Meniu

Colonoscopie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a te programa la colonoscopie in Targu Mures, o idee buna este sa verifici care sunt cele mai bune clinici unde este disponibil acest serviciu. De regula, investigatia este recomandata persoanelor cu varsta de peste 50 de ani – ca metoda de screening pentru preventia cancerului colorectal – si pacientilor care se prezinta la medic avand simptome ca diareea sau constipatia cronica, balonarea excesiva si persistenta, crampe abdominale si alte semne care ar putea indica existenta polipilor, cancerului sau altor afectiuni. 

Endoscopia digestiva inferioara sau colonoscopia este o investigatie prin care se examineaza intestinul gros, cu ajutorul unor imagini obtinute prin utilizarea unui tub flexibil si subtire, ce are atasata o camera mica la unul dintre capete. Procedura se poate face cu sau fara sedare, in functie de nevoile si cerintele pacientului. Aceasta afectiune contribuie semnificativ la depistarea precoce a afectiunilor intestinului gros, fiind o procedura disponibila in cadrul mai multor unitati medicale din Targu Mures.

La ce clinici se poate face colonoscopia in Targu Mures?

Daca locuiesti in Targu Mures sau in localitati invecinate si trebuie sa faci o colonoscopie, exista multe variante de centre medicale si clinici specializate spre care te poti indrepta. Tariful este un aspect de interes pentru majoritatea viitorilor pacienti, asa ca am alcatuit un tabel care surprinde pretul colonoscopiei la cei mai buni medici din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Centrul de Gastro
Clinica-Verificata
950 Ron
 • Pret Colonoscopie 950 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa medicala de profesionisti
 • Respect fata de pacienti
 • Amabilitate si rabdare
 • Aparatura performanta
EndoArtroscopia
450 Ron
 • Pret Colonoscopie 450 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici cu experienta
 • Amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Centru dotat corespunzator
Lotus Life
550 Ron
 • Pret Colonoscopie 550 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti
 • Implicare, devotament si amabilitate
 • Interes pentru rezolvarea problemelor
 • Mediu placut
 • Programarile nu se respecta
Centrul Nova Vita
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie si atentie la nevoile pacientului
 • Personal amabil si comunicativ la receptie
 • Explicatii detaliate si clare
 • Curatenie exemplara
 • Aparatura moderna
 • Programarile se decaleaza
Galenus
350 Ron
 • Pretul Colonoscopiei porneste de la 350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rabdare, amabilitate si empatie
 • Profesionalism
 • Comunicare buna medic-pacient
 • Atitudinea personalului de la receptie nu este mereu profesionista
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici si cabinete pe care le poti alege pentru colonoscopie in Targu Mures

Targu Mures este un oras in care exista numeroase clinici specializate in gastroenterologie, in cadrul carora profeseaza medici buni care se ocupa de efectuarea colonoscopiilor. Cateva dintre aceste unitati medicale au castigat aprecierea comunitatii pentru ca asigura un raport bun calitate-pret si acorda atentie deosebita pacientilor.

Clasamentul de mai jos iti prezinta mai multe detalii despre aceste clinici, pe care multi oameni le-au ales deja dupa ce au primit recomandare din partea medicului sa faca o endoscopie digestiva inferioara: 

1. Centrul de Gastroenterologie

Cu o prezenta de aproape trei decenii pe piata serviciilor medicale din Targu Mures, Centrul de Gastroenterologie este optiunea de top in materie de colonoscopie. Este un centru de excelenta in domeniul gastroenterologiei, oferind servicii de inalta calitate din acest domeniu medical si din sfera hepatologiei. Acest centru medical dispune de aparatura ultramoderna si gazduieste o echipa de medici primari cu experienta, care asigura investigatii complete si tratamente in raport cu particularitatile bolii si pacientului. Suportul tehnologic de ultima generatie permite satisfacerea cerintelor de calitate, ceea ce reprezinta o prioritate pentru colectivul centrului medical, aflat intr-o continua dezvoltare. 

Pretul colonoscopiei este de 950 lei.

Persoanele care au trecut pragul acestui centru medical spun ca au intalnit o echipa medicala de profesionisti, care ofera servicii de calitate excelenta. Experienta, rabdarea, amabilitatea si respectul fata de pacienti sunt cateva dintre trasaturile care definesc personalul Centrului de Gastroenterologie din Targu Mures. Acestea sunt si motivele pentru care pacientii recomanda centrul cu incredere. De asemenea, un alt avantaj il reprezinta aparatura performanta din dotare.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Gastroenterologie
Vezi Pareri

2. Centrul EndoArtroscopia

Centrul EndoArtroscopia este situat in Targu Mures, fiind o optiune foarte buna pentru cei interesati sa faca o colonoscopie. Este unul dintre primele centre din oras specializate in gastroenterologie si se ocupa de diagnosticul unui spectru larg de boli gatrointestinale. Colectivul este format din medici primari si medici specialisti care asigura pacientilor consultatii amanuntite si investigatii precum endoscopia digestiva superioara (gastroscopia) si endoscopia digestiva inferioara (colonoscopia). Endoscopiile sunt efectuate de catre prof. dr. Simona Bataga, care detine competente in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica. 

