicala da dovada de implicare si empatie in actul medical, avand la dispozitie aparaturi si echipamente performante, cu ajutorul carora investigatiile si tratamentele puse in aplicare au obtinut doar cuvinte de lauda. De asemenea, atmosfera este primitoare si prietenoasa.

4. DC Clinic

DC Clinic este o unitate medicala multidisciplinara din Galati, la care iti poti face programare pentru o colonoscopie. Din cadrul colectivului fac parte medici chirurgi, oncologi, cardiologi, imagisti, ginecologi, urologi, diabetologi sub indrumarea directa a prof. dr. Dorel Firescu. Aparatura folosita in investigatii si diverse tratamente medicale este de ultima generatie, printre dispozitivele folosite numarandu-se si colonoscopul Pentax. De efectuarea endoscopiei digestive se ocupa prof. dr. Dorel Firescu, medic primar in chirurgie generala, doctor in stiinte medicale, competenta in endoscopie digestiva diagnostica si asist. univ. dr. Flavius Bulgaru, medic primar chirurgie generala, competenta in endoscopie digestiva diagnostica. Cu ajutorul acestora sunt puse in aplicare urmatoarele servicii: gastroscopie, colonoscopie, rectosigmoidoscopie, polipectomie, test rapid de depistare Helicobacter Pylori.

Pretul pentru o colonoscopie este de 600 lei.

Calmitatea, empatia, buna pregatire in domeniu si experienta vasta in domeniu sunt principalele calitati apreciate de pacienti. Investigatiile si tratamentele puse in aplicare sunt ireprosabile multumita dotarior superioare ale clinicii, conditiile de igiena sunt excelente, iar atitudinea personalului medical este pozitiva si prietenoasa. Cu toate acestea, exista anumite cazuri in care programarile nu au fost respectate cu precizie.

5. Centrul Sanavita

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si centrul Sanavita din Galati, locul unde poti solicita ajutorul unor medici priceputi in efectuarea endoscopiilor digestive inferioare (colonoscopiilor). Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2008 si a prioritizat inca de la inceput desfasurara unui act medical corect si complet. In departamentul de gastroenterologie este folosit aparatul de ultima generatie Olympus pentru desfasurarea urmatoarelor investigatii si proceduri medicale: endoscopie digestiva superioara, colonoscopie – unghi splenic, hepatic si totala, test rapid Helicobacter Pylori, extractie corp strain. Echipa medicala care se ocupa de realizarea colonoscopiilor este formata din: dr. Constantin Iulian, medic primar in chirurgie generala si dr. Corina Sanziana Ginga, medic specialist in gastroenterologie.

Pretul aplicat pentru o colonoscopie este de 500 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online cu privire la aceasta clinica sunt pozitive, multumita serviciilor calitative puse in aplicare. Dotarile clinicii sunt superioare, medicii avand astfel posibilitatea de a efectua investigatii si proceduri medicale intr-o maniera ireprosabila. Conditiile de igiena sunt excelente, iar atmosfera prietenoasa. Din pacate, gestionarea programarilor este deficitara.

Concluzii

Vrei sa te programezi pentru o colonoscopie in Galati, dar nu stii exact carei clinici sa soliciti ajutorul? Avem noi raspunsul pentru tine. In cele de mai sus ti-am pregatit un top cinci al celor mai frecventate si apreciate unitati medicale din oras pe care le poti lua in considerare, judecand dupa numeroasele recenzii pozitive. Nu amana vizita la medic. Obtine un diagnostic corect si urmeaza tratamentul recomandat pentru o vindecare reusita si rapida.