Meniu

Colonoscopie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care iau decizia de a se programa la colonoscopie in Ploiesti o fac, de regula, dupa recomandarea medicului. Balonarea constanta, durerile abdominale si problemele digestive sunt motive intemeiate pentru ca medicul sa sugereze efectuarea acestei investigatii. Endoscopia digestiva inferioara sau colonoscopia este investigatia prin care medicul vizualizeaza intestinul gros si zona rectala, lucru posibil prin introducerea in orificiul anal a unui tub flexibil si subtire ce are atasata o camera video in varf. 

Pentru pacientii care se tem de potentialul disconfort provocat de aceasta procedura exista posibilitatea de a face colonoscopie cu anestezie in Ploiesti. Dupa finalizarea investigatiei, este important sa fie respectate indicatiile medicului, cum ar fi evitarea condusului pentru urmatoarele ore. Din acest articol vei afla care sunt clinicile din Ploiesti pe care le poti alege pentru efectuarea endoscopiei, cu ajutorul careia se pot identifica polipi, semne de cancer si afectiuni ale colonului.

Care este pretul efectuarii unei colonoscopii in Ploiesti?

Colonoscopia este una dintre investigatiile de care poti beneficia la cateva clinici foarte bune din Ploiesti, in cadrul carora exista si departament de gastroenterologie. Pentru mai multe informatii legate de pret, poti verifica tabelul de mai jos, in care figureaza numele celor mai bune clinici si tariful pentru endoscopia digestiva inferioara:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
450 Ron
 • Pret Colonoscopie 450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate, implicare si atentie
 • Comunicare eficienta intre pacient si personal
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
 • Programarile se pot decala
Valahia Medical
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medici foarte buni
 • Amabilitate
 • Dedicare pentru meserie
 • Comportament exemplar fata de pacient
 • Explicatii amanuntite
Clinica HipoMed
450 Ron
 • Pret Colonoscopie 450 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Implicare
 • Sfaturi utile
 • Timpul de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde se efectueaza colonoscopie in Ploiesti

Colonoscopia este un procedeu medical crucial in depistarea afectiunilor intestinului gros, iar clinicile din Ploiesti unde e disponibil acest serviciu ii incurajeaza pe pacientii de peste 50 de ani sa se programeze la aceasta investigatie chiar daca nu au simptome, intrucat este o metoda de screening a cancerului de colon sau rectal. 

Mai jos poti vedea care sunt cele mai bune clinici din Ploiesti pentru efectuarea colonoscopiei:

1. Laurus Medical

Laurus Medical este una dintre clinicile din Ploiesti pe care pacientii le pot alege daca li s-a recomandat sa faca o colonoscopie si vor sa beneficieze de calitate. Laurus Medical marcheaza primul centru medical din acest oras care se specializeaza in tratamentul hemoroizilor si varicelor, avand o lista complexa de servicii. Sunt acoperite mai multe discipline medicale, intre care gastroenterologia, medicina interna si dermatovenerologia. Din echipa fac parte medici cu experienta, cativa dintre ei venind saptamanal din Bucuresti la clinica pentru a efectua consultatii si diverse proceduri de diagnostic. In dotarea clinicii exista aparatura de ultima generatie, ceea ce permite bifarea unei calitati superioare a actului medical.

Pretul acestei investigatii este de 450 lei.

Clinica Laurus Medical este foarte apreciata de ploiesteni, iar sute dintre ei au ales sa isi impartaseasca in mediul online impresiile despre aceasta. Medicii sunt profesionisti desavarsiti, respectuosi fata de pacienti, implicati, amabili, comunicativi si atenti. Serviciile sunt de inalta calitate, clinica este curata si se foloseste aparatura moderna. Personalul de la receptie este prompt si eficient, ceea ce contribuie la experienta placuta a pacientilor, carora li se ofera explicatii la nevoie. Ca punct slab, o parte dintre pacienti mentioneaza nerespectarea programarilor. 

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Valahia Medical

Valahia Medical este un centru de excelenta in gastroenterologie, pe care multi pacienti din Ploiesti l-au ales deja pentru efectuarea colonoscopiei. Lista de servicii cuprinde investigatii si consultatii in specialitatea gastroenterologie, ecografii abdominale, diverse tipuri de endoscopii, evaluarea densitatii hepatice prin metode neinvazive etc. Pe langa gastroenterologie, acest centru medical ofera servicii si din alte discipline, cum ar fi nefrologia, chirurgia generala si medicina interna. Din echipa fac parte medici primari si medici specialisti pentru care sanatatea pacientului reprezinta o prioritate.

La Valahia Medical, efectuarea colonoscopiei costa 500 lei. 

Foarte mult pacienti spun ca au avut o experienta buna la aceasta clinica, unde au intalnit medici de exceptie, pentru care au numai cuvinte de lauda. Cadrelor medicale le sunt atribuite trasaturi ca profesionalismul, devotamentul, amabilitatea si comportamentul exemplar fata de pacienti. Serviciile sunt de inalta calitate si pacientul este pus pe primul loc, beneficiind de explicatii amanuntite din partea medicilor.

3. Clinica HipoMed Plus

Locuitorii orasului Ploiesti care intentioneaza sa faca o colonoscopie au la dispozitie serviciile clinicii HipoMed Plus. Aici sunt disponibile numeroase investigatii si proceduri din sfera gastroenterologiei, pentru care se folosesc dispozitive moderne, asa cum este aparatul endoscopic Olympus Exera II, cu ajutorul caruia se obtin imagini clare si se scurteaza timpul necesar efectuarii investigatiei. Procedurile sunt efectuate de medici cu experienta care pun pe primul loc siguranta si confortul pacientului.

Pentru colonoscopie, se aplica un tarif de 450 lei.

Cat despre feedback-ul primit de la pacienti, acesta este in mare masura pozitiv. Medicii sunt profesionisti, amabili si implicati. Desi au stat destul de mult la coada, cativa dintre pacienti spun ca asteptarea merita, deoarece serviciile sunt de calitate si sfaturile primite sunt foarte utile.

Concluzii

Acestea sunt cele mai bune clinici din Ploiesti pe care le poti alege pentru efectuarea colonoscopiei, o investigatie prin care se pot depista in stadiu incipient problemele de la nivelul intestinului gros si zonei rectale. Pentru ca gazduiesc medici cu experienta in efectuarea colonoscopiilor si pentru ca si-au construit o reputatie buna de-a lungul anilor de activitate, clinicile prezentate anterior au devenit optiuni de incredere pentru oamenii care locuiesc in acest oras sau in imprejurimi si au nevoie de colonoscopie.