Meniu

Colonoscopie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca in Romania sunt depistate anual peste 11.000 de cazuri de cancer colorectal, care poate fi identificat cu ajutorul colonoscopiei? In Piatra Neamt exista trei unitati medicale pe care le poti lua in considerare si care sunt echipate cu dotari de ultima generatie, pentru obtinerea unor rezultate precise si rapide. Din pacate, din cele 11.000 de cazuri de persoane diagnosticate cu aceasta boala, 6.000 de pacienti mor. Cu alte cuvinte, invinge-ti frica de colonoscopie si afla din timp ce se intampla in corpul tau cu ajutorul medicului specialist in domeniu.

Pentru a te ajuta sa descoperi clinici de incredere in Piatra Neamt la care sa fii tratat cu profesionalism, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un top trei al celor mai frecventate cabinete de gastroenterologie in cadrul carora poti efectua aceasta metoda de screening. Nu amana vizita la medic si nu iti neglija sanatatea. Trateaza din timp radacina problemei si bucura-te de o viata implinita.

Cat costa o colonoscopie in Piatra Neamt?

Inainte de a merge la un cabinet de gastroenterologie in Piatra Neamt pentru efectuarea unei colonoscopii, cel mai bine ar fi sa te asiguri ca esti la curent cu toate preturile practicate. Pentru ca nu este o investigatie ieftina, multe cabinete medicale se afla in contract cu CAS pentru decontarea colonoscopiei. Iata care sunt, totusi, tarifele unei astfel de investigatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Antares Clinic
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie porneste de la 250 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Dotari de ultima generatie
 • Investigatii endoscopice precise
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica Sf. Andrei
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Profesionalism si implicare
 • Buna pregatire in domeniu
 • Investigatii endoscopice precise
 • Linie performanta de videoendoscopie
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Medical Test
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Servicii calitative
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Tratament personalizat
 • Ambient placut
 • Atitudine pozitiva
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici unde poti face o colonoscopie in Piatra Neamt

In ultima vreme te-ai confruntat cu anumite simptome neplacute ale tractului digestiv, iar medicul de familie ti-a sugerat sa apelezi la ajutorul unui gastroenterolog pentru efectuarea unei colonoscopii in Piatra Neamt? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta cele trei clinici promise. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte, dar si ce parere au avut ceilalti pacienti care au apelat la serviciile lor:

1. Antares Clinic

Antares Clinic este o unitate medicala multidisciplinara din Piatra Neamt, unde poti beneficia de o colonoscopie la standarde ridicate. Departamentul de gastroenterologie este reprezentat de doi medici cu o buna pregatire in domeniu, dr. Angela Hulub si dr. Gabriel Salbaticu, medici specialisti, care au competenta de a asigura un diagnostic precis si de a elabora un plan corect de tratament. Printre serviciile pe care le pun in aplicare se numara si: consultatie de specialitate, ecografie abdominala, colonoscopie, gastroscopie, rectosigmoidoscopie, rectoscopie, biopsie, examen anatomo-patologic. Multumita aparaturilor performante, investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt ireprosabile, oferindu-i pacientului tratamentul necesar.

Pentru o colonoscopie in Piatra Neamt pretul se afla in intervalul 250-350 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, multumita serviciilor ireprosabile puse in aplicare. Existand dotari de ultima generatie in cadrul clinicii, investigatiile puse in aplicare sunt precise, iar imaginile generate sunt la o rezolutie inalta. Astfel, diagnosticul stabilit este corect, medicul avand competenta de a elabora un plan corect de tratament adaptat in functie de necesitatile pacientului sau. Cu toate acestea, gestionarea programarilor este deficitara.

Vezi parerile pacientilor despre Antares Clinic
Vezi Pareri

2. Clinica Sf. Andrei

Clinica Sf. Andrei din Piatra Neamt este o alta varianta pe care ti-o recomandam daca vrei sa faci o colonoscopie. A fost infiintata in 2011 si inca de la inceput a stat la dispozitia pacientilor cu servicii medicale de calitate, consultatii de specialitate, investigatii reusite si tratamente eficiente. Departamentul de gastroenterologie este reprezentat de dr. Catalina Mihai, medic primar, dr. Dumitria Alexandra Gafencu Savlovschi, dr. Radu Alexandru Vulpoi, dr. Ana Lorena Marian, medici specialisti, in atributiile carora intra efectuarea urmatoarelor servicii: consultatie de specialitate, ecografie abdominala, endoscopie digestiva superioara si inferioara cu sau fara anestezie generala, rectosigmoidografie, biopsie. Multumita liniei performante de videoendoscopie, toate investigatiile endoscopice sunt realizate cu precizie si profesionalism.

Pretul pentru o colonoscopie este de 500 lei.

Profesionalismul, implicarea si buna pregatire a medicilor sunt principalele calitati apreciate de pacientii care frecventeaza unitatea medicala. Investigatiile endoscopice sunt precise si rapide multumita liniei performante de videoendoscopie din cabinet, tratamentul elaborat este personalizat in functie de necesitatile medicale ale pacientului, iar atmosfera este primitoare. Pe de alta parte, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Medical Test

In completarea variantelor de mai sus, iti prezentam si Medical Test din Piatra Neamt, o unitate medicala in cadrul careia se desfasoara colonoscopii sunt atenta supraveghere a medicilor profesionisti. Centrul a fost infiintat in anul 1993 si inca de la inceput a prioritizat insanatosirea pacientului. In departamentul de explorari functionale se desfasoara o multime de investigatii, printre care se numara si: EKG, spirometrie, audiometrie, endoscopie superioara (gastroscopie), endoscopie inferioara (colonoscopie), colposcopie etc. Echipa medicala este bine pregatita in domeniu si asigura un act medical ireprosabil, cu o diagnosticare corecta si un tratament atent personalizat in functie de necesitatile medicale ale pacientului.

Tariful aplicat pentru o colonoscopie este de 500 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita serviciilor calitative puse in aplicare. Pentru ca se folosesc aparaturi de ultima generatie, investigatiile si procedurile sunt precise, iar tratamentul elaborat este personalizat in functie de istoricul medical al pacientului. Ambientul este unul placut, iar atitudinea personalului este pozitiva. Din pacate, multi pacienti mentioneaza ca programarile se decaleaza in perioadele supraaglomerate.

Concluzii

Invinge-ti teama de a face colonoscopie in Piatra Neamt si afla din timp daca te confrunti cu anomalii la nivelul colonului sau daca totul este in regula. Solicita ajutorul unui medic profesionist pentru a obtine un diagnostic precis, dar si pentru a beneficia de un tratament personalizat in functie de necesitatile tale medicale. Clinicile pe care ti le-am prezentat anterior sunt unele dintre cele mai bune optiuni din oras la care poti apela, asa ca te incurajam sa iti faci o programare cat mai curand.