Meniu

Colonoscopie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numarul de clinici unde se efectueaza colonoscopii in Resita este destul de mic, dar suficient pentru pacientii carora li s-a recomadat de catre medic sa faca aceasta investigatie. Procedura se recomanda persoanelor care au peste 50 ani, ca metoda de screening pentru cancerul colorectal, dar si pacientilor mai tineri, care au simptome precum balonarea frecventa, prezenta sangelui in scaun, constipatie cronica si in cazul carora exista suspiciune de cancer, polipi sau afectiuni intestinale. 

Colonoscopia sau endoscopia digestiva inferioara este procedura prin care anomaliile din zona rectului si din interiorul colonului sunt depistate cu ajutorul unui tub, la capatul caruia este atasata o camera video. Tubul este subtire si flexibil, iar in timpul investigatiei medicul poate recolta tesut pentru biopsie sau poate indeparta polipii, dupa caz. Acest articol iti prezinta cabinetele si clinicile medicale din Resita pe care le poti alege pentru efectuarea unei colonoscopii in conditii sigure si intr-un mediu confortabil.

Ce tarif se percepe pentru efectuarea colonoscopiei in Resita?

In randul pacientilor care urmeaza sa se programeze la colonoscopie intr-o clinica din Resita exista curiozitati cu privire la tariful pe care il implica investigatia. Acest lucru este firesc, intrucat oricine vrea sa stie in avans cat va plati pentru un serviciu medical. Pentru a iti face o idee, am alcatuit un tabel in care apar numele celor mai apreciate clinici din acest oras, alaturi de tariful pentru endoscopia digestiva inferioara:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
VestMed
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal comunicativ
 • Amabilitate, rabdare si implicare
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Explicatii detaliate
 • Conditii foarte bune in clinica
 • Investigatii rapide
Clinica Dr. Olaru
450 Ron
 • Pret Colonoscopie 450 Ron
 • Act medical de calitate
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Diversitate de servicii medicale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici pe care sa le alegi pentru colonoscopie in Resita

Colonoscopia este una dintre investigatiile medicale prezente pe lista de servicii a catorva clinici din Resita. Aceasta e efectuata de medici cu experienta, care examineaza cu atentie imaginile din interiorul colonului si depisteaza eventualele anomalii.

Pentru ca au medici buni, sunt echipate cu aparatura moderna si ofera o diversitate remarcabila de servicii medicale, urmatoarele cabinete si clinici din Resita au devenit cele mai apreciate in randul pacientilor si in acelasi timp optiuni principale pentru efectuarea colonoscopiei:

1. VestMed

Pentru servicii medicale de inalta calitate in Resita, inclusiv pentru colonoscopie si alte investigatii, multi pacienti aleg de fiecare data VestMed. Lista de servicii a acestei clinici acopera numeroase specialitati medicale, astfel ca pacientii beneficiaza de ingrijiri complete si de tratamente adecvate in cazul unui spectru larg de afectiuni. VestMed este prima clinica privata din Resita si a fost deschisa cu scopul de a raspunde la nevoile medicale ale pacientilor din comunitate si de a le oferi acces la ingrijiri din aproape toate ariile terapeutice. Pentru a eficientiza procedurile de diagnostic, a fost achizitionata aparatura de ultima generatie si intregul spatiu a fost dotat la standarde europene, pentru confortul pacientului si pentru calitatea actului medical. Din echipa fac parte medici profesionisti, care detin multiple calificari si se afla intr-o perfectionare continua. 

La aceasta clinica, pentru efectuarea colonoscopiei se aplica un tarif de 500 lei. 

VestMed se bucura de o reputatie foarte buna in comunitate, iar aceasta afirmatie are la baza recenziile numerosilor pacienti care au relatat in mediul online faptul ca au avut o experienta foarte buna. Medicii sunt profesionisti, atenti, receptivi, comunicativi si rabdatori, iar personalul de la receptie este amabil. Cadrele medicale ofera explicatii detaliate pacientilor si pun pe primul loc nevoie acestora. Conditiile din clinica sunt excelente, iar numerosi pacienti spun ca au beneficiat de servicii de calitate, care se ridica la nivelul asteptarilor. Un alt avantaj este acela ca interventiile decurg fara durere si fara complicatii. 

Vezi parerile pacientilor despre VestMed
Vezi Pareri

2. Clinica Dr. Olaru

Clinica Dr. Olaru din Resita constituie o optiune avantajoasa pentru cei interesati de efectuarea unei colonoscopii. Se ofera servicii de gastroenterologie, endocrinologie, obstetrica-ginecologie, ortopedie, chirurgie plastica si reparatorie. Clinica este dotata la standarde europene, cu aparatura performanta si tehnologie de ultima ora, care permit eficienta si precizia in diagnostic. Din echipa fac parte medici primari si medici specialisti care asigura consultatii amanuntite si planuri de tratament in raport cu particularitatile pacientului si bolii depistate in cadrul procedurilor de investigatie. 

Tariful pentru colonoscopie este de 450 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales aceasta clinica se declara multumite de calitatea serviciilor. Sunt disponibile diverse proceduri medicale, iar aparatura folosita este moderna. Personalul este bine pregatit, amabil si atent la nevoile pacientului.

Concluzii

Resita dispune de clinici moderne in care se efectueaza colonoscopii si care sunt alese inclusiv de pacienti din localitati invecinate. Reputatia buna si colectivul experimentat de medici le-a adus acestor clinici o pozitie fruntasa in randul oamenilor la capitolul ingrijiri medicale. Este important ca investigatiile medicale, inclusiv endoscopiile, sa nu fie amanate. Efectuarea lor la timp inseamna depistarea precoce a afectiunilor si prevenirea complicatiilor.