Meniu

Colonoscopie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Planuiesti sa-ti faci o colonoscopie in Giurgiu, dar nu reusesti sa gasesti un medic care sa te ajute in acest sens? Optiunile sunt destul de limitate, intr-adevar, iar acest lucru ii determina pe multi oameni sa-si faca o programare la una din clinicile din orasele invecinate. Bineinteles, o astfel de alternativa implica un cost suplimentar ce trebuie luat in calcul de la bun inceput.  

Chiar si asa, doar pentru ca nu exista multi medici gastroenterologi la care sa poti apela in Giurgiu nu inseamna ca nu poti beneficia de investigatii de calitate, realizate cu tehnologie de ultima generatie. De aceea, inainte de a te orienta catre alte clinici, ideal este sa-ti faci o idee despre modul in care isi desfasoara activitatea medicii din oras. 

Cat costa efectuarea unei colonoscopii in Giurgiu? 

Intrucat exista o singura clinica la care poti apela pentru efectuarea colonoscopiei in Giurgiu, nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la diferentele de pret. In schimb, daca te decizi sa apelezi la o clinica dintr-un alt oras, prioritatea ta este sa te interesezi din timp in legatura cu tarifele practicate de aceasta. Consulta tabelul urmator pentru a vedea suma de la care pleaca pretul investigatiei:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
DPV Gastro Med
Clinica-Verificata
500 Ron
  • Pret Colonoscopie 500 Ron
  • Aparatura de ultima generatie
  • Medici primari si specialisti
  • Experienta in domeniu
  • Pregatire in tara si in strainatate
  • Zona accesibila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru efectuarea colonoscopiei in Giurgiu? 

In randurile de mai jos este prezentata clinica la care te poti programa pentru efectuarea unei colonoscopii in Giurgiu. Prin parcurgerea descrierii sale vei obtine informatii utile despre echipamentele din dotare, pregatirea medicilor si modul in care decurge procedura. Mai mult decat atat, iti vei face o idee despre experienta prin care au trecut alti pacienti inaintea ta. 

DPV Gastro Med 

Clinica DPV Gastro Med isi concentreaza cea mai mare parte din activitate in jurul serviciilor medicale de gastroenterologie, precum consultatia de specialitate, ecografia abdominala si pelvina, endoscopia digestiva superioara si colonoscopia, toate acestea in Giurgiu. De efectuarea lor se ocupa o echipa alcatuita din medici primari in gastroenterologie, precum Dr. Silviu-Marian Dinu, dar si din medici specialisti: Dr. Alexandra Vlad, Dr. Alexandru Popescu-Arhip si Dr. Roxana Sass. Medicii au efectuat stagii de pregatire atat la spitalele din capitala, cat si la cele din strainatate. Actul medical este sustinut de aparatura de ultima generatie din dotare. Cu privire la programari, acestea se pot face foarte usor printr-un apel telefonic. 

Pretul colonoscopiei este de 500 de lei. 

Ratingul obtinut de DPV Gastro Med pe parcursul activitatii sale este unul pozitiv, ceea ce scoate in evidenta calitatea serviciilor prestate de personalul medical de aici. De asemenea, clinica este amplasata intr-o zona accesibila, iar programul sau este unul flexibil, pentru a acomoda un numar cat mai mare de pacienti. 

Vezi parerile pacientilor despre DPV Gastro Med
Vezi Pareri

Concluzii

In cele din urma, tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de o colonoscopie in orasul Giurgiu este sa intri in contact cu un reprezentant din cadrul clinicii de mai sus si sa te programezi la o consultatie. Mai apoi, in functie de particularitatile cazului tau, medicii iti vor putea recomanda efectuarea investigatiei.