Meniu

Colonoscopie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O colonoscopie in Targu Jiu se poate efectua la solicitarea medicului de familie, a medicului specialist (medicina interna, gastroenterologie) sau la cerere. Colonoscopia este importanta in diagnosticarea si monitorizarea sanatatii colonului si rectului, contribuind la identificarea precoce a problemelor medicale grave, cum este cancerul.

In acest articol vom explora impreuna piata serviciilor medicale din Targu Jiu, punand accentul pe cabinetele de gastroenterologie in care se efectueaza endoscopii. Vei afla care sunt clinicile private din municipiu in care se realizeaza investigatia, cat costa o colonoscopie si ce opinii au pacientii in legatura cu aceste unitati medicale. Pregateste-te, asadar, sa afli informatii utile, pe care sa le folosesti in ingrijirea propriei stari de sanatate sau a persoanelor dragi.

Cat costa o colonoscopie in Targu Jiu

Daca te-ai intrebat cat costa o colonoscopie in Targu Jiu, acum este momentul sa afli raspunsul. In tabelul de mai jos se afla tarifele percepute de clinicile in care se efectueaza investigatia.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Digest Life
Clinica-Verificata
450 Ron
 • Pret Colonoscopie 450 Ron
 • Consultatii de gastroenterologie decontate de CAS
 • Gastroscopie si colonoscopie
 • Tehnologii inovatoare
 • Medic gastroenterolog cu experienta
 • Polipectomie endoscopica
 • Extractie de corpi straini
 • Teste depistare Helicobacter pylori
 • Preturi accesibile
 • Buna comunicare medic-pacient
Clinic Life
400 Ron
 • Pret Colonoscopie 400 Ron
 • Medic gastroenterolog cu experienta
 • Colonoscopii si gastroscopii
 • Ecografii abdominale
 • Numeroase specialitati medicale
 • Aparatura medicala moderna
 • Personal amabil si implicat
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face colonoscopie in Targu Jiu

In Targu Jiu, te poti programa pentru o colonoscopie la doua institutii medicale private. Descopera care sunt acestea si ce medici gastroenterologi activeaza in cadrul lor. 

1. Digest Life

Digest Life este o clinica privata din Targu Jiu in care poti efectua o colonoscopie in cele mai bune conditii. Sunt patru specialitati medicale care functioneaza aici: gastroenterologie, cardiologie, oftalmologie si urologie. In cabinetul de gastroenterologie il vei intalni pe dr. Florin Alexandru Saftescu, medic specialist gastroenterolog, specializat in endoscopie digestiva. Medicul se foloseste de metode terapeutice moderne si de tehnologii inovatoare de diagnostic si tratament pentru a le oferi gorjenilor sansa la o viata mai sanatoasa. Pe langa colonoscopii, medicul mai realizeaza: endoscopii digestive superioare, ecografii abdominale, rectosigmoidoscopie, analgo-sedare, test respirator si test rapid Helicobacter pylori, biopsii si examene histopatologice, electrocoagulare endoscopica, polipectomie endoscopica,  extractie de corpi straini din tubul digestiv. Consultatiile de gastroenterologie cu bilet de trimitere sunt decontate de CAS.

Pretul pentru o colonoscopie fara sedare este de 450 de lei.

Cabinetul de gastroenterologie al clinicii Digest Med este laudat pe internet pentru modul cum personalul de aici isi trateaza pacientii. Dr. Saftescu este recomandat pentru profesionaslim, disponibilitate, amabilitate si competentele excelente. Multi gorjeni spun ca este cel mai bun gastroenterolog din judet, fiind un medic pasionat si dedicat pacientilor sai, care dispune si de aparatura de ultima generatie, iar investigatiile pe care le realizeaza au preturi accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Digest Life
Vezi Pareri

2. Clinic Life

La Clinic Life, in cabinetul de gastroenterologie se afla dr. Oana Maria Bololoi, medic specialist gastroenterolog. Dr. Bololoi a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova si detine competente in ecografie si in endoscopie digestiva superioara si inferioara. Medicul are o experienta profesionala formata si in cadrul Spitalului de Urgenta Petrosani si in Spitalul Municipal Motru. In cadrul Clinic Life mai functioneaza si alte specialitati medicale: chirurgie generala, medicina interna, ortopedie, cardiologie, ginecologie, medicina muncii, diabet zaharat si boli metabolice.

Pretul pentru o colonoscopie este de 400 de lei. 

Despre Clinic Life, pacientii care i-au calcat pragul au multe cuvinte de lauda. Ei spun ca locatia este foarte curata, echipa este alcatuita din oameni bine pregatiti, iar medicii sunt foarte atenti la nevoile pacientilor. Sunt insa si cazuri in care se poate intampla sa se decaleze programarile, iar acest aspect ii nemultumeste pe unii dintre pacienti. 

Concluziile noastre

In aceste doua unitati medicale private din Targu Jiu se realizeaza colonoscopie cu sau fara sedare. Medicii gastroenterologi care desfasoara aceste investigatii au o experienta vasta in acest domeniu, iar un alt lucru foarte important este ca utilizeaza in acest scop aparatura de ultima generatie.

Simptomele care ii trimit pe oameni la colonoscopie in municipiul Targu Jiu sunt diverse: pierdere inexplicabila in greutate, dureri abdominale persistente, constipatie, diaree fara o cauza identificata, sangerarile rectale. De asemenea, procedura este recomandata si in cazul persoanelor care au in familie antecendente de boli intestinale sau digestive.