Meniu

Colonoscopie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Majoritatea programarilor la colonoscopie in Targoviste se fac la recomandarea medicului, care sugereaza efectuarea acestei investigatii in prezenta unor simptome precum balonarea frecventa, diareea sau constipatia cronica si aspectul modificat al scaunului. Colonoscopia se poate face cu sedare usoara sau profunda, scopul fiind acela de a reduce disconfortul resimtit de pacient in timpul investigatiei, care costa in introducerea unui tub subtire in orificiul anal. 

Dispozitivul care permite vizualizarea interiorului colonului se numeste colonoscop si are o camera video atasata la unul dintre capete. In timpul acestei investigatii, pot fi depistati polipi, tumori digestive, afectiuni precum boala Crohn si poate fi preluat tesut pentru efectuarea ulterioara a unei biopsii, daca exista suspiciune de cancer. Pentru o experienta medicala pozitiva, este indicat sa alegi o clinica de incredere, iar in Targoviste exista suficiente optiuni. 

La ce clinica te poti programa pentru o colonoscopie in Targoviste si cat costa?

Pretul colonoscopiei este unul dintre primele aspecte pe care vor sa le cunoasca oamenii din Targoviste inainte sa isi faca o programare, iar acest lucru este firesc. Orice persoana isi doreste sa beneficieze de un raport bun calitate-pret, mai ales ca e vorba despre sanatate. Am selectat preturile aferente colonoscopiei in cadrul celor mai apreciate clinici din acest oras si le-am introdus in urmatorul tabel: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Dr. Petrescu
Clinica-Verificata
450 Ron
 • Pret Colonoscopie 450 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic cu experienta
 • Respect fata de pacient
 • Aparatura performanta
 • Varietate de proceduri si investigatii
Centrul Valleriana
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Personal cu experienta
 • Amabilitate
 • Empatie si responsabilitate
 • Diversitate de specialitati medicale
 • Lipsa de organizare
MedLife
445 Ron
 • Pret Colonoscopie 445 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Servicii diversificate
 • Dotari moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune optiuni de clinici pentru efectuarea colonoscopiei in Targoviste

Mai multi medici din Targoviste efectueaza, printre altele, si colonoscopii. Acestia sunt apreciati pentru experienta si pentru ca folosesc metode moderne de lucru, diminuand pe cat posibil disconfortul pacientului. Dotarile clinicii, atmosfera si atitudinea medicilor conteaza foarte mult pentru o experienta medicala pozitiva. Clinicile prezentate mai jos indeplinesc aceste criterii si au devenit optiuni preferate ale pacientilor:

1. Dr. Iustin Petrescu

Cabinetul de gastroenterologie al dr. Iustin Petrescu este alegerea principala a unui numar mare de pacienti din Targoviste cand vine vorba despre colonoscopii sau gastroscopii. La acest cabinet se efectueaza numeroase proceduri si investigatii din sfera gastroenterologiei, intre care ecografia, polipectomia, hemostaza endoscopica etc. Datorita experientei vaste in domeniul medical, dr. Petrescu ofera servicii de inalta calitate. Pentru precizie in diagnostic si eficienta in realizarea unor proceduri, cabinetul a fost dotat cu aparatura performanta. 

Pentru colonoscopie, tariful este de 450 lei.

Dr. Iustin Petrescu este un medic foarte apreciat in comunitate. Acesta da dovada de profesionalism, are experienta vasta si are un comportament respectuos fata de pacienti. Varietatea de servicii si faptul ca sunt utilizate echipamente moderne sunt alte doua aspecte care ii conving pe pacienti sa aleaga acest cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Iustin Petrescu
Vezi Pareri

2. Centrul Valleriana

Pentru colonoscopie, poti sa iti faci programare la Centrul Valleriana din Targoviste. Serviciile de calitate, experienta colectivului si aparatura de ultima generatie sunt cateva dintre aspectele care definesc activitatea acestui centru medical. Gastroenterologia este doar una dintre specialitatile medicale disponibile in cadrul acestei clinici, unde se ofera si servicii de pediatrie, urologie, dermatologie etc. Sunt acoperite aproximativ 20 de discipline medicale, iar din colectiv fac parte 30 de medici. 

Efectuarea colonoscopiei costa 500 lei.

Centrul Valleriana este alegerea principala a multor oameni din Targoviste atunci cand au nevoie de ingrijiri medicale. Din recenziile online reiese ca medicii sunt foarte bine pregatiti, empatici, amabili si dornici sa ajute pacientul. Responsabilitatea este o alta trasatura ce caracterizeaza echipa acestui centru. La polul opus, exista pacienti care spun ca nu au avut cea mai buna experienta, deoarece au intalnit personal nu tocmai profesionist la receptie si clinica era aglomerata.

3. MedLife

In Targoviste, foarte multi oameni se indreapta catre Hyperclinica MedLife Polimed Cub Center atunci cand au de facut colonoscopie. Aceasta clinica si-a deschis portile in anul 2020 si are in componenta numeroase cabinete specializate in domenii ca gastroenterologia, endocrinologia, cardiologia si multe altele. In total, sunt acoperite 26 de specialitati medicale si sunt disponibile 15 cabinete, acestea fiind echipate cu aparatura de ultima generatie. In cadrul aceleiasi clinici, pacientii pot beneficia de investigatii de tip RMN. Aceasta unitate medicala multidisciplinara gazduieste o echipa de specialisti, care folosesc tehnologii de varf pentru a asigura calitatea serviciilor. 

Efectuarea colonoscopiei la MedLife Targoviste costa 445 lei.

Privitor la feedback, cativa dintre pacientii care au trecut pragul acestei clinici si-au povestit experienta si in mediul online. Potrivit celor mai multi dintre ei, serviciile sunt de inalta calitate. Medicii sunt bine pregatiti, atenti la nevoile pacientilor si respectuosi. In schimb, exista si persoane care sustin ca programarea lor nu a fost respectata si ca au asteptat destul de mult.

Concluzii

Luand in considerare pregatirea medicilor, experienta acestora in efectuarea colonoscopiilor, dotarile si varietatea de servicii, clinicile prezentate anterior pot fi considerate alegeri de incredere daca locuiesti in Targoviste si trebuie sa faci endoscopie digestiva inferioara. Alegerea unei clinici care se bucura de aprecierea pacientilor si de o imagine buna in comunitate este primul pas catre o experienta medicala pozitiva.