Cat despre tarif, efectuarea unei colonoscopii la acest centru te va costa 450 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile oferite in cadrul acestui centru medical. Personalul este bine pregatit, amabil si atent la nevoile pacientului. Centrul este dotat corespunzator si ingrijit.

3. Lotus Life

Lotus Life este un alt centru medical renumit in Targu Mures, unde te poti programa pentru efectuarea colonoscopiei. Prezent de 10 ani pe piata serviciilor medicale, acest centru reuneste servicii din mai multe specialitati: gastroenterologie, pneumologie, medicina interna, dermatologie etc. In dotarea centrului exista inclusiv departament de radiologie imagistica, lista de investigatii fiind astfel una complexa. Aceasta unitate medicala a aparut prin colaborarea unei echipe de medici cu experienta, dornici sa asigure ingrijiri de calitate superioara pacientilor. Pe parcursul anilor de activitate centrul si-a extins activitatea si portofoliul de servicii, devenind ulterior un centru de medicina integrativa dedicat comunitatii, in care progresul din medicina se imbina cu valorile traditionale ale terapiilor complementare. 

Pretul aferent colonoscopiei este de 550 lei.

Lotus Life este un centru medical care se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti, asa cum poti observa in mediul online. Standardele de calitate sunt ridicate si procedurile interne din clinica sunt bine puse la punct, ceea ce contribuie la o experienta pozitiva pentru pacient. Implicarea, devotamentul, profesionalimul si amabilitatea sunt cateva dintre calitatile atribuite echipei de medici. Cadrele medicale sunt rabdatoare si isi dau interesul pentru rezolvarea problemelor. Serviciile sunt de calitate si mediul este placut. Cativa pacienti spun ca ora programarii nu se respecta.

4. Centrul Nova Vita

Colonoscopia este una dintre investigatiile care se pot efectua in cabinetul de gastroenterologie din componenta centrului Nova Vita, situat in Targu Mures. Acest centru a fost deschis in anul 2008 si a trecut printr-o dezvoltare ampla de-a lungul anilor de activitate, ajungand in prezent sa ofere servicii din peste 30 de specialitati medicale. In componenta centrului se afla si un departament de imagistica dotat cu aparatura de ultima generatie, care a fost inaugurat in 2015. Ulterior, s-a continuat achizitia de echipamente moderne care sa contribuie la misiunea clinicii, anume oferirea de servicii medicale de excelenta si dezvoltarea continua a ofertei de servicii, mizand pe o abordare multidisciplinara. 

Pentru colonoscopie se aplica un tarif de 500 lei. 

Centrul Nova Vita a primit in mediul online feedback de la sute de pacienti. Cei mai multi dintre ei sustin ca serviciile medicale de care au beneficiat sunt de inalta calitate si ca au reusit sa isi rezolve problemele, motiv pentru care ei recomanda cu incredere aceasta clinica. Din echipa fac parte medici profesionisti, empatici, dedicati, atenti la nevoile pacientilor si disponibili sa ofere explicatii la nevoie. Personalul de la receptie este bine pregatit si ofera informatii clare. Conditiile de spitalizare foarte bune, aparatura moderna din dotare si curatenia exemplara se inscriu pe lista de puncte forte. Ca puncte slabe, cateva persoane mentioneaza ca se asteapta destul de mult la usa, programarile fiind uneori decalate cu zeci de minute. 

5. Galenus

Topul celor mai bune centre medicale din Targu Mures pentru efectuarea colonoscopiei este completat de Galenus. In departamentul de gastroenterologie isi desfasoara activitatea un medic cu experienta vasta, care a participat la cursuri postuniversitare si cursuri de formare dupa absolvirea studiilor. Galenus are obiectivul de a pune bazele unui ecosistem medical, in care pacientul se afla pe loc si in care se ofera ingrijiri medicale de calitate superioara. Pe langa gastroenterologie, sunt disponibile servicii din sfera neurologiei, chirurgiei generale, urologiei, ginecologiei etc. 

La Galenus, colonoscopia fara anestezie costa 350 lei. Cu anestezie, tariful procedurii este de 650 lei. 

Cele mai multe pareri despre Centrul Medical Galenus sunt pozitive si vin de la pacienti care scot in evidenta calitati ale personalului precum rabdarea, empatia, amabilitatea si profesionalismul. Comunicarea medic-pacient este eficienta, iar cadrele medicale dau dovada de pricepere. Cateva persoane care au ales acest centru reclama atitudinea personalului de la receptie. 

Concluzii

Datorita experientei remarcabile a echipei medicale si tehnologiilor avansate, clinicile prezentate anterior sunt optiuni de top in Targu Mures pentru persoanele care trebuie sa faca o colonoscopie. Mediul confortabil si atitudinea medicilor fac aceasta investigatie sa fie mai putin stresanta pentru pacient, fiind o procedura care se desfasoara in conditii sigure